Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų bernvakaris

as saviski isleidziu su draugais ir taip paistusintis, pasilinksmint. jis isleidzia mane. na tai suprantama jau pas mus. ir nebijau, kad per bernvakari nutruks nuo grandines. bet jei visada laikai vyra po padu, ir paliedi, tik per bernvakari, tai aisku, nuklys...
Atsakyti
[quote=sirdelee,2009 06 23, 15:33]
o ka daryti
Atsakyti
Savo vyrui dar pati siuliau sokeja pasamdyti biggrin.gif Nematau nieko tame blogo, nes savo vyru pasitikiu smile.gif
Atsakyti
nebijau, pasitikiu savo B smile.gif neseniai buvo jo draugo bernvakaris - eiline pjanke su draugais. del tu pjankiu man ramu kazkaip smile.gif
Atsakyti
Aj, bus gyvenime daug kritiškesnių momentų nei bernvakaris. Man nė menkiausia bloga mintis ta tema nekyla.
Plius maniškis dar ir negeriantis.
Atsakyti
O as labai pavydi ir jokiu pliku sokeju aplink ji matyti nenoreciau. Zinau, kad maniskis man liktu istikimas (sekso klausimu), bet na jei ten sokeja liptu, liestu, ale laizytu doh.gif Tada jau nesu tokia tikra, nes jo draugai tokie... hm... Tikrai tikeciausi tokiu bernvakario "pramogu". Zinau, kaip sakoma, kad parodyk draugus ir pasakysiu, kas tu. Neneigiu, kad maniskis daug kuo i juos panasus, bet jis tik vaidina toki pati siuo klausimu, o mane tas siutina. Nes as zinau, kad jam viso to nereikia, taciau taip pat zinau, jog pries draugus jam butu "ne lygis" pradet atsikalbineti ar stumti moteriske salin. Tas mane lb siutina pagalvojus.
Atsakyti
Jei norės, tai nebūtinas bernvakaris, kad prisidirbtų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agute. @ 2014 08 19, 12:10)
Jei norės, tai nebūtinas bernvakaris, kad prisidirbtų. biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vaje kokių istorijų čia pas jus prisiskaičiau apie papų rodymą, laižymąsi ir komentarus apie "nemokėjimą šiknos judint" unsure.gif Iš tikro niekad dėl bernvakario galvos nesukau, bet dėl tokių atvejų tikrai užsiraukčiau. Pusplikių šokėjų nenorėčiau pas MB, jis pas mane taip pat, tai bent dėl to ramu biggrin.gif
Bet šiaip teisingai sakot merginos, jei jau norės, tai nereiks ir bernvakario, kad prisidirbtų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal ne ten kur reikia kišu savo nosį, bet gal ir vyriška nuomonė bus įdomi smile.gif Mano bernvakario programa irgi buvo su moterimis, draugai į striptizo klubą nusivedė. Bet žinojo, kad ten ne suvedžiot moterys ateina, o dirba, tai ir nusitysė. Be jokios minties, kad va dabar tai bus vaizdelių. Pats ir nuo tuo metu būsimosios žmonos neslepiau kur buvom, gal net ir žinojo pati... Neklausiau smile.gif

Čia gal nuo striptizo klubo priklauso ar draugų, nežinau. Bet mano patirtis konkrečiai http://www.oldtown.lt/ buvo tik geriausia. Jau nekalbant apie gerą maistą biggrin.gif Jie ir terasą turėjo, tai nemanau, kad tokios vietos gali būti traktuojamos kaip nepadoriomis.

Nors ne visi vyrai tų striptizų bernvakario metu nori. Brolis mano griežtai pasisakė prieš, tai ir neorganizavom. Bet man labiausiai patiko, kad mano žmona nepyko už apsilankymą ten smile.gif Nors nežinau ar dar kartą išleistų biggrin.gif Jau po vestuvių.
Atsakyti
O man dzin ką veikė vyras per bernvakarį, nes pati per mergvakarį pasiliksminau taip, kad iki šiol pasėkmes auginu o jis alimentus moka biggrin.gif
Atsakyti
vejo nubloksta ,pagarbiai doh.gif vienas vaikas seimoje vistiek buna blogas
Atsakyti