Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

O klausykit klraujas HCG ką dabar rodo? ir ką turėtų rodyti po tokių įvykių? 0?
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 04 07, 15:57)
O klausykit klraujas HCG  ką dabar rodo? ir ką turėtų rodyti po tokių įvykių? 0?

Net nežinau ką turėtų rodyt unsure.gif

O aš susidūriau su kitokiu klausimu. Planuojame vaikelį jau 2 ciklas. Noriu paklaust ką manot apie tokią situaciją: Paskutinės mm buvo kovo 18 d. šiandien 26 CD ir pradėjo kraujuoti. Vakar truputį tepliojo. Paprastai mano Ciklas trunka apie 30 d. Kažkaip keista, kad mm taip anksti. Ryte dariau testą - neigiamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čarlė @ 2011 04 11, 13:18)

O aš susidūriau su kitokiu klausimu. Planuojame vaikelį jau 2 ciklas. Noriu paklaust ką manot apie tokią situaciją: Paskutinės mm buvo kovo 18 d. šiandien 26 CD ir pradėjo kraujuoti. Vakar truputį tepliojo. Paprastai mano Ciklas trunka apie 30 d. Kažkaip keista, kad mm taip anksti. Ryte dariau testą - neigiamas g.gif

Manau, kad HCG turėtų rodyti iki 5, t.y. nerodyti nėštumo.
O dėl mm manau kad jos tiesiog atėjo anksčiau ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Čarlė @ 2011 04 11, 13:18)

Ko gero mm aplankė anksčiau (gal dar kokį stresą turėjai-tai galėjo paankstinti) g.gif
Atsakyti
Na tikiuosi jūs abi teisios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čarlė @ 2011 04 11, 12:18)

Lygiai tokia pati mano situacija.Tris mėnesius po A pralaukėm,dabar du ciklai jau bandėm pagauti,ir kaip ir tau,savaite anksčiau pasirodė tepimas g.gif dvi dienas patepė ir baigėsi unsure.gif tai kilo minčių,kad gal ovuliacija,gal įsitvirtino kiaušinėlis unsure.gif bet atėjus menstruacijų laikui ir vėl ėmė tepti ir tada jau normaliai susirgau verysad.gif tai užsirašiau pas ginekologę,nes neramu dėl tokių patepliojimų,ir šiaip labai nereguliarus ciklas po A pasidarė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 04 11, 14:16)
Lygiai tokia pati mano situacija.Tris mėnesius po A pralaukėm,dabar du ciklai jau bandėm pagauti,ir kaip ir tau,savaite anksčiau pasirodė tepimas  g.gif dvi dienas patepė ir baigėsi  unsure.gif  tai kilo minčių,kad gal ovuliacija,gal įsitvirtino kiaušinėlis  unsure.gif  bet atėjus menstruacijų laikui ir vėl ėmė tepti ir tada jau normaliai susirgau  verysad.gif  tai užsirašiau pas ginekologę,nes neramu dėl tokių patepliojimų,ir šiaip labai nereguliarus ciklas po A pasidarė  verysad.gif

g.gif įdomiai. Na belieka tik laukti kas bus toliau. Parašyk paskui ką ginekologė sakė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Čarlė @ 2011 04 11, 15:03)
g.gif įdomiai. Na belieka tik laukti kas bus toliau. Parašyk paskui ką ginekologė sakė wink.gif

Aš savo gin paskambinau. Sakė laikyt pirma ciklo diena. Tikriausiai tiesiog anksčiau prasidėjo mėnesinės. O jei kas bus ne taip, sakė vėl paskambint. unsure.gif
Atsakyti
Tai tu normaliai susirgai dabar? nes man tai rusvai dvi dienas patepė ir paskui kelios dienos tvarkoj buvo,iki normalių mėnesinių g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 04 12, 15:41)
Tai tu normaliai susirgai dabar? nes man tai rusvai dvi dienas patepė ir paskui kelios dienos tvarkoj buvo,iki normalių mėnesinių  g.gif

normaliai. Pirmą dieną tepė truputį, o db jau trečia diena kaip normaliai. Tik kažkaip keista tai, kad neskauda. Seniau be vaistų neatsieidavau unsure.gif
Atsakyti
Čarle,
aš taip pat anksčiau be vaistų neapsieidavau..iš lovos keltis nesinorėdavo, o dabar vaistai nebutini ax.gif
Atsakyti
Visoms 4u.gif
Nu va rodosi jau pirmosios mano mm thumbup.gif teplioja po truputį tongue.gif tyrimai priduoti su MB, beleika laukti ats g.gif be to, gal teko kam susidurti su vaistuku CIKLOFERONU? labai laukiu ats šiuo klausimėliu cool.gif
Atsakyti