Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(diamondness @ 2009 07 27, 19:18)
Siaip domina mane tas garnier,geru atsiliepimu esu skaicius,bet man netiks,nes sveitiklio tokio kaip ir nenaudoju,nes jis man tik dar labiau oda sudirgina pastebejau,todel  valomaja kauke naudoju smile.gif

daug kam dirgina oda tos sveiciamosios daleles, tokiu aveju geriausia naudoti emulsini sveitikli arba praust tik prausikliu, be sveitiklio smile.gif o tam garnier 3in1 yra sveiciamosios daleles, ir dideles, sveicia kaip turi but, todel stengiuos kuo reciau ji naudot, labiau patinka pasikartosiu clean&clear prausiklis-kauke 2 viename, ten labai smagus saldantis efektas, labai malonu, ypac vasara, tiesiog atgaivina, o po kaukes tai oda tikrai daaaug svaresne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 07 27, 19:54)
daug kam dirgina oda tos sveiciamosios daleles, tokiu aveju geriausia naudoti emulsini sveitikli arba praust tik prausikliu, be sveitiklio  smile.gif  o tam garnier 3in1 yra sveiciamosios daleles, ir dideles, sveicia kaip turi but, todel stengiuos kuo reciau ji naudot, labiau patinka pasikartosiu clean&clear prausiklis-kauke 2 viename, ten labai smagus saldantis efektas, labai malonu, ypac vasara, tiesiog atgaivina, o po kaukes tai oda tikrai daaaug svaresne  4u.gif

Cia gal toks baltas skystis? blush2.gif

Vis neprisiruosiu i Droga doh.gif bijau kad nebeliks sito gerio uz gera kaina doh.gif
Atsakyti
Turiu ir aš clean&clear prausiklį ir šveitiklį inkštirams naikinti smile.gif
Geras dalykas smile.gif
Atsakyti
Merginos, mano irgi jautri oda nemegsta sveitimo, tai sakot valomoji kauke isnaikintu inkstirus ir kartu sveitikli atstotu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 07 28, 18:53)
Merginos, mano irgi jautri oda nemegsta sveitimo, tai sakot valomoji kauke isnaikintu inkstirus ir kartu sveitikli atstotu?  g.gif

Bent jau as manau,kad sveitiklio paskirtis yra nusveisti negyvas odos lasteles,o valomoji kauke isvalo netgi nesvarumus esancius giliau, tai ir pavirsiaus oda gerai isvalo ax.gif Be to skaiciau kazkada Cosmopolitane lyg,kad tas odos lasteles negyvas reikia salint su valomaja kauke arba sveitikliu,tai as tuo ir remiuosi rinkdamasi kauke siuo atveju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 28, 17:10)
Bent jau as manau,kad sveitiklio paskirtis yra nusveisti negyvas odos lasteles,o valomoji kauke isvalo netgi nesvarumus esancius giliau, tai ir pavirsiaus oda gerai isvalo ax.gif  Be to skaiciau kazkada Cosmopolitane lyg,kad tas odos lasteles negyvas reikia salint su valomaja kauke arba sveitikliu,tai as tuo ir remiuosi rinkdamasi kauke siuo atveju mirksiukas.gif

aisku mirksiukas.gif aciu smile.gif o jei odele jautri, kokia kauke su moliu neijautrina jos labiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 07 28, 19:33)
aisku  mirksiukas.gif  aciu  smile.gif  o jei odele jautri, kokia kauke su moliu neijautrina jos labiau?  ax.gif

Asmeniskai mano oda yra tarp misrios ir riebios,o kai karts nuo karto panaudoju tas molio kaukes,kur miltukus reikia sumaisyt su vandeniu,tai net mano oda issausina,bet man lyg,kad gerai isvalo,o tas sausumas po dienos dingsta ax.gif tai jautriai,manau,butu ne kas schmoll.gif O tokiu kaukiu gatavu, jau su moliu ,as bent nesu naudojusi,tai cia jau info. neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Na, ar dar kasnors išbandėte clarity? ax.gif Ar patiko/tiko?
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 28, 21:13)
Na, ar dar kasnors išbandėte clarity?  ax.gif Ar patiko/tiko?

isbandziau clarity sveitikli, superinis, odele is karto svelnesne ir svaresne paliko wub.gif
kol kas tikrai nesigailiu ir labai giriu sias peimones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 28, 00:06)
Cia gal toks baltas skystis? blush2.gif

Vis neprisiruosiu i Droga doh.gif  bijau kad nebeliks sito gerio uz gera kaina doh.gif

ne skystis, bet balta zele tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 28, 17:39)
Asmeniskai mano oda yra tarp misrios ir riebios,o kai karts nuo karto panaudoju tas molio kaukes,kur miltukus reikia sumaisyt su vandeniu,tai net mano oda issausina,bet man lyg,kad gerai isvalo,o tas sausumas po dienos dingsta ax.gif tai jautriai,manau,butu ne kas schmoll.gif  O tokiu kaukiu gatavu, jau su moliu ,as bent nesu naudojusi,tai cia jau info. neturiu biggrin.gif

mano misri, zandai normalus, T zonoj yra tu juoduliu, bet oda jautri. Tai jau neismanau tada kaip juos valyt, jei viskas netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 25, 18:46)
Nu va, aš su visu rinkinuku grįžau  ax.gif
Bandysim, žiūrėsim  smile.gif  Tik užsuk į tas kosmetikos parduotuves, tai poto pilnais maišais išeini  biggrin.gif  doh.gif  Bet užtat kiek džiaugsmo parsivežiau  biggrin.gif 
user posted image

Įdomu, ar šios priemonės veikia giliau esančius inkštirus g.gif
Atsakyti