Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam plaukus

QUOTE(Frosted @ 2005 12 28, 00:03)
Nea, tokiam baltam buteliuke, su tokiu pvaliu užsukamu kamšteliu
user posted image

Čia plačiau

ir tikrai geras šis balzamas? dabar galvoju: prikti ar nia.... g.gif
Atsakyti
As tai jo nepirkciau,kvapas jo nenormalus,lieka netgi issiplovus plaukus doh.gif
Ar bandei varnelisiu alieju? Man tai jis thumbup.gif buteliuko uztenka kazkur puse metu, as darau kas savaite ar kas dvi tokia procedura savo plaukuciams :
itrinu plaukus to aliejuku ir paskui atsigulu ant sofos krasto, galva zemin ir kazkur 10 min masazoju galvos oda,paskui pavaikstau kokia valanda ir darau padarau masaza jai netingiu ir einu praustis ax.gif
Efektas tikrai jauciasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2005 12 29, 21:43)
As tai jo nepirkciau,kvapas jo nenormalus,lieka netgi issiplovus plaukus  doh.gif
Ar bandei varnelisiu alieju? Man tai jis  thumbup.gif  buteliuko uztenka kazkur puse metu, as darau kas savaite ar kas dvi tokia procedura savo plaukuciams :
itrinu plaukus to aliejuku ir paskui atsigulu ant sofos krasto, galva zemin ir kazkur 10 min masazoju galvos oda,paskui pavaikstau kokia valanda ir darau padarau masaza jai netingiu ir einu praustis  ax.gif
Efektas tikrai jauciasi  smile.gif

o kur buna pirkti to varnalesu aliejaus?kiek kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2005 12 29, 18:16)
nu aš ir to balzamo vakar nusipirkau... atsidariau, pauosčiau ir... blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif vos ne i wc iškart.. bet iškentėjau... gal ir neblogai.. dar nusipirkau kapsules serumo Henna plus atrodo tai neblogas daiktas.. plaukų galiukai beveik nesimato suskilusių... biggrin.gif  thumbup.gif  biggrin.gif na kiek brangoka, bet tipo kartą per savaitę reik tai 14 kapsulių apie 24lt lyg..

as tai kapsules i galvos oda itrinu g.gif o tai visus plaukus itrinti reikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2005 12 29, 23:36)
o kur buna pirkti to varnalesu aliejaus?kiek kainuoja? smile.gif

Yra pirkti Droge,Sarmoj,Eurovaistinei,kaina 7-8lt,yra prie Nivea sampunu,toks nedidelis buteliukas stiklinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2005 12 29, 22:43)
As tai jo nepirkciau,kvapas jo nenormalus,lieka netgi issiplovus plaukus  doh.gif
Ar bandei varnelisiu alieju? Man tai jis  thumbup.gif  buteliuko uztenka kazkur puse metu, as darau kas savaite ar kas dvi tokia procedura savo plaukuciams :
itrinu plaukus to aliejuku ir paskui atsigulu ant sofos krasto, galva zemin ir kazkur 10 min masazoju galvos oda,paskui pavaikstau kokia valanda ir darau padarau masaza jai netingiu ir einu praustis  ax.gif
Efektas tikrai jauciasi  smile.gif

