domėjosi, ir kursus lankė, bet gi buvom girdėję apie ją tik gerą. tik po visko, kai pradėjau rinkti info, susiradau ir pakankamai prastos informacijos.
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 18, 19:54)
taip. kūdikis tik 34 savaičių. dar prikalbėjo, kad nesikreiptų į medikus.
labai keista...
mama turėjo būti informuota, kad jei priešlaikinis gimdymas tai jai reiktų važiuoti į ligoninę. Aš kaip tik senoje temoje apie gimdymus namuose (dabar neradnu jos)skaičiau, kad pribuvėja nevažiuoja į priešlaikinius gimdymus, o nukreipia į ligoninę.
matyt pribuvėja iškrypo iš tiesos kelio ir per daug įsijautė į dievo vaidmenį.
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 13:24)
matyt pribuvėja iškrypo iš tiesos kelio ir per daug įsijautė į dievo vaidmenį.
as arba ta mama, apie kuria tu rasai, pazistu, arba tai labai panasus atvejis

ieskojau ir as info apie sia pribuveja, visokiu nuomoniu yra, sunku ka ir sakyti, kai pati nebuvau susidurus.
gali but, kad ir pažįsti.
naujagimių reanimacijoje sakė, kad ta žmogysta jiems gerai žinoma ir jie ieško keliu kaip užbaigt jos nelegalią veiklą, nes pastoviai gauna naujagimius po jos darbų.
Papildyta:
beje, manau, kad su vaikučiu viskas bus gerai, nes ten tvirta gydytojų komanda.
naujagimių reanimacijoje sakė, kad ta žmogysta jiems gerai žinoma ir jie ieško keliu kaip užbaigt jos nelegalią veiklą, nes pastoviai gauna naujagimius po jos darbų.
Papildyta:
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 15:36)
gali but, kad ir pažįsti.
Papildyta:
Papildyta:
As tai nesuprantu, negi taip sudetinga "uzraukti" ta jos veikla? Tai, ka ji daro, yra ne tik kriminalinis nusikaltimas (pvz. sunkus sveikatos sutrikdymas), bet ir elementarus ekonominis - juk ji aiskiai mokesciu nemoka valstybei, nes neturi legalaus veiklos liudijimo. Nebent is Plechanovo universiteto.
As buvau labai suzaveta ta pribuveja Jurga po knygos apie pribuvejas, specialiai ieskojau jos vedamu kursu, bet po pirmo pokalbio telefonu buvau "apshalus", kad ji toks nemalonus zmogus. Tiesa, po to vis tiek ejau i jos vedamus jogos uzsiemimus, tikedamasi, kad jei ne moraliskai, tai bent fiziskai gausiu naudos. Bet, kaip minejau temos pradzioje, gimdyti pas ja ne uz ka nesutikciau.
Ka jau kalbeti apie zmogu, kuris nuolat visais klausimais deda ant mediku. Taip, vaistai - chemija, geriau vaikus auginti kuo naturaliau, bet reikia tureti sveiko proto ir zinoti, kuo visas tas naturalumas gali baigtis, jei neivertinsi rizikos. Nemanau, kad man apie jos suluosintus leliukus pasakojusi gydytoja ir cia forume atsiliepusieji zmones yra suinteresuoti tiesiog apdergti niekuo deta geraja pribuveja, ar ne?
žinai, aš iki šio įvykio pati maniau, kad ji puikus žmogus ir t.t.
šiap jau kurdama temą tikėjausi didžiulio puolimo iš jos palaikymo komandos. aš irgi manau, kad pagaliau tokie faktai turi būti žinomi, kad išvengti skaudžių tragedijų.
šiap jau kurdama temą tikėjausi didžiulio puolimo iš jos palaikymo komandos. aš irgi manau, kad pagaliau tokie faktai turi būti žinomi, kad išvengti skaudžių tragedijų.
