Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(Dita555 @ 2010 04 20, 13:49)
moli sumaisyti su vandeniu arba su pienu ir tepti ant veido

paaiskinkit man is kur tomolio gaunat,ir dar juodo,raudono...
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 04 22, 14:03)
paaiskinkit man is kur tomolio gaunat,ir dar juodo,raudono...

As bent jau Eurokos perku, yra ten ju visokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip inkštrimas naikinti nepatariami visokie aliejai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 04 22, 14:20)
As bent jau Eurokos perku, yra ten ju visokiu  mirksiukas.gif

man eurokoj siule moliokauke,bet cia atskirai vien molis parduodamas?kiek jis kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 22, 16:54)
Šiaip inkštrimas naikinti nepatariami visokie aliejai  ax.gif

Gali buti, bet siaip kiek girdejau tai tik rafinuoti uzkemsa poras, o nerafinuoti ne blush2.gif O ir koks skirtumas, bile man veikia biggrin.gif
Atsakyti
Dalinamės patarimais toliau thumbup.gif

user posted image

Sena tema
Atsakyti
Praeitoje temoje rasete apie pleistriukus, o kas kiek laiko juos detis nes kai pirma karta uzsidedi tai istraukia gerai bet kai po keliu dienu vel pakartoji tai vos vos kelis nors ant nosies inkstiru pilna ?
Atsakyti
QUOTE(kariliux @ 2010 04 25, 08:30)
Praeitoje temoje rasete apie pleistriukus, o kas kiek laiko juos detis nes kai pirma karta uzsidedi tai istraukia  gerai bet kai po keliu dienu vel pakartoji tai vos vos kelis nors ant nosies inkstiru pilna ?

As naudoju karta i savaite, pries tai pasidarau garu vonele veidui, su ramunelemis, kad geriau atsivertu poros, ir dar 1-2k i sav. naudoju moli, tai man uztenko vieno pleistriuko per savaite smile.gif
Atsakyti
Sveiki, visai netiketai radau si produkta.
http://www.iwostin.l...ducts.php?id=99
Man ji nupirko sesuo, nes jai labai padejo nuo spuogu, taciau pas mane gerokai stipresne acne ir spuogams turiu rimtesnius produktus, taigi sawaite as su juo tepiau aplink nosi ir zinokit labai susitrauke poros, ir sumazejo inkstiru, ir tai labai pastebima, kaip sakant nors raso ne apie toki poveiki, taciau man labai padejo siuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 04 25, 15:55)
ir dar 1-2k i sav. naudoju moli,

o kas cia tas molis ax.gif gal galit smulkiau parsyt noreciau pamegint ir kaip jis veikia? Aciuks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
net nezinau nuo ko pradeti..nes sunku risliai sudelioti mintis, kad suprastumete ko klausiu. Bet apie viska nuo pradziu..pries kelias savaites sededama pas drauge virtuveje girdejau kaip per LTV laida (vedeja Z. Kelmickaite sestadieni) girdejau kaip snekejo naturalios medicinos salininke apie jaunu paneliu nora spuogus gydyti KT..dabar labai gailiuosi, kad atidziau nepaklausiau..nes ten kalbejo apie kazkoki produkta, kuris reguliuoja harmonus kaip KT, tik skirtumas tas kad aisku jis nesaugo nuo nestumo. Sakau gal kuri is jusu kazka panasaus girdejote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kariliux @ 2010 04 26, 21:23)
o kas cia tas molis ax.gif  gal galit smulkiau parsyt noreciau pamegint ir kaip jis veikia? Aciuks 4u.gif

Siame forume jau labai daug buvo kalbeta apie moli ir jo poveiki, net yra atskiru temu mirksiukas.gif Bet jei trumpai, naudoju juoda moli, perku Drode, maisau nedideli kieki molio su pienu ir uztepu ant veido 10-15min. Isvalo poras smile.gif

user posted image
Atsakyti