ačiū už patarimą 4u.gif
nes mano nosis jautri lotuliukas.gif
kai išmėginsiu - parašysiu smile.gif
Atsakyti
O as ricinos alieju naudoju. Mano plaukams thumbup.gif . O jeigu pradeda stipriai slinkti skalauju plaukus su zibalu. Pora kartu ir problemos pasibaigia. Siaip vasara karta i menesi visalaik tokia procedura padarau. Ir kazkaip man plaukai tada greiciau auga.
Atsakyti
zinau tikrai labai gera buda kaip paskatinti plauku augima. apie ji perskaiciau vienoje knyguteje apie plauku prieziura. rezultatas tikrai jauciasi, nes ne viena karta pati dariausi. thumbup.gif ir receptukas labai paprastas. biggrin.gif tereikia sausas arba su paprastu vandeniu suslapintas plauku saknis kelis kartus per diena (mazdaug 2) itrinti delgtine atskiesta su vandeniu (tik nepripilkite per daug vandens). plaukai ir labaiu blizga ir ne taip greitai riebaluojasi. po to plauku nereikia nei skalauti su vandeniu nei plauti. ten buvo parasyta kad toki metoda naudodavo moterys, kurios del kaikuriu priezasciu netekdavo plauku arba buvo priverstos juos nusikirpti. dar norejau pamineti, kad jei vandens pripilsite per mazai, o degtine bus labai stipri, galite nusideginti galvos oda. tad viska reikia daryti su protu ir saikingai.
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2005 12 31, 00:40)
zinau tikrai labai gera buda kaip paskatinti plauku augima. apie ji perskaiciau vienoje knyguteje apie plauku prieziura. rezultatas tikrai jauciasi, nes ne viena karta pati dariausi.  thumbup.gif  ir receptukas labai paprastas.  biggrin.gif  tereikia sausas arba su paprastu vandeniu suslapintas plauku saknis kelis kartus per diena (mazdaug 2) itrinti delgtine atskiesta su vandeniu (tik nepripilkite per daug vandens). plaukai ir labaiu blizga ir ne taip greitai riebaluojasi. po to plauku nereikia nei skalauti su vandeniu nei plauti. ten buvo parasyta kad toki metoda naudodavo moterys, kurios del kaikuriu priezasciu netekdavo plauku arba buvo priverstos juos nusikirpti. dar norejau pamineti, kad jei vandens pripilsite per mazai, o degtine bus labai stipri, galite nusideginti galvos oda. tad viska reikia daryti su protu ir saikingai.

tai kokiais kiekiais mazdaug maisyt? g.gif Kazkaip keista,kad degtine lotuliukas.gif galetu itakot plauku augima g.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2005 12 30, 14:40)
zinau tikrai labai gera buda kaip paskatinti plauku augima. apie ji perskaiciau vienoje knyguteje apie plauku prieziura. rezultatas tikrai jauciasi, nes ne viena karta pati dariausi.  thumbup.gif  ir receptukas labai paprastas.  biggrin.gif  tereikia sausas arba su paprastu vandeniu suslapintas plauku saknis kelis kartus per diena (mazdaug 2) itrinti delgtine atskiesta su vandeniu (tik nepripilkite per daug vandens). plaukai ir labaiu blizga ir ne taip greitai riebaluojasi. po to plauku nereikia nei skalauti su vandeniu nei plauti. ten buvo parasyta kad toki metoda naudodavo moterys, kurios del kaikuriu priezasciu netekdavo plauku arba buvo priverstos juos nusikirpti. dar norejau pamineti, kad jei vandens pripilsite per mazai, o degtine bus labai stipri, galite nusideginti galvos oda. tad viska reikia daryti su protu ir saikingai.

hmmm g.gif bet juk alkoholis sausina plaukus blink.gif
o as kaip tik pirkdama visas plauku priemones ziuriu kad nebutu alkoholio unsure.gif
na, tokiu eksperimentu nedrisciau daryti su plaukais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2005 12 30, 01:26)
O as ricinos alieju naudoju. Mano plaukams  thumbup.gif . O jeigu pradeda stipriai slinkti skalauju plaukus su zibalu. Pora kartu ir problemos pasibaigia. Siaip vasara karta i menesi visalaik tokia procedura padarau. Ir kazkaip man plaukai tada greiciau auga.

Šiaip aš irgi turėjau problemų su plaukų slinkimu g.gif ,taipogi esu išbandžius žibalą savo plaukučiams (tik maniškis buvo su j.ridiku).Padėjo, bet laikinai. Žinot perdaug skatinsi plaukų augimą, jie ataugs greitai, bet silpni ir ploni! verysad.gif
hemetra, o medicininis spiritas čia tinka (galvos kompresam)? Klausiu, nes sudominai! smile.gif
Atsakyti
tinka ir medicininis spiritas, tik tada reikia pilti daugiau vanens. gal alkoholis ir sausina plaukus(tikriausiai todel man plaukai taip greit ir nesiriebaluodavo) bet kai atskiesdavau ji su vandeniu jokio neigiamo poveikio nepajutau. dar uzmirsau pamineti kad plaukus daug lengviau issukuoti. amn tai labai patiko. tikriausiai vel pradesiu taip daryti
Atsakyti