Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

O as noriu paklausti kaip jus ryztates antram bandymui? Man po vienos nesekmes, nors jau praejo daugiau nei metai, vis dar baisu bandyti antra karta blush2.gif Aisku, atidejom planavima ne tik del to, kad man baisu... Keiciau darba ir siaip norejosi atsigauti. O dabar jau butu galima planuoti, bet tiek baimiu visokiu viduj doh.gif nors pagrindinius tyrimus dariausi, nieko nerado... nesityriau tik genetiskai, del AFS ir skydliaukes. Bet skydliauke planuoju si menesi pasiktrinti.
Atsakyti
Aš asmeniškai irgi labai bijau,ir tikiu,kad visą sekantį nėštumą su baime gyvenčiau unsure.gif bet troškimas kol kas nugali,juk turi pasisekti kažkada wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif noras ir viltis yra didesni už baimes, svarbiausia joms nepasiduoti, nes mes stiprios drinks_cheers.gif
ir kitas dar dalykas - nepulti neapgalvojus ir nepasidarius tyrimų stačia galvą į kitą nėštumą, nes praradimo skausmas yra begalinis ir sunkiai pakeliamas.
Mergaitės, tikėkit ir svajokit 4u.gif

Myciute, aš vis dar laukiu savo MM, tada pas ginę susidėlioti tyrimų plano. Kada tu visus tyrimus dareis, t. y. kiek laiko buvo praėję po A? Aš pakolkas tik skydliaukę pasidariau. Turiu taxsoplazmozės ir citomegalo IgM rezultatus, darytus prieš nestuke.gif . Kaip galvojate, ar prieš sekantį nestuke.gif juos reiktų kartoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kzaze: 01 vasario 2011 - 16:46
QUOTE(Arvile' @ 2011 02 01, 17:11)
O as noriu paklausti kaip jus ryztates antram bandymui?

pirmas kartas buvo 2009 vasara, po to gine ilgai neleido man pastoti, nes itare CMV kaip preizasti. Daugiau nei puse metu delsiau kol issiaiskinau, kad CMV negalejo buti priezastis. Visa ta laika pergyvenau, budavo uzeidavo tokie liudesio protrukiai... Kai suzinojau, kad CMV nebuvo priezastis, viduje kilo pykcio ir beviltiskumo banga, kad taip ilgai laukem... Tada atsirado kitu priezasciu del kuriu negalejom planuoti...

2010 rugseji maniau, kad pastojau, deja, MM velavao daugiau nei 2 savaites, bet galu gale pramuse. Vel begalinis nusiminimas ir liudesys.

Sausi MM vel velavo, HCG teigiamas. Is dziaugsmo, o kartu ir baimes, nezinojau kur detis... Po savaites - tepliojimas, o paskui ir ankstyvas persileidimas. Sirdis plyso...

Isvaziavom su draugais po savaites i kalnus, dusia atsigavo. Ir dabar tiek noro ir jegu bandyti!!! Tik dabar gersiu vaistukus del kitu priezasciu visa menesi, o dar po 2-3 menesiu pasidariusi tyrimus, kibsiu i darbus ax.gif Juk noras tureti mazyte gyvybe daug didesnis uz bet kokias baimes!! mirksiukas.gif Sekmes, ikvepimo ir pasisekimo, svarbiausia - bukim sveikos 4u.gif 4u.gif ir dalinkimes informacija, kokius tyrimus reikia atlikti ir pan. ir viskas bus gerai!! 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mergytes 4u.gif

na buvau pas gine..viskas tvarkoj.. tik del viso pikto prirase tyrimu: chlamidiju, micoplazmos (ar kazkaip panasiai) ir paseli is gimdo kaklelio.. bet as dar galvoju pasidarysiu toksoplazmozes.. nes per nestuma rode, kad nebuvau sirgus, tai aii, kad jau leist pinigus tyrimams, tai leist doh.gif pasidarysiu ir bus rami galva..tikriausiai blush2.gif kazkaip ir mane pradejo labiau baimes apimti, kad ir vel taip nenutiktu..pradejau paranojiskai galvoti, kas butu, jei butu.. zinau, kad negalima, bet neiseina tu minciu nuvyti doh.gif bet vaikiuko labai norim wub.gif

