Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

as irgi dziaugiuosi, kad mmm susitvarke kaip laikrodukas, ne vienos dienos nei per anskti nei per velai.. mistika, nuo paauglystes taip nebudavo doh.gif labai tikiuosi, kad ir visi kiti reikalai taip klostysis, kaip laikrodukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 02 21, 13:09)
Man tai labai sunku tą vidinę ramybę palaikyi  verysad.gif
vieną savaitę atrodo, kad jau viskas tvarkoje, o kitą vėl tarsi vakar viskas būtų išgyventa..tikiu kad laikas viską sutvarkys mano galvelėje ir širdyje  4u.gif
na, galiu bent vienu dalyku pasidžiaugti  ax.gif  lygiai 28d po mūsų bėdelės ir A..
mano organizmas susireguliavo kaip pagal laikroduką, atejo mm..  blush2.gif
kitą savaitėlę bėgsiu pas gydytoją ir žiūrėsim kokius ji man tyrimus paskirs. Labai tikiuosi, kad greitai leis bandyti dar karteli    ax.gif

Man šiandien dviem dienom mažiau nei tau po medikamentinio persileidimo smile.gif Bet aš po pirmo karto labiau panikavau, dabar sakau - kaip Dievas duos. Nežinau ar čia kvailai ar blaiviai mąstyt pradėjau, bet kai visi daktarai kur benueitum sako, kad galim abu būt sveikutėliai ir dar ir dar ir dar tokių nelaimių turėt, tai pagalvojau, o velniam tada man kažko laukti, bus kaip bus. Neplanuosiu, bet ir nesisaugosiu laukdama kol praeis du ar trys ar daugiau mėnesių.
Tyrimus darau, bet kaip ir sakė - tikimybė kažką rasti mažiau nei 50 procentų. Ras - bandysi spręsti, neras - paliksim likimui.
Pastojus trečią kartą, manau, jau visai be panikos laukčiau gerų ar blogų naujienų, kažkaip, užsigrūdinau matyt.

Atsakyti
Tikrai, gal kam ir žiauriai nuskambės, bet tokie baisūs gyvenimo išbandymai grūdina.
Atsakyti
Man lygiai 7sav prasidėjo savaiminis persileidimas, tai gydytoja nusiuntė daryti abraziją, sakė kankintis reiks mažiau..man tuo metu jau buvo tas pats ką man darys.. verysad.gif tuo metu nė nesusimasčiau, kad instrumentinis įsikišimas gali pakenkti doh.gif ačiū Dievui, kad viskas gerai praėjo..o tai sėdėjau kaip ant adatų iki pat mm.. doh.gif
laikykimės mergytės 4u.gif
Atsakyti
Man kai pasakė blogą žinią, norėjau, kad ir tą pačią dieną valymą darytų. Neįsivaizdavau, kad yra kiti variantai, neišaiškino, kad kitaip galima, neapšvietė. Tik forumą pasiskaičius sužinojau. Tikiuos, pasekmių blogų nebus po A ir pavyks vėl nestuke.gif
Atsakyti
Aš blogąją žinią sužinojau dieną prieš Kūčias... tą pačią dieną, vakare, atliko A... norėjau kuo greičiau, nes.. kuo greičiau viskas pasibaigs, tuo greičiau prasidės iš naujo... Džiaugiuosi, kad gydytoja padarė viską, kad operuotų tą pačią dieną, skambino, tarėsi kad mane priimtų.
Atsakyti
Nepasisekė mums, kad taip ant švenčių, nors, koks skirtumas, ar šiaip ar taip sugadintos buvo. Man mama Naujųjų išvakarėse skambino, kvietė sutikti Naujus pas juos, o man širdis krauju sruvo, kad negaliu net mamai pasakyti, kokia nelaimė atsitiko ir iš kur aš ką tik pargrįžau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kzaze: 21 vasario 2011 - 17:00
Taip, tos šventės apsunkino situaciją ir smarkiai pagilino skausmą... Kūčias šventėme su artimiausiais giminėmis, per Kalėdas abiejų su vyru mamos buvo užkviestos, visiems buvome suplanavę pasakyti... per Kūčias atsilaikiau kažkaip, o pirmąją Kalėdų dieną bėgau į vonią ašarų šluostyti ir melavau kad labai miego noriu ir galvą skauda...
Atsakyti
Man taip pat A buvo atlikta vieną dieną prieš kūčias. Turbūt pirmą kartą per 10 metų šventes sutikome ne su tėvais o dviese su MV namuose. Teko meluoti tėvams, kad užpuolė gripas. Kaip keista, o juk trėtų būti atvirksčiai - stebūklų metas.
Atsakyti
Sveikutės. Prisiduodu po vakarykščio vizito Kaune pas Abraitį.
Kadangi turėjau tik vieną nesivystantį, jo nuomone JOKIŲ tyrimų darytis nereikia ir jis nerekomenduoja, patarė paprasčiausiai po mmm vėl bandyti. Bent tiek gerai, kad pas genetiką išrašė siuntimą, vizitas pas Serapiną kovo 14 d., darys kariotipo tyrimą.
Vakar buvau šoke, šiandien kažkaip aprimau. Vis tiek pasidarysiu jei ne AFS, tai kitus tyrimus pati, rezultatus mano ginė man pakomentuos. Ai...
Atsakyti
kzaze, žinok, aš irgi jokių tyrimų nesidarau... Prieš pat pastojimą buvome pasidarę tepinėlį, PAP tyrima, viskas buvo super. Pirmas pastojimas ir nėštumas praėjo labai sklandžiai, nepaisant nesklandumo dėl 13-tą savaitę operuoto apendicito, kažkodėl tikiu (o gal viduje žinau - optimistė, ar ne? tongue.gif ) kad šį kartą viskas bus gerai smile.gif
Mano ginė pasakė tą patį kaip ir Abraitis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2011 02 23, 16:17)
Sveikutės. Prisiduodu po vakarykščio vizito Kaune pas Abraitį.
Kadangi turėjau tik vieną nesivystantį, jo nuomone JOKIŲ tyrimų darytis nereikia ir jis nerekomenduoja, patarė paprasčiausiai po mmm vėl bandyti. Bent tiek gerai, kad pas genetiką išrašė siuntimą, vizitas pas Serapiną kovo 14 d., darys kariotipo tyrimą.
Vakar buvau šoke, šiandien kažkaip aprimau. Vis tiek pasidarysiu jei ne AFS, tai kitus tyrimus pati, rezultatus mano ginė man pakomentuos. Ai...

Na as siandien irgi buvau pas savo gine apziurai po abrazijos, tai irgi sake, kad po pirmo persileidimo jokiu tyrimu nereikia atlikti.. tiesiog matyt taip turejo buti.. bet negi laukti antro trecio karto doh.gif daugiau niekada gyvenime nenoreciau patirti, ka teko patirti.. todel bent jau apie AFS irgi galvoju ax.gif
As norejau paklausti, tau abrazija dare ar su medikamentais pavyko issivalyti? Klausiu, nes maniske gine sake, kad po abrazijos reiketu tris ciklus palaukti, kad kaklelis pilnai uzsidarytu, vis gi buvo instrumentinis isikisimas ir t.t. ir pan. Visai kas kita butu, jei butu pavyke paciai issivalyti, tuomet tipo galima ir is karto planuoti vaikeli.
Atsakyti