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 19, 08:11)
domėjosi, ir kursus lankė, bet gi buvom girdėję apie ją tik gerą. tik po visko, kai pradėjau rinkti info, susiradau ir pakankamai prastos informacijos.
pala pala... kaip domėjosi? nete skaite? na jei jau taip tai juk tada išmeta visa info reiškia matė ką norėjo matyt arba mažai domėjosi ....
tikiuosi viskas bus gerai , taip turi būt...
taigi sakau kursus lankė, bendravo.
čia ta,kur pati daug vaikų turi, visus juos namie gimdžius?

QUOTE(Ramunita @ 2009 06 21, 23:31)
ne, ne ta.
Istorijoj apie 34 savaiciu vaikeli pirmiausia man kilo klausimas - kodel tevai kviete pribuveja, o ne vyko pas gydytoja? Ne tuo adresu pasipiktinimas, sakyciau.
As laukdamasi antrojo vaikelio lankiau islankiau vadinamaji rata pas Jurga.
Ejau vedina smalsumo, nes turiu megstama gydytoja ir kol kas neketinu jos i nieka keisti. Tiesiog norejosi is pirmu lupu, o ne va is pasisakymu "mano drauge pasakojo..." suprasti sia gimdymu puse.
Tai sakyciau reiketu adekvaciai vertinti tai, ka galima gauti is Jurgos.
Pirmiausia, jokiu budu sios moters nepavadinciau kategoriska. Niekam nieko ji nebruka; bet taip - nuo pat pirmo susitikimo ji aiskiai pasako, kad turi savo paslauleziura su kuria galima nesutikti ir tiesiog siulo pirmame susitikime paklausyti ir pasirinkti ar ji kaip asmuo su tam tikru poziuriu yra priimtina. Taigi, nereikia dergtis, jei pats priemei sprendima eiti kartu su Jurga.
Kol patys kursu lankytojai neuzklausia ji net nepasakoja ir neskatina gimdyti namie - kaip tik supazindina su Lietuvoje vyraujanciu mediku protokolu, papasakoja apie gydytojus, su kuriais ji pati bendrauja. Pasirinkti velgi - paliekama patiems. tiesa sakant net ivairiu zinomu Lietuvoje gydytoju kontaktus duoda.
Del reklamavimo. paprastuose kursuose irgi yra reklama. Kas kokia bendruomene atstovauja, ta ir reklamuoja. Aplink Jurga yra susiburusi nemaza bendruomene seimu, nenuostabu, kad vyksta dalinimasis informacija. as is tu reklamu atsirinkau kas man tinka ir patinka.
Man irgi visad rupejo suzinoti, kad yra daroma, jei yra komplikaciju. Atsakymus gavau. kaip jau minejau - si moteris bendrauja su gydytojais; turi tam tikru susitarimu su jais.
Nelegalumas. Deja, taip. O butu isties gera, kad galima butu lanksciau rinktis, kad gydytojai būtų lankstesni savų protokolų rėmuose, o akušerės turėtų daugiau teisių ir laisvių. apie tai Jurga irgi kalba ir vėlgi - leidžia pasirinkti.
Aš, tarkim, nesijauciu pasiruošusi eiti prieš sistemą, bet esu dėkinga tiems žmonėms, kurie ta daro, nes jų dėka ligoninėse daugėja laisvės ir atidumo gimdymui, gimčiai, naujagimiui, šeimai.
tai jeigu tėvai nesuvokia, kad namie gimdyt netinka, tai ką šarlatanė negali pasakyt jiems to? ir dar netgi su džiaugsmu atvažiuoja priimt gimdymo, parekomenduoja nesikreipt į gydytojus ir neklausyt, ką jie sakys. beje, kiek jai po to mama skambino, ji nesiteikė atsiliept.
o kas dėl bendradarbiavimo su medikais, tai galiu pasakyt tik tiek, kad medikai ją keikia paskutiniais žodžiais, nes pastoviai sužalotus vaikus iš jos gauna ir yra svarstomi būdai kaip pagaliau tą žmogystą sustabdyti.
o kas dėl bendradarbiavimo su medikais, tai galiu pasakyt tik tiek, kad medikai ją keikia paskutiniais žodžiais, nes pastoviai sužalotus vaikus iš jos gauna ir yra svarstomi būdai kaip pagaliau tą žmogystą sustabdyti.