QUOTE(sayonara @ 2009 06 19, 12:48)
*manau, kad laikui bėgant pačios pajusit, kaip sudėtingėja požiūris į kitų ir aišku savo fotografijas. tas
kaip kas mato, kaip kas supranta yra neatsiejama mokymosi dalis. sakau, manau, kad daugelis laikui bėgant tą pajusit. nes mokymasis fotografuoti su laiku nebėra vien tik techninių detalių aptarimas ir įsisavinimas, mokymasis fotografuoti susideda ir iš savo požiūrio analizės.
** Aišku, žmogiškoji prigimtis tokia, kad konfliktų metu gana gerai išsigrynina mintys ir suvokimai. todėl aš asmeniškai tas drakes laikau naudingu reiškiniu. nes jų metu žmonės patys sau atsako į juos kankinančius klausimus ir priima jiems naudingus/reikalingus sprendimus.
*Visiskai sutinku.
**Tame ir esme, kad toje temoje vyksta drakes, vis provokuojamos konfliktines situacijos.Ne konfliktai o diskusijos, disputai veda i tiesa ir atradimus.Konfliktai tik priemone izeisti kitus, islieti savo susikaupusi pykti ir po to teisintis,kad vis del to taip atrandame save ir gauname atsakymus i mus kankinacius klausimus.
Vien zo, baigiu sia tema, nes jau gaunasi raganu medziokle.Sekmes jumi visiemi su saules,menulio ir protu prietemom ir saves ieskojimais...
Papildyta:
Citra, gal limita isbaigei menesio.Tem berot 100mb yra?Arba gal luzta tavo intikas, man taip buvo, bet kita diena viskas susitvarke
Papildyta:
Keroli kai tik pabandysiu, butinai parasysiu
Zitlali, as tai makro filtrus del lasiuku emiau, nes su mano kitiniu be sansu lasiukus uzlasintus ant daikto su viduje atsispindinciu daiktu fotkinti.Viskas nerysku gaunasi.