Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(agne_vvr @ 2011 02 10, 19:23)
laba vakara  4u.gif  norejau paklaust, ar po vidaus organu echo. reiktu palauk kiek laiko  nestuke.gif , ar cia nekenksminga ir galima pult prie darbo  ax.gif  nestuke.gif

Echoskopija tikrai nėra kažkas blogo mirksiukas.gif
Tad sakyčiau pirmyn 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites,visos temos negaliu skaityt,narsau per telefona kuri laika,kol kompiutery taisys..taigi atejau jusu pagalbos,siuo metu vyksta man trecias is eiles persileidimas..
Ka jus man patartumet daryt?mano kraujas yra -rezuso,imunoglobulino nebuvau niekad gavus,tik paskutini karta kai turejau persileidima,bet sikarta vistiek pabego zirniukas,nesuprantu kas manyje vyksta..
Pastot sekasi,bet isstumia organizmas nestuma..prasau patarkit ka turiu daryt,kokiu tyrimus pirmiausia,kur kreiptis?vilniuje..
Reikia ir gydytojos ieskot naujos..nes po ano persileidimo kai uzklausiau apie tyrimus,atsake,nieko nereikia,kai pastosi vel,tada..geras,a ne..
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 02 14, 13:10)
Labas mergaites,visos temos negaliu skaityt,narsau per telefona kuri laika,kol kompiutery taisys..taigi atejau jusu pagalbos,siuo metu vyksta man trecias is eiles persileidimas..
Ka jus man patartumet daryt?mano kraujas yra -rezuso,imunoglobulino nebuvau niekad gavus,tik paskutini karta kai turejau persileidima,bet sikarta vistiek pabego zirniukas,nesuprantu kas manyje vyksta..
Pastot sekasi,bet isstumia organizmas nestuma..prasau patarkit ka turiu daryt,kokiu tyrimus pirmiausia,kur kreiptis?vilniuje..
Reikia ir gydytojos ieskot naujos..nes po ano persileidimo kai uzklausiau apie tyrimus,atsake,nieko nereikia,kai pastosi vel,tada..geras,a ne..

as tai eiciau i privatu kab., ir ten pasiulys visus tyrimukus pasidaryt. as kai nuejau, pasakiau kas buvo, tai pati gine pasiule tyrimus pasidaryt. ir ats. jau po savaites buna. o poliklinikoj, tai eiles ir, bent jau mano buvusi gine nieko nesiule daryt, jei cia nieko tokio doh.gif
Atsakyti
na paskambinau siandien savo gynei ir pasakiau,kad vel pabego..galvoju ka pasakys..
Na pasake kad kadangi nepirmas man,jau reikia kreiptis pas genetikus,liepe ateit bet kokiu laiku siuntimu..
Mergaites o k tie genetikai daro,tyrimus turbut ir viskas?bet bent jau su siuntimu bus gal nemokamai..
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 02 14, 20:16)
na paskambinau siandien savo gynei ir pasakiau,kad vel pabego..galvoju ka pasakys..
Na pasake kad kadangi nepirmas man,jau reikia kreiptis pas genetikus,liepe ateit bet kokiu laiku siuntimu..
Mergaites o k tie genetikai daro,tyrimus turbut ir viskas?bet bent jau su siuntimu bus gal nemokamai..

