Aš taip po persileidimo (savaiminio) dėl nesivystančio. Žiauriai blogai buvo, skausmai ir t.t. Na jūs viską žinote pačios,kokia savijauta ir pan. Tai šnd gyd pasakė, kad galėsiu planuoti tik po metų. Nustėrau, kai pasakė
Dabar laukiu savo pirmųjų mėnesinių po didelės netekties. Kokia nuomonė būtų turinčių tokios patirties? Laikykimės visos
Sveikute, na man turejo buti jau 12 savaiciu, bet kai nuejom paklausyti sirdeles, tai nieko nerado, mano kudikelis sustojo vystitis 6 sav, niekad nepamisiu to soko, asaru
na man patare skirtingai, vieni sake planuot iskart, kai tik pasijusiu geriau po operacijos, kiti palaukti 3 men. Po operaacijos kazkaip labai norejau planuoti is kart, bet kazkaip su vyru pakalbejom, kad reiketu, bent jau kunui pailseti, atsistatyti gimdai, paciai jaustis emociskai ir fiziskai stipriai. Ir vat po 2 mmm, pasijauciau vel moterimi, kad tikrai noriu vel planuoti, pradejau atviriau, be asaru apie tai kalbeti ir kibom i darba
tas bijojimo jausmas manau mums prasides nuo tada, kai pasirodys dvi juosteles...tiesiog, todel, kad mes patyrem blogiausia ir bijosim to paties, bet kazkaip reikia tureti jegu islykti pozityvioms, juk tai nauja pradzia, kitai gyvybei
o del planavimo, manau klausyk tik saves, savo kuno ir emociju, jei esi pasiruosus, manau kad galit planuoti

nes jei turejai abracija, po jos labai kiausides yra aktyvios ir labai didele tikimybe, kad gali pastoti is karto, net nesulaukus pirmu mmm

sekmytes ir butinai pranesk kaip tau sekas
Papildyta:
Labai patinka tavo optimizmas as taip pat manau, kad svarbiausi surasti tikejima, kad viskas bus gerai kita karta, tiesiog taip buvo lemta...
as esu tokia stipri dabar, pasiruosusi vel pastoti, net kartais pasijuokiu, kad 5 galeciau isnesioti
net nesulaukus pirmųjų MMM jau planuoti galima? tai gyd nuomonė? kaip čia dabar?