Sveiki visi kas cia lankotes ir lankysites

Turiu viena rimta klausima i kuri prasau atsakyti tuos, kurie buvo susidure, zino ar gali bent kazka patarti. Tai esme tokia, kad laikau vieno kambario bute Pitbuli, jam arti 3 metu (neagresyvus zmonems, sunims irgi, kurie jo nepuola, siaip jam nuo mazens buvo viskas drausta). Jis yra lepunas, viskas jam, viskas jo, nes kaip supratot nera jam su kuo dalintis, todel lepunas numeris 1

Na ir ateityje norime gal greiciau planuojame su mama isigyti dar viena suniuka. Nezinau tik ar patina ar kalyte ? Zinoma butu su dokumentais is veislyno. O veisles nusiziuretos tokios: mama nori bulterjero, o as stafordsyro bulterjero. Pastarasis mane tenkina ugiu, nes jeigu ka galetume kartu su mama vedziot vienu metu abus sunis, nes jeigu isigijus kiauliuka tai mamai manau butu sunku ji islaikyti, o stafbuliuka manau kaip tik. Tai ir priejome prie pagrindinio klausimo. Ar mano suo priimtu nauja augintini i musu seima ? Kokia pirma reakcija butu sunio jeigu i namus atsirastu naujas is veislyno (2-3 men) suniukas. Nes tarkim kaip mano suniui buvo nepamenu kiek bet tarp 8-1.5 metu. Tai kaip vedziojom suni ir pamatem kaip is vaziuojancios masinos ismeta suniuka tai pasiemem ji i namus kol iskvietem nuara, kad atvaziuotu pasimt. Tai mano suo vos neisprotejo. Ta suni paleidom i virtuve o ji pasodinom salia tai vis norejo prie to sunio prieit. Neurzge, bet inkste, nezinau ar is pavydo ar noredamas susipazinti