Labas, labai uzjauciu.. tikrai labai gaila, kad taip ivyksta..
kiek zinau, tyrimu nesiulo darytis, kol nebuna dvieju persileidimu.. bet as einu i privatu kabineta, tai man iskart patare darytis tyrimus, bet tik del visokiu bakteriju, tai dabar laukiu atsakymu. valstybinese istaigose nelabai pasitikiu ginekologais..kaip konvejeri pravaro visas, brr verysad.gif
o tau kadangi jau trecias is eiles, manau, netaupyk pinigeliu, ir eik i koki privatu kabineta, bent pakonsultuos kaip zmogu. o uz tyrimus, kiek zinau, moketi reikia vistiek, tik gali rinktis, ar darytis per privacia klinika, ar pati nuvaziuosi i tyrimu centra koki.. pinigeliu iseina per tuos tyrimus doh.gif , bet bent jau zinosiu, kad neturiu kokiu uzsleptu problemu.
o kiek laiko tau praejo nuo paskutinio persileidimo? gal reikejo siek tiek ilgeliau palaukti, gal organizmas nespeja atsistatyti.. g.gif
laikykis mergyt!
Atsakyti
Xaxatulka,aciu tau kad atsiliepei!pirmas buvo pries kokiu 3metu,paskui saugojomes,neplanavom,dabar jau planuojam nuo rudens,lapkriti pabego,nesivyste,6-7sav.po mmm sekanti cikla nepastojau,ir si manau kad pavykus buvo,nes visi 10! Testu vaiduokliavo,tik deja neryskejo,manau nepavyko isitvirtint..
Taigi gavau siuntima istirt vyro spermai ir pas genetikus i santariskes,gal patartumet pas kuri geriau regestruotis gydytoja?kazin jei ka per tuos tyrimus ras ar imanoma problema bus pasalint..o jei nieko neras..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 02 15, 13:50)
Xaxatulka,aciu tau kad atsiliepei!pirmas buvo pries kokiu 3metu,paskui saugojomes,neplanavom,dabar jau planuojam nuo rudens,lapkriti pabego,nesivyste,6-7sav.po mmm sekanti cikla nepastojau,ir si manau kad pavykus buvo,nes visi 10! Testu vaiduokliavo,tik deja neryskejo,manau nepavyko isitvirtint..
Taigi gavau siuntima istirt vyro spermai ir pas genetikus i santariskes,gal patartumet pas kuri geriau regestruotis gydytoja?kazin jei ka per tuos tyrimus ras ar imanoma problema bus pasalint..o jei nieko neras..sad.gif

o del kokiu bakteriju nesake tirtis?
del geentiku net nezinau..nesusidurem, nes vaisiaus tyrimai visi geri buvo, be jokiu genetiniu nukrypimu..tai niekas ir nesiuncia..isvis, problemu nemato, tai nezino ir kokiu tyrimu cia reiketu, visu vistiek nepridarysi doh.gif
del genetiku gal kokie pazistami kazka patartu, arba..google blush2.gif

stiprybes ir kantrybes tau!
Atsakyti

Daugiau info apie genetikus http://www.santa.lt/...php?-1756350289 skiltyje "Pas kurį gydytoją genetiką registruotis?". Pasiskambink ir pasiklausk, jei dar kils neaiškumų.
Linkiu, kad rastų priežastį, tada ir lengviau planuoti, kai žinai. Sveikatytės ir kantrybės jums ir galiausiai - sveiko ir gražaus rezultato!
Atsakyti

o dar pagalvojau, taves nesiuncia hormonu tyrimu pasidaryti? ar cia sie tyrimai prie genetiniu skaitosi? blush2.gif
Atsakyti
Hormonu ir genetiniai yra skirtingi tyrimai. CIA apie hormonus daug http://www.supermama...howtopic=664643
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kzaze: 15 vasario 2011 - 20:00
na stai, mergytes, pasidariau tyrimus ir tyrimu rezultatai geri...jokiu zarazu nerado thumbup.gif zinot, kazkaip dabar pradedu jausti, kad pagaliau pradejau issilaisvinti nuo tu slogiu minciu..tik dabar pagaliau pradedu susitaikyti, jog matyt taip turejo nutikti, tiesiog..nezinau, ar yra priezastis, ar ja suzinosiu veliau, bet matyt taip reikejo unsure.gif
bet kokiu atveju, dziaugiuosi, kad nieko nerado..kita karta viskas bus TIK gerai! thumbup.gif
mergytes, laikau kumscius uz jus visas! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti