Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam plaukus

QUOTE(Miaška @ 2006 01 02, 19:25)
Indijaa, jau merginos ir parašė: taip ir yra, per akcijas kainuoja 12-13 litukų, tik su nuolaida ir perku. Man to buteliuko užtenka mėnesiui maždaug, tai nebrangu. smile.gif  Efektą tikrai pajutau: anksčiau, kai buvau pusilgiais plaukais, nuolat skilinėjo galiukai, bent kas du mėnesius turėdavau pakirpti. O dabar, kai atauginu trumpai kirptus plaukus, lankausi kirpykloje tik kas 5 mėn., ir nieko- jokių suskilusių plaukų galiukų. Tiesa, tą serumą naudoju jau tikrai seniai - kokius 3-4 metus, gero poveikio teko palaukti... ax.gif  smile.gif

mhm.... tai nemažai laukei to poveikio... o tu ,kada jį tepi?

beja, ačiū visom man atsakiusiom merginom
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 01 02, 21:37)

Indijaa, jis tepamas dazniausiai po galvos plovima (na bent as taip tepu, nes tuomet, kol plaukai svarus labiausiai pasisavinamas) g.gif

Mergaites, as norejau paklausti Jusu patarimo.. Gal zinote, kokios priemones yra naudojamos plaukams, kad jie butu tokie tiesus, nesiveltu, ir tokie kaip per filmus - lygus, graziai krentantys ir blizgetu blush2.gif (o gal ten perukus uzsideda tongue.gif ) blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 01 02, 22:21)
Kazkuriam puslapi skaiciau apie " Nivea" stiprinanti seruma plauku galiukams.O KOKIA JO KAINA?GAL KURI JI BANDET? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 01 02, 20:45)
Indijaa, jis tepamas dazniausiai po galvos plovima (na bent as taip tepu, nes tuomet, kol plaukai svarus labiausiai pasisavinamas)  g.gif

Mergaites, as norejau paklausti Jusu patarimo.. Gal zinote, kokios priemones yra naudojamos plaukams, kad jie butu tokie tiesus, nesiveltu, ir tokie kaip per filmus - lygus, graziai krentantys ir blizgetu  blush2.gif  (o gal ten perukus uzsideda  tongue.gif ) blush2.gif

na aš tai tiesinu iš pradžių su džiovintuvu, o paskui su žnyplėm plaukams banguoti biggrin.gif tada gaunas tiesūs tiesūs ir nesusivėlę
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 01 02, 20:37)

Nu ne tris metus efekto laukiau, tiesiog per tuos keletą metų įsitikinau, kad tikrai veikia - kiek mane kirpo, jokių šakotų galiukų kirpėja nematė. O dar ir plaukus tyriausi prieš porą metų, tai pagalvojo, kad neseniai kirpausi, o kirpykloje buvau tada prieš 4 mėn...
Tepu po kiekvieno plaukų plovimo: kokius 3-4 lašus serumo tarp delnų patrinu, ir plaukų galus pagniaužau tais riebiais delniukais. Kai plaukai išdžiūsta, jokio riebumo nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2006 01 02, 20:25)
Man to buteliuko užtenka mėnesiui maždaug, tai nebrangu. smile.gif
Tiesa, tą serumą naudoju jau tikrai seniai - kokius 3-4 metus, gero poveikio teko palaukti... ax.gif  smile.gif

Hmmm, man tai to buteliuko tikrai ilgiau uztenka, nors cia gal priklauso nuo plauku ilgio ir storio. Beja, Miaška, jei tu naudoji taip ilgai, tai ar nepripranta tavo plaukai prie jo? Nes sako, kad ilgai naudojant plaukai pripranta prie priemones g.gif
QUOTE(Miaška @ 2006 01 02, 22:17)
Tepu po kiekvieno plaukų plovimo: kokius 3-4 lašus serumo tarp delnų patrinu, ir plaukų galus pagniaužau tais riebiais delniukais. Kai plaukai išdžiūsta, jokio riebumo nesimato.

thumbup.gif Va va, butent mirksiukas.gif
Atsakyti
reik tą fructis serumą pirmiausia sunaudoti , o paskui žiūrėsim ką darysiu..
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 01 02, 20:45)
[Mergaites, as norejau paklausti Jusu patarimo.. Gal zinote, kokios priemones yra naudojamos plaukams, kad jie butu tokie tiesus, nesiveltu, ir tokie kaip per filmus - lygus, graziai krentantys ir blizgetu  blush2.gif  (o gal ten perukus uzsideda  tongue.gif ) blush2.gif

na perukų tai tikrai nereikia dėtis mirksiukas.gif
asmeniškai aš norėdama lygių ir blizgių plaukų naudoju keramikinį plaukų tiesintuvą good.gif
paimu po mažas plaukų sruogeles ir porą kartų "pralyginu" , jokių kitų priemonių nenaudoju ir plaukai tiesūs ir žvilgūs, tiesa labai dažnai nepiktnaudžiauju tuo, nes plaukai šiek tiek nuo to pradeda sausėti
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 01 03, 21:39)
na perukų tai tikrai nereikia dėtis  mirksiukas.gif
asmeniškai aš norėdama lygių ir blizgių plaukų naudoju keramikinį plaukų tiesintuvą good.gif
paimu po mažas plaukų sruogeles ir porą kartų "pralyginu" , jokių kitų priemonių nenaudoju  ir plaukai tiesūs ir žvilgūs, tiesa labai dažnai nepiktnaudžiauju tuo, nes plaukai šiek tiek nuo to pradeda sausėti

As ir anxciau kai buvau jaunesne ir kvailesne,tai kiekviena savaitgali juo tiesindavau,tai plaukai nusiure pasidare.Dabar net neziuriu i jo puse. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 01 03, 11:39)
na perukų tai tikrai nereikia dėtis  mirksiukas.gif
paimu po mažas plaukų sruogeles ir porą kartų "pralyginu" , jokių kitų priemonių nenaudoju  ir plaukai tiesūs ir žvilgūs, tiesa labai dažnai nepiktnaudžiauju tuo, nes plaukai šiek tiek nuo to pradeda sausėti

QUOTE(Karolyteee @ 2006 01 03, 11:43)
As ir anxciau kai buvau jaunesne ir kvailesne,tai kiekviena savaitgali juo tiesindavau,tai plaukai nusiure pasidare.Dabar net neziuriu i jo puse. schmoll.gif

O idomu, ar plauku bangavimas (dziovintuvu, kur ant galo tos apvalios sukos yra) irgi kenksmingas kaip ir keramikinis plauku tiesintuvas? g.gif
Atsakyti
Merginos na jus man paaiskinkit, kam jus ta sulsenos pasta naudojate? ju ji nuo pleiskanu? ar ji taip pat skatina plauku augima, stabdo slinkima? nes ant tos pastos labai aiskiai parasyta, kad nuo pleiskanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 01 03, 12:04)
Merginos na jus man paaiskinkit, kam jus ta sulsenos pasta naudojate? ju ji nuo pleiskanu? ar ji taip pat skatina plauku augima, stabdo slinkima? nes ant tos pastos labai aiskiai parasyta, kad nuo pleiskanu smile.gif

Na as ja tik nuo pleiskanu naudoju (tiksliau tik karta dar tebandziau) g.gif
Atsakyti