Įkraunama...
Įkraunama...

Du šunys bute

To Acacia 4u.gif Va radau mažutės 2 mėnesių nuotraukas, dabar jau visa pana 4 mėnesiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisa: 13 rugsėjo 2006 - 11:29
QUOTE(Laisa @ 2006 09 13, 12:29)
To Acacia  4u.gif Va radau mažutės 2 mėnesių nuotraukas, dabar jau visa pana 4 mėnesiai  biggrin.gif

Korgis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2006 09 13, 11:39)
Tai kas pas jus namie seimininkas ,tu ar suo?

be abejo as bet zinai kiekvieno zinksnio nepersekiosi. galu gal dar ir i darba reikia vaiksciot bei vienus palikt
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 13, 11:30)

Taip korgis 4u.gif Nors vakar vienas vyras paklausė " ar čia vilkiaška", vos iš padų neišvirtau nuo tokio užklausimo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ciulis @ 2006 09 13, 11:31)
be abejo as bet zinai kiekvieno zinksnio nepersekiosi. galu gal dar ir i darba reikia vaiksciot bei vienus palikt

Žinok aš irgi to bijojau, nes mano rotveilerė yra pavyduolių pavyduolė, bijojau bet rizikavau, na galvoju jei ka atskiruose kambariuose laikysiu. Ir labai keista bet nuo pat pirmos dienos šitai kalytei neparodė jokio pavydo. Net nesuprantu kodėl, nes pvz lauke jei pamato kad glostau kitą šunį tai iš kart prisistato.
Atsakyti
QUOTE(Laisa @ 2006 09 13, 12:45)
Taip korgis 4u.gif Nors vakar vienas vyras paklausė " ar čia vilkiaška", vos iš padų neišvirtau nuo tokio užklausimo biggrin.gif
Papildyta:

Žinok aš irgi to bijojau, nes mano rotveilerė yra pavyduolių pavyduolė, bijojau bet rizikavau, na galvoju jei ka atskiruose kambariuose laikysiu. Ir labai keista bet nuo pat pirmos dienos šitai kalytei neparodė jokio pavydo. Net nesuprantu kodėl, nes pvz lauke jei pamato kad glostau kitą šunį tai iš kart prisistato.

O ką ne vilkiaška? - tik kojos trumpokos, matyt po spinta auginat lotuliukas.gif Labai gražutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bartez @ 2006 09 13, 11:46)
O ką ne vilkiaška? - tik kojos trumpokos, matyt po spinta auginat  lotuliukas.gif  Labai gražutė  wub.gif

Tai aišku kad po spinta, jau su rotveileriu pasimokiau, auginau paprastai, kambary, tai užaugo veršis didžiausias. Tai šitą nuo pat pirmos dienos po spinta kišau biggrin.gif
Atsakyti
nu jo sakyciau idomus pasirinkimas zinant kad auginai rotveileri smile.gif tiesa sakant apie tuos korgius visiskai nieko nezinau nors parodoje pastoviai matau
Atsakyti
Nugi koks grožis wub.gif Lapiukė smile.gif
Atsakyti
wub.gif kokia simpatulka.O kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(ciulis @ 2006 09 13, 12:47)
nu jo sakyciau idomus pasirinkimas zinant kad auginai rotveileri smile.gif tiesa sakant apie tuos korgius visiskai nieko nezinau nors parodoje pastoviai matau

Aš ne tik auginau bet vis dar ir auginu rotveilerį biggrin.gif Pas mane mieste dabar tik vienas korgis yra, tai beveik visi žmonės galvoja kad čia yra paprastas lenciūginis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2006 09 13, 12:53)
wub.gif kokia simpatulka.O kur pirkot?

Pirkau iš veislyno "Gyvatės ašara" 4u.gif
Atsakyti
Na žinant, kad mano berno zenenhundą jau gal 10 žmonių senbernaru pavadinę yra, tai kad korgio nepažįsta, nieko keisto biggrin.gif
Atsakyti
laisa, zinau kad augini ir dabar rotika paprasciausiai ne taip issireiskiau. o del to kad korgius vadina lenciuginiais tai puikiai suprantu nes pats kol neteko susidurt su sunu pasauliu galvodavau kad tai kazkokie misrunai ir isivaizduodavau kad jo vardas turi butinai but lape ax.gif (prasau neisizeist nes paprasciausiai norejau pasakyt kad jie yra per mazai populiarus lietuvoj jog eilinis zmogelis suprastu sia veisle)
Atsakyti