Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 19, 18:49)
Aš juodąjį molį pirkau Vilniuje, šeškinėje, rusiškoj kosmetikos parduotuvėj (ačiū kažkuriai mamytei, kuri užrekomendavo), o jauninatį aš pirkau ne sau-mamai  ax.gif
Man kolkas jo dar nereikia  smile.gif  Juolab, kad juoduoju moliu esu baisiai patenkinta  smile.gif

Jau vieną kartą išbandžiau juodąjį molį thumbup.gif
Tikrai ačiū už pasidalinimus patirtimi 4u.gif
Mano mamai jau beveik 50 ir ji dar niekaip netausoja odos savo. Nu dar gerai atrodo, ji man kažkaip nuo 40 pradėjo visai nebesenti.
Bet kažkaip norisi padėti ir išlikti toliau jai tokiai. O ji prieštarauja, jokių spec. Kremų neperka. Sako per brangu jai blink.gif
Tai galvoju čia būtų labai gera perspektyva. Tas molis nebrangus, o jeigu dar nors kiek veiksmingas.
Nors galvoju bus tikrai veiksmingesnis negu mano mamos naudojamas „Bambino“ rolleyes.gif
O tavo mama molį jau bandė? Ar padėjo?
Atsakyti
QUOTE(Gintarė+M @ 2009 08 21, 09:48)
Jau vieną kartą išbandžiau juodąjį molį thumbup.gif
Tikrai ačiū už pasidalinimus patirtimi 4u.gif
Mano mamai jau beveik 50 ir ji dar niekaip netausoja odos savo. Nu dar gerai atrodo, ji man kažkaip nuo 40 pradėjo visai nebesenti.
Bet kažkaip norisi padėti ir išlikti toliau jai tokiai. O ji prieštarauja, jokių spec. Kremų neperka. Sako per brangu jai blink.gif
Tai galvoju čia būtų labai gera perspektyva. Tas molis nebrangus, o jeigu dar nors kiek veiksmingas.
Nors galvoju bus tikrai veiksmingesnis negu mano mamos naudojamas „Bambino“ rolleyes.gif
O tavo mama molį jau bandė? Ar padėjo?

Dar kolkas nebandėm, manau pirmadienį bandysiu mamai tą molį uždėti. Mano mama irgi nelabai "pasižymėdavo" odos tausojime, kol aš nepradėjau pati pirkti visko. Na dabar visko pilna, net per daug-sakau imk ir naudokis, bet kol pati neuždedu,tai labai retai kada ką panaudoja. Dabar abi užsidėjom kaukes, padarytas iš natūralių komponentų, jos išvalo odą nuo inkštirų, atgaivina, skatina regeneraciją ir t.t.
Galiu įdėti foto, šita taip pat nebrangi, o jausmas būti su ja labai geras smile.gif Turėtų lengvai nusiplauti, konsistencija kaip kremo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 21 rugpjūčio 2009 - 09:49
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 25, 09:15)
Kas mėgsta scrabus, tai šiandien clean&clear blackhead scrub'as 10LT pigiau "iki" parduotuvėse  ax.gif

įdomu ar geras jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 25, 09:15)
Kas mėgsta scrabus, tai šiandien clean&clear blackhead scrub'as 10LT pigiau "iki" parduotuvėse  ax.gif

ar gerai sveicia?
vakar propeller sveitikli nusipirkau,tai man kaip prausiklis jis nes ne velnio nesveicia schmoll.gif jau nervai ima,kad kiek perku,tai vis neitinka..
Atsakyti
Na aš to clean&clear scrabo jau trečią pakuotę naudoju, tai ateičiai dar nusipirkau. Nepasakyčiau, kad labai jau išvalo inkštirus, bet man po jo oda labai gaivi būna, na toks lengvumo ir švaros jausmas smile.gif (o kai šiuo metu kaina tik apie 7LT, tai negaila)
O kadangi inkštirus prasinaikinau clarity linija, tai dabar nebaisiai ir reikia, kad jis juos naikintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 25, 11:50)
Na aš to clean&clear scrabo jau trečią pakuotę naudoju, tai ateičiai dar nusipirkau. Nepasakyčiau, kad labai jau išvalo inkštirus, bet man po jo oda labai gaivi būna, na toks lengvumo ir švaros jausmas smile.gif (o kai šiuo metu kaina tik apie 7LT, tai negaila)
O kadangi inkštirus prasinaikinau clarity linija, tai dabar nebaisiai ir reikia, kad jis juos naikintų  biggrin.gif

Klausiu ne del inkstiru,kad koki poveiki jis duoda,o siaip kaip sveitiklis ar tos granules nera tokios,kad mozoji veida,o nesijaucia?smile.gif nes pvz. cistaja linija svetiklis tai ohoho koks stiprus,bet svelniais masazuojant super..ar tik neteks prie jo vel grizti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 25, 12:11)
Klausiu ne del inkstiru,kad koki poveiki jis duoda,o siaip kaip sveitiklis ar tos granules nera tokios,kad mozoji veida,o nesijaucia?smile.gif nes pvz. cistaja linija svetiklis tai ohoho koks stiprus,bet svelniais masazuojant super..ar tik neteks prie jo vel grizti doh.gif

Na tos granulės tai tokios nemažos, bet pats šveitiklis negraužia odos, kai užsitepi ant odos, tai panašus į kremą ir kvapas malonus smile.gif Pabandysiu granules nufotkinti, kad būtų aiškiau blush2.gif user posted image
Atsakyti
[quote=Jammin1,2009 08 25, 14:16]
Na tos granulės tai tokios nemažos, bet pats šveitiklis negraužia odos, kai užsitepi ant odos, tai panašus į kremą ir kvapas malonus smile.gif Pabandysiu granules nufotkinti, kad būtų aiškiau

Turiu,kazkada pries kelis menesius nusipirkus buvau,viena karta pabandziau,tai nuo to sykio ir stovi nebenaudojamas smile.gif
Atsakyti
[quote=diamondness,2009 08 25, 14:18]
[quote=Jammin1,2009 08 25, 14:16]
Na tos granulės tai tokios nemažos, bet pats šveitiklis negraužia odos, kai užsitepi ant odos, tai panašus į kremą ir kvapas malonus smile.gif Pabandysiu granules nufotkinti, kad būtų aiškiau

Turiu,kazkada pries kelis menesius nusipirkus buvau,viena karta pabandziau,tai nuo to sykio ir stovi nebenaudojamas smile.gif
[/quote]
Kodėl nepatiko? g.gif
Atsakyti
man ir nepatiko ,jokio poveikio nejutau o ir "cheminis "produktas ,natūralumo nulis ,nor kitiem žinau padeda smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 25, 19:29)
Kodėl nepatiko?  g.gif

Veidas toks buvo paraudes,ko nuo kitu nebudavo,ir man dar tie rutuliukai kazkokie siurkstus pasirode g.gif
Atsakyti
man tai patiko, ir begsiu rytoj nusipirkt i iki, jeigu dar bus, nes apsimoka, jau senokai ruosiaus ji nusipirkt thumbup.gif labai malonus kvapas ir konsistencija bent jau man visos linijos nuo inkstiru clean&clear
Atsakyti