skaudziausia dabar, kai mano drauges nescios vaiksto su pilvukais..o man net neina su jomis bendrauti, guzas gerklej, atrodo tuoj apsizliumbsiu.. o jos kad pasakoja, kaip joms cia spyre, kaip jos puciasi ir pan..visos nesciuju problemos, bet man kaip peiliu per sirdi.. unsure.gif tai vengiu susitikimu.. blush2.gif
Atsakyti
Gerai kai tų susitikimų galima išvengti...
Darbe laukiaus su bendradarbe, su ja kiekvieną dieną bendraujame, nes geriausiai darbe sueinam, gerai bent, kad kartu nesėdime viename kabinete. kai susitinkame, vis bijau, kad neužvestų temos apie tai, vis vengiu į ją žiūrėti, kad už pilvuko akis neužkliūtų, vis vis vis... Jei jau užveda kalbą, apsimetu, kad negirdžiu. Man ir kaip peiliu per širdį, kai pasigiria, kad tas ar anas, tuomet vis pagalvoju, kad ir mes turėjom taip ar anaip. Širdis krauju srūva..........
Bet savęs tikrai nereikia kaltinti, tai normali reakcija, nes turime jausmus ir dabar tokiu sunkiu metu ypač jautriai į viską reaguojame. Tikiu, kad ilgai bus nelengva, o ir baisu pagalvoti kai ateis "gimdymo terminas", jos džiaugsis leliukais ir kvies į svečius, o mes suradę "rimtą" priežastį, aplankyti nenueisime, nebent... būtumėm nestuke.gif
to visoms labai labai ir linkiu 4u.gif
xaxatulka, sėkmės su tyrimais, būtinai pranešk rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2011 02 02, 09:29)
Gerai kai tų susitikimų galima išvengti...
Darbe laukiaus su bendradarbe, su ja kiekvieną dieną bendraujame, nes geriausiai darbe sueinam, gerai bent, kad kartu nesėdime viename kabinete. kai susitinkame, vis bijau, kad neužvestų temos apie tai, vis vengiu į ją žiūrėti, kad už pilvuko akis neužkliūtų, vis vis vis... Jei jau užveda kalbą, apsimetu, kad negirdžiu. Man ir kaip peiliu per širdį, kai pasigiria, kad tas ar anas, tuomet vis pagalvoju, kad ir mes turėjom taip ar anaip. Širdis krauju srūva..........
Bet savęs tikrai nereikia kaltinti, tai normali reakcija, nes turime jausmus ir dabar tokiu sunkiu metu ypač jautriai į viską reaguojame. Tikiu, kad ilgai bus nelengva, o ir baisu pagalvoti kai ateis "gimdymo terminas", jos džiaugsis leliukais ir kvies į svečius, o mes suradę "rimtą" priežastį, aplankyti nenueisime, nebent... būtumėm  nestuke.gif
to visoms labai labai ir linkiu  4u.gif
xaxatulka, sėkmės su tyrimais, būtinai pranešk rezultatus.

na va..vis ne viena as tokia blush2.gif nes kartais galvoju, gal as pernelyg savaunade esu, kad tik apie save galvoju..
aha, pas mane irgi bendradarbe buvo panasiam termine nestuke.gif ..tai jau dabar isejo dekretiniu, net lengviau atsikvepiau, kai jos nebesusitinku..nes tikrai sunku blush2.gif

butinai pranesiu apie tyrimus. idomu, kaip greit rezultatai buna.. laikau kumscius, kad nieko nerastu ax.gif
dabar reikia ziureti tik i prieki mirksiukas.gif vis kartoju ir kartoju, save nuteikineju blush2.gif
Atsakyti
Laikom laikom kumštukus.
Atsakyti
o kaip kitos sios temeles mergytes?gal kas jau yra pasidares tyrimus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2011 02 02, 20:54)
o kaip kitos sios temeles mergytes?gal kas jau yra pasidares tyrimus? ax.gif

planuoju ryt ar poryt uzbegt kazkur kraujuko nuleist skydliaukes tyrimams. O kur jus darotes tyrimus? Gal kuri daretes Geliu g. Nacionalinej visuomenes
sveikatos priežiuros laboratorijoj
?
Atsakyti
Sausio vidury dariaus skydliaukės tyrimukus medicinoj praktikoj, kaip tik ir nuolaidos buvo, pasižiūrėk gal dar vyksta akcija.
Pas mane tirotropinas normos ribose, bet skydliaukės antikūniai (ATPO) >540. Gydytoja sako, kad nėštumo eigai tas įtakos neturės, bet yra persileidimo rizika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kzaze: 02 vasario 2011 - 21:03
Sveikutės, pas mane taip pat darbe aplinkui dauguma laukiasi..sunku su jomis bendrauti..aš visada buvau iš tų žmonių, kurie moka pasidžiaugti ir svetima laime, dėje dabar jėgu tam nebeužtenka..
buvau šiandien pas gydytoją, nes skausmeliai visoki atsirado ir patepliojimai neaiskus(itarimas kilo, jog gali būti koks uždegimas). Paėmė visokių tepinėlių ir prirašė dvejus antibiotikus, pasirodo tikrai uždegimas. Iš to susijaudinimo nė nepaklausiau kokius tyrimus darys. Bet liepė penktadienį paskambinti, rezultatus sužinoti, tai dada ir išsiklausinėsiu kas kaip. O kitus tyrimus atlikti reikės po pirmo persirgimo. Tai gi manęs dar tik laukia visas maratonas verysad.gif antibiotikus pripaišė gerti du kartus po dvi. Tai grįžus iš darbo tiesiog nulūžau..neišpasakytas miego norėjimas atsirado 4u.gif
na gera žinia bent tokia, kad audiniai gražiai atauginėja ir viena cista prapuolė ax.gif
Skydliaukės tyrimus darysiuosi taip pat, bet po kokių dviejų savaitėlių. Šeimos gydytoja liepė atsigauti ir mėnesiui laiko praėjus pas ją ateiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 02 vasario 2011 - 21:04