QUOTE(Flaming Water @ 2011 07 31, 13:11)
Siūlau nereaguoti į šiuos pagiežos pilnus žodžius.
O administratoriams - atkreipti dėmesį, kad kai kurių dalyvių vykdoma ne diskusija, o įžeidinėjimas. Aistele ir Mititeja, Jūs rašote, kaip paauglės, kurioms gera savo skandalingais pareiškimais atkreipti į save dėmesį - prie ko čia lytiniai santykiai, užpakaliai ir kt??
Jūs esate atviroje erdvėje - ir Jūsų teisė rinktis, ką sakyti, bet Jūsų pareiga - apgalvoti, kokioje formoje. Labai teisinga pastaba, tik aš ją taikyčiau jums.
QUOTE(Flaming Water @ 2011 07 31, 13:11)
Mititėja, Jūs nedalyvavote šio filmo filmavime - todėl ne Jums spręsti, kaip viskas vyko.
Tai aš ir komentuoju, kas man kaip žiūrovui yra neaišku, nelogiška, be ryšio ir pan. Jeigu filmas skirtas "savam ratui", tipo pats pasifilmavau, pats pažiūrėjau, tai kam nuorodas keliate?
QUOTE(aldyte @ 2011 07 31, 14:08)
Gimdymo metu gimdyve vandenyje buna viena. Su turbut labai retomis isimtimis. Plukdymas ir masazas vandenyje, viso nestumo metu - vyksta paprastame baseine, viesame dazniausiai.
QUOTE(aldyte @ 2011 07 31, 14:31)
Is kur jus sumanete, kad gimdoma vandenyje bunant kartu su pribuveja??? Filme rodomas masazas ir plaukymo pratimai. Gimdymo metu viskas atrodo kitaip. Jei kritikuojate, tai pasidomekite. Bent du filmukus paziurekite...
Ką jūs kalbate - filme atrodo, kad pasiplaukė po baiseiną (dviese), o tada ir pagimdė (dar taip baisiai atsilošė gimdyvė, kaip jau sakiau - bijočiau vandeniu užspringti). Ir vaikas iš karto paplaukiojo ir panardė. Drauge su pribuvėja.
Kaip parodė, taip ir supratau. Jeigu norėjo kad žiūrovas suprastų kitaip, gal reikėjo kitaip ir parodyt.
Jeigu "gimdymo metu viskas atrodo kitaip", tai apie ką šitas filmas?