Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

sveikos mergytės.... imkite visos nusiminusios po balionėlį.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ir sau vieną pasiliksiu.... 4u.gif nuo vakar kraujuoju kaip gyvenime dar neteko... buvo 5 sav nėštumas... labai labai laukiau to antrojo.. ir labai labai liūdna, kad šitam žirniukui nebuvo lemta ateiti į pasaulį... verysad.gif prieš savaitę turėjau daug streso, operaciją.. tai kitaip ir negalėjo būti.. bet vistiek... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jage @ 2011 03 17, 08:45)
sveikos mergytės.... imkite visos nusiminusios po balionėlį..  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir sau vieną pasiliksiu....  4u.gif nuo vakar kraujuoju kaip gyvenime dar neteko... buvo 5 sav nėštumas... labai labai laukiau to antrojo.. ir labai labai liūdna, kad šitam žirniukui nebuvo lemta ateiti į pasaulį...  verysad.gif prieš savaitę turėjau daug streso, operaciją.. tai kitaip ir negalėjo būti.. bet vistiek... sad.gif

uzjauciu labai unsure.gif
imk ir tu balioneli 4u.gif zinau, kaip liudna buna.. bet su laiku pradedi vel tiketi stebuklais ir visais graziais dalykais mirksiukas.gif
pamatysi, kita karta viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
tikiu, kad nelaikas buvo dar... tikiu, kad dar bus stebuklų mano gyvenime..
ačiukas už 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, likimo draugės 4u.gif

A man darė jau senai - pernai rugsėjį. Turėjo būti 11 sav. o buvo tik 6. Pasirodo tiek laiko manyje buvo negyvas žirniukas. Negalėjau tuo patikėti...
Gydytojas sakė, kad galime vėl bandyti po 3 mėn, tačiau mes patys pagalvojom palaukti pavasario, kad mažiau ligų ir infekcijų.
Po pirmų mmm siuntė darytis tyrimus dėl infekcijų Chlamydia trachomatis buvo teigiama. Gėrėm vaistus. Vasarį nuėjom pas gin., apžiūrėjo, leido pradėt planuotis, gerti duphaston ir folio rūgštį 15-25 CD
Buvau su tuo jau susitaikiusi. Iš tikro labai noriu vaikelio, 1 ciklas nesėkmingas. Suvokiu, kad retai kam pavyksta taip greit, bet kažkodėl širdy tikėjausi, kad mums pavyks. Jokių kitų tyrimų nedarė ir nesiūlė, bet aš taip bijau, kad nepasikartotų... Dabar kai pradėjome planuoti baimės vėl grįžo ir tą skausmą išgyvenu iš naujo cry.gif
Planuoju nueiti pas šeimos gydytoją, kokius tyrimus jis gali paskirti?
Atsakyti
Man tai darė Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma ir tris skydliaukės hormonus. nieko nerado, o hormonai buvo normos ribose. Pasiguodžiau šeimos daktarei, kad ginekologė patarė po trijų mm bandyti, o aš noriu anksčiau..tai ji man patarė pasidaryti progesteroną 23 ir 14 ciklo dienomis. pasidariau 23d, viskas gerai ir į normas telpa. Pasiskambinsiu gydytojai ir tikiuosi gauti pritarimą..o tada dar 14d darysiuosi. Gal kuriai nors iš jūsų teko stebėi progesteroną?

Čarle, mes dar net nepradėjom bandyti antrą kartą, o ta baimė vis tiek yra..stiprybės, laikykis 4u.gif
Atsakyti
[quote=kontuzija,2011 03 16, 22:34]

Aciukas uz patarimus.Gal galetumei placiau apsviesti kas yra ta ''antiD''nes siuose klausimuose esu visiskai zalia.. unsure.gif ir beje kokios gali buti komplikacijos sios dozes negavus?o jei ja gauciau lt jau po kokiu 4men ar nebutu per velu?dar gal zinote kokiu vitaminu ka reiktu gerti po isvalymo kad kunas sustipretu?nes bijau labai kad man ten viskas gerai susitvarkytu nes jokios pagalbos cia is uk gyditooju jau nebesitikiu..tai gryzusi i lt leksiu tiesiu taikimu pas ginekolge kad patvirtintu ar issivale mano organizmas sklandziai.Matai tau nors tel dave sake skambint jei kas blogai..o man visiskai nieko..sake tik testa pasidaryt savarankiskai pi 2 savaiciu..kankina baisus nerimas kas bus ateity..o vaikelio trokstu labiausiai uzviska pasaulyje..Dar mano krauj grupe tkia komplikuota..kazkada jaunesne esu isityrusi krauja tai man jie pasake kad turiu antikuniu bet jokio gydimo neskyre ir nesake kad tai gali pakenkti nestumui... verysad.gif
Atsakyti
[quote=Ewda,2011 03 18, 14:01]
[quote=kontuzija,2011 03 16, 22:34]

[/quote]
antiD Tai tas pats anti-Rh gamaglobulinas, berods taip lietuviskai vadinasi. Tiksliai nepamenu, bet mano ziniomis po persileidimo, abrazijos ir pan. ji reikia suleisti per 72 valandas. Jis uzblokuoja antikuniu gabyba ateityje. Pasisniukstinek google daugiau apie tai, ne gydytoja esu, tai tiksliai neparasysiu. Gal tu uzsirasyk pas GP, issakysi viska dek ko pergyveni, paprasyk kraujo tyrimo, gal ka jis patars. Del vitaminu irgi nzn, ziurek kaip pati jautiesi.As negeriau, man kazkaip viskas lyg ir susitvarke. Tiesa, tik folio nenustojau naudot, nes leliuko taip pat trokstu wub.gif Cia toks angliskas puslapiukas, gali paskaitinet, gal pades kuo http://www.miscarria....nz/health.html
Svarbiausia, kaip tu pati jautiesi: ar daug kraujuoji, turi temperaturos, skausmai kankina. Jai kas negerai - tikrai rekomenduoju rasytis pas GP ir jam viska viska susakyti, tikrai neturetu palikti likimo valiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kontuzija @ 2011 03 18, 21:17)
antiD Tai tas pats anti-Rh gamaglobulinas, berods taip lietuviskai vadinasi. Tiksliai nepamenu, bet mano ziniomis po persileidimo, abrazijos ir pan. ji reikia suleisti per 72 valandas. Jis uzblokuoja antikuniu gabyba ateityje. Pasisniukstinek google daugiau apie tai, ne gydytoja esu, tai tiksliai neparasysiu. Gal tu uzsirasyk pas GP, issakysi viska dek ko pergyveni, paprasyk kraujo tyrimo, gal ka jis patars. Del vitaminu irgi nzn, ziurek kaip pati jautiesi.As negeriau, man kazkaip viskas lyg ir susitvarke. Tiesa, tik folio nenustojau naudot, nes leliuko taip pat trokstu wub.gif  Cia toks angliskas puslapiukas, gali paskaitinet, gal pades kuo http://www.miscarria....nz/health.html
Svarbiausia, kaip tu pati jautiesi: ar daug kraujuoji, turi temperaturos, skausmai kankina. Jai kas negerai - tikrai rekomenduoju rasytis pas GP ir jam viska viska susakyti, tikrai neturetu palikti likimo valiai. 4u.gif

aha, prisiminiau ir as mano grupe - , tai jo leido man tuos antiD vaistukus, dar atsimenu, i slauni leido...
Atsakyti
Kaip sekasi, merginos?
Atsakyti
QUOTE(Čarlė @ 2011 04 05, 14:17)
Kaip sekasi, merginos?

Nuotaikos geros, jau kibome į planavimą ax.gif
Atsakyti
Sveikutė,
va jau beveik trys mėnesiai pralėkė ir mes taip pat kibom planuoti ax.gif
Kadangi priežasties niekas taip ir neišsiaiškino, o visi tyrimai buvo geri, gydytoja tyliai tyliai pasakė..na galite ir dabar jau bandyti smile.gif laimės buvo daug daug daug thumbup.gif
O kaip Jums mergytės sekasi? Gal kuri nors jau gerų žinių turite?

Visoms po balionėli
4u.gif 4u.gif 4u.gif ....
Atsakyti
Labas visoms patyrusioms likimo smūgius,
Aš taip po persileidimo (savaiminio) dėl nesivystančio. Žiauriai blogai buvo, skausmai ir t.t. Na jūs viską žinote pačios,kokia savijauta ir pan. Tai šnd gyd pasakė, kad galėsiu planuoti tik po metų. Nustėrau, kai pasakė verysad.gif Dabar laukiu savo pirmųjų mėnesinių po didelės netekties. Kokia nuomonė būtų turinčių tokios patirties? Laikykimės visos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vestallsim @ 2011 03 09, 15:30)
Sveikute, na man turejo buti jau 12 savaiciu, bet kai nuejom paklausyti sirdeles, tai nieko nerado, mano kudikelis sustojo vystitis 6 sav, niekad nepamisiu to soko, asaru  verysad.gif
na man patare skirtingai, vieni sake planuot iskart, kai tik pasijusiu geriau po operacijos, kiti palaukti 3 men. Po operaacijos kazkaip labai norejau planuoti is kart, bet kazkaip su vyru pakalbejom, kad reiketu, bent jau kunui pailseti, atsistatyti gimdai, paciai jaustis emociskai ir fiziskai stipriai. Ir vat po 2 mmm, pasijauciau vel moterimi, kad tikrai noriu vel planuoti, pradejau atviriau, be asaru apie tai kalbeti ir kibom i darba  lotuliukas.gif 
tas bijojimo jausmas manau mums prasides nuo tada, kai pasirodys dvi juosteles...tiesiog, todel, kad mes patyrem blogiausia ir bijosim to paties, bet kazkaip reikia tureti jegu islykti pozityvioms, juk tai nauja pradzia, kitai gyvybei  smile.gif
o del planavimo, manau klausyk tik saves, savo kuno ir emociju, jei esi pasiruosus, manau kad galit planuoti  smile.gif nes jei turejai abracija, po jos labai kiausides yra aktyvios ir labai didele tikimybe, kad gali pastoti is karto, net nesulaukus pirmu mmm smile.gif
sekmytes ir butinai pranesk kaip tau sekas  smile.gif
Papildyta:

Labai patinka  tavo optimizmas as taip pat manau, kad svarbiausi surasti tikejima, kad viskas bus gerai kita karta, tiesiog taip buvo lemta...
as esu tokia stipri dabar, pasiruosusi vel pastoti, net kartais pasijuokiu, kad 5 galeciau isnesioti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labas,
net nesulaukus pirmųjų MMM jau planuoti galima? tai gyd nuomonė? kaip čia dabar?
Atsakyti