Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(naujoke4 @ 2011 05 02, 21:23)
Oho, kaip sudėtinga, bet iki šio įvykio tavo tyrim ai visi buvo geri (tepinėlis, onkocitologinis)?

taip, visi tyrimai buvo geri. sie taippat....
Atsakyti
Na va ir man siandien atliko abrazija, taip skaudu... negaliu patiketi jog nera mano angeliuko... sad.gif
Atsakyti
Man antras nesivystantis nestumas, irgi labai skaudu, liudna ir atrodo praradau vilti, kad dar kada supuosiu savo leliuka verysad.gif
uznesiau liudna gaidele verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 05 06, 17:32)
Man antras nesivystantis nestumas, irgi labai skaudu, liudna ir atrodo praradau vilti, kad dar kada supuosiu savo leliuka  verysad.gif
uznesiau liudna gaidele  verysad.gif

Laikykis...supuosi ir tu savo mazyli...matyt taip jau turejo but...nors puikiai suprantu, kad labai skauda sirdi...Paguoda sunku rast...bet su laiku bus lengviau mums visoms...
Atsakyti
QUOTE(inguliuk2 @ 2011 05 06, 18:29)
Na va ir man siandien atliko abrazija, taip skaudu... negaliu patiketi jog nera mano angeliuko... sad.gif

stiprybės tau 4u.gif laikas gydo, patikėk mumis smile.gif mes visos visa tai išgygvenom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 05 06, 18:55)
Laikykis...supuosi ir tu savo mazyli...matyt taip jau turejo but...nors puikiai suprantu, kad labai skauda sirdi...Paguoda sunku rast...bet su laiku bus lengviau mums visoms...

As irgi noriu tiketi, kad supuosiu, kitaip net neisivaizduoju... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 05 07, 20:37)
As irgi noriu tiketi, kad supuosiu, kitaip net neisivaizduoju... blush2.gif

taip ir bus, dabar tiek modernių technologijų, jei ką-tai mes viską juk įveiksim ir supuosim savo lelytes wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
man po persileidimo viskas issivale savaime, tai paklausiau gydytojos apie tolimesni planavima- tai sako reikia darytis puses metu pertrauka, kad organizmas atsistatytu blink.gif aisku pasake, kad tai rekomenduotina, o ne privaloma ax.gif tai kaip suprantu planavimo galima ir nenutraukti bigsmile.gif pas jus cia esu skaiciusi, kad reikia sulaukti pirmu mmm ir tada jau galima dirbti blush2.gif o kas bus jei nelauksiu tu mmm? Ar pavojinga jei pastosiu nesulaukusi mmm?
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 05 09, 20:03)
Sveikos merginos  4u.gif
man po persileidimo viskas issivale savaime, tai paklausiau gydytojos apie tolimesni planavima-  tai sako reikia darytis puses metu pertrauka, kad organizmas atsistatytu  blink.gif  aisku pasake, kad tai rekomenduotina, o ne privaloma  ax.gif  tai kaip suprantu planavimo galima ir nenutraukti  bigsmile.gif  pas jus cia esu skaiciusi, kad reikia sulaukti pirmu mmm ir tada jau galima dirbti  blush2.gif  o kas bus jei nelauksiu tu mmm?  Ar pavojinga jei pastosiu nesulaukusi mmm?

Sveikute
na svarbu kad gerai jautiesi,gimda po kiekvieno ciklo apsivalo.
Daugiau vitaminu poilsio .
Ir nuosirdziai linkiu laimingo planavimo...
Svarbu nenuleisti ranku,ir viskas pavyks thumbup.gif

Papildyta:
Prasau patarimo,o gal kuriai taip yra nutike...
Man pries tris men dare abrazija,paskyre dubhastona nuo 16c.d.
planuojam leliuka jau l.l.l seniai manau jau trys metai,visi tyrimai geri,neaisku kodel gandrai neaplanko...
Ar kiek padeda pastojimui dubhastonas?
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2011 05 02, 15:35)
po kiek laiko jus pradejot planuoti?

mes palaukėm pusmetuką, nes norėjom, kad baigtųsi žiema ir be to nusimatė visokių balių festivalių, tai pralaukėm tą laiką. Dabar jau nuo vasario planuojam.
Forumuose yra įvairių nuomonių: vienos pradeda anksčiau, kitos vėliau. Manau, kad reikia tau klausyti savo organizmo, kada pati jausies pasiruošus. Mane pradžioje irgi lydėjo stipri baimė. kai po pusmečio pradėjom planuoti buvo labai baisu. Bet vieną kartą pasikalbėjau su vyru, išsiverkiau, išsakiau savo baimes ir kažkaip palengvėjo. Juk dėl to, kas buvo negali atsisakyti ateities, negali nesistengti...

llrenatall, man taip pat paskyrė Duphastoną 15-25 CD. Tiksliai nžn kaip jis padeda, tačiau jau 3 ciklas su juo buvo nesėkmingas...
Atsakyti
QUOTE(Čarlė @ 2011 05 10, 08:43)
mes palaukėm pusmetuką, nes norėjom, kad baigtųsi žiema ir be to nusimatė visokių balių festivalių, tai pralaukėm tą laiką. Dabar jau nuo vasario planuojam.
Forumuose yra įvairių nuomonių: vienos pradeda anksčiau, kitos vėliau. Manau, kad reikia tau klausyti savo organizmo, kada pati jausies pasiruošus. Mane pradžioje irgi lydėjo stipri baimė. kai po pusmečio pradėjom planuoti buvo labai baisu. Bet vieną kartą pasikalbėjau su vyru, išsiverkiau, išsakiau savo baimes ir kažkaip palengvėjo. Juk dėl to, kas buvo negali atsisakyti ateities, negali nesistengti...

As bandysiu pakeisti daktare. Drauge lankosi pas ja tai labai geri atsiliepimai o ir is pasakojimo jos tai labai pareiginga ir atsidavus savo darbui. Ziuresiu ka ji man pasakis ka patars. Aisku jei ji sutiks mane priziureti.
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 05 09, 22:03)
Sveikos merginos  4u.gif
man po persileidimo viskas issivale savaime, tai paklausiau gydytojos apie tolimesni planavima-  tai sako reikia darytis puses metu pertrauka, kad organizmas atsistatytu  blink.gif  aisku pasake, kad tai rekomenduotina, o ne privaloma  ax.gif  tai kaip suprantu planavimo galima ir nenutraukti  bigsmile.gif  pas jus cia esu skaiciusi, kad reikia sulaukti pirmu mmm ir tada jau galima dirbti  blush2.gif  o kas bus jei nelauksiu tu mmm?  Ar pavojinga jei pastosiu nesulaukusi mmm?

Šaunu, kad viskas savaime susitvarkė 4u.gif
Na jie matyt sako, kad apsidraustų save tongue.gif
šiaip čia esam pridiskutavusios visos-tai maždaug taip, jei visi tyrimai geri, svarbiausia, jei jautiesi tu atsigavusi ir pasiruošusi naujam žygdarbiui, tada pirmyn bigsmile.gif kai organizmas bus pasiruošęs, tada ir bus leliukas mirksiukas.gif
Kaip man aiškino, pirmosios mmm patvirtina, kad organzimas jau susitvarkęs ir viskas galutinai išsivalo, stoja į savo vėžes, o jei anksčiau pastotum, tada sudėtinga būtų su data...
Atsakyti