Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2009 06 18, 08:20)
man tie taškai, tai kažkas tokio doh.gif kai būna keli, aš nesigaudau, ką jie fokusuoja, nusistačius vieną dabar turiuosi blush2.gif

na, jei su vienu centriniu dirbi tai tuomet fotkink is portretinio atstumo ir pasirink placia ryskumo zona, fokusuok i tarpa tarp zmoniu, iscentruok smile.gif tuomet turetu buti ryskus abieju zvilgsniai.. veliau apkarpysi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 06 18, 08:25)
Teka, as su AF bandau tokiais atvejais  mirksiukas.gif

gal galetum placiau? 4u.gif (nesiuskit instrukcijos skaityt.. numirsiu sad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 birželio 2009 - 07:27
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 07:27)
gal galetum placiau?  4u.gif (nesiuskit instrukcijos skaityt.. numirsiu sad.gif )

taigi ir pati parasei, kad su AutoFocus galima bandyt, nes tada keli taskai fokusuoja, o ne vienas mirksiukas.gif unsure.gif geriausia tai bandyt bandyt ir bandyt biggrin.gif na dar nuo apsvietimo labai daug priklauso smile.gif

reik paziuret i judesio ND, senokai buvau ilindus unsure.gif
paziurejau, kad apmire irgi, niekas nekomentuoja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 18 birželio 2009 - 07:45
QUOTE(Valetta @ 2009 06 18, 08:42)
tai gi ir pati parasei, kad su AutoFocus galima bandyt, nes tada keli taskai fokusuoja, o ne vienas  mirksiukas.gif  unsure.gif

reik paziuret i judesio ND, senokai buvau ilindus  unsure.gif

doh.gif laugh.gif mirkt mirkt flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 birželio 2009 - 07:43
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 07:17)
na, arba darai placia ryskumo zona, arba gaudai su autofokusu ir keliais tais taskais smile.gif taciau reiktu tada fotkint jau is toliau, ir greiciausiai tuomet butu du fokusavimo taskai abiem tarp akiu smile.gif veliau apkerpi ir turi smile.gif

o jei pas amne trys fokusavimo taskai, man leidzia tik viena pasirinkti g.gif ar as nemoku instrukcijos blush2.gif unsure.gif
Merginos, kas turi D40 atsiliepkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 18, 08:43)
o jei pas amne trys fokusavimo taskai, man leidzia tik viena pasirinkti  g.gif ar as nemoku instrukcijos  blush2.gif  unsure.gif
Merginos, kas turi D40 atsiliepkit  biggrin.gif

tai ant AF kaip Valetta sake reik.. tadum ju buna tiek kiek reikia, tik reikia 'gaudyt' kol suranda ka sufokusuot teisingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 07:44)
tai ant AF kaip Valetta sake reik.. tadum ju buna tiek  kiek reikia, tik reikia 'gaudyt' kol suranda ka sufokusuot teisingai smile.gif

aaa , kaip gaunas kad visi kartu rasom biggrin.gif aisku...kito budo nera ane? rolleyes.gif nes ta "gaudyt" tai zinau rolleyes.gif
Atsakyti
Bet su AF neimanoma man fotkinti kai juda objektas... pvz portretine foto padaryti kai mergina plaikstosi vejyje ir kedenasi garbanas.. nu be sansu... nes istisai sufokusuoja ka nors ne taip smile.gif cia daugiau statiskiem portretam gal...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 07:54)
nes istisai sufokusuoja ka nors ne taip smile.gif cia daugiau statiskiem portretam gal...

drinks_cheers.gif Kad ir vaika fotografuojant, kuris ramiai sedi, vis tai ant zaisliuko persoka, tai ant salia esancio baldo dry.gif o gal as nemoku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 18, 09:13)
drinks_cheers.gif Kad ir vaika fotografuojant, kuris ramiai sedi, vis tai ant zaisliuko persoka, tai ant salia esancio baldo dry.gif  o gal as nemoku  unsure.gif

aha jis sokineja smile.gif gaudo vis... kartais gerai, bet spontaniskiem kadram manau netinka
Atsakyti
labas rytas smile.gif
mano ND 4u.gif
zoominu. laukiu įvertinimo smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
vijja man tai gerai
Atsakyti
Sveikos, aciu del info,pabandysiu karpyt kaip jus paraset.

QUOTE(Valetta @ 2009 06 18, 07:25)
pavadinima pataisyciau  blush2.gif Amore mio  blush2.gif

Ups blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 08:22)
aha jis sokineja smile.gif gaudo vis... kartais gerai, bet spontaniskiem kadram manau netinka

O tai su kokiu fokusu reikia judancius zmones fotkint? Nes pas mane jis nustatytas ant AF. Ir sakau,kodel man daznai nesufokusuoja vaiko g.gif

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 18, 06:53)
man netrukdo isdegimai, nuotaika yra, tik bandyciau rakursa koki kita smile.gif

as pirmoj specialiai isdegimus padariau,kad antra plana primaskuoti rolleyes.gif Del kampo tai jo,ir man kito noretusi,bet sis kadras taip ant smugio padarytas buvo, pamaciau ir pykst,nes laiko visai nebuvo ieskoti geresnio rakurso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 18 birželio 2009 - 09:08