gal yra kam tekę pas ją gimdyt? gal galit pasidalinti patirtim?
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 17, 18:46)
gal yra kam tekę pas ją gimdyt? gal galit pasidalinti patirtim?
man yra teke pas ja nesciuju joga lankyti. is karto pasakau, kad cia tik mano asmenine nuomone:
- musu bio laukai akivaizdziai nesutapo

- kazkaip keista, kai taip dvasingai save pristatantis zmogus po kiekvieno uzsiemimo daro tikrus reklamos seansus knygoms, pagalvems, aliejukams ir t.t.
- as nemanau, kad nesciuju jogos tikslas yra astunt menesi pasiekti koju pirstus. T.y. kai nebegali kazko padaryti, jos manymu reikia zmogu "lauzti".
- turi ir bruka labai kategoriska nuomone, bet ne objektyvia info. Pvz. apie skiepus. As irgi manau, kad ne visi yra butini, bet pasakyti grieztai, kad vaiku negalima skiepyti is viso...
Tikrai nenoreciau gimdyti pas ja. Juolab, kad teke girdeti, kiek "gelbejimo operaciju" Vilniaus ligonines daro toms, kurios pradeda ir nebaigia gimdyti su Jurga. Kazkaip nesinori rizikuoti, nes gali buti brangi kiekviena minute...
aš dabar irgi jau drąsiai ir kategoriškai galiu pasakyt, kad negimdykit pas tą moterį.
po gimdymo ji iškart plaunasi, netgi palieka viena motina su neisnesiotu kudikiu. prikalba, kad negalima kreiptis i medikus, nes jie blogis ir t.t. as ant jos taip esu pikta uz savo drauge, kad sutikus i snuki duociau tai šarlatanei.
po gimdymo ji iškart plaunasi, netgi palieka viena motina su neisnesiotu kudikiu. prikalba, kad negalima kreiptis i medikus, nes jie blogis ir t.t. as ant jos taip esu pikta uz savo drauge, kad sutikus i snuki duociau tai šarlatanei.
Aciu, kad parasete savo patirti.
Reikia sviesti zmones, kad nepakliutu i sarlaranu rankas.
Pribuveju profesijos nera. Visos apsiskelbusios "pribuvejos" atlieka nelegalia veikla, uztat ir nenori, kad butu kreipiamasi i gydymo istaiga, nes jei isaisketu, kad eme pinigus ir teike medicinos paslaugas be licenzijos uz tai joms grestu atsakomybe.
Reikia sviesti zmones, kad nepakliutu i sarlaranu rankas.
Pribuveju profesijos nera. Visos apsiskelbusios "pribuvejos" atlieka nelegalia veikla, uztat ir nenori, kad butu kreipiamasi i gydymo istaiga, nes jei isaisketu, kad eme pinigus ir teike medicinos paslaugas be licenzijos uz tai joms grestu atsakomybe.
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 18, 15:42)
aš dabar irgi jau drąsiai ir kategoriškai galiu pasakyt, kad negimdykit pas tą moterį.
rimtai taip paliko?

taip. kūdikis tik 34 savaičių. dar prikalbėjo, kad nesikreiptų į medikus.
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 18, 20:54)
taip. kūdikis tik 34 savaičių. dar prikalbėjo, kad nesikreiptų į medikus.
ir kaip viska baigiesi? ar kreipiesi į medikus? su mama ir kūdikių viskas gerai?

Papildyta:
QUOTE(Tomulyte @ 2009 06 18, 20:55)
Aš apie ją esu skaičius,kad ji nereali ir t.t. Net nustebau iš tikrųjų
Spaudoj ji geru žodžiu minima 

ir aš tik gero girdėjau , todėl lb nustebau

Papildyta:
va ką radau

apie tą pačią. mama su kūdikiu pagaliau ligoninėje, kaip su kūdikiu, kol kas neaišku.
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 18, 21:02)
apie tą pačią. mama su kūdikiu pagaliau ligoninėje, kaip su kūdikiu, kol kas neaišku.
tai čia viskas neseniai įvyko?

prieš dvi dienas
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 18, 22:09)
prieš dvi dienas
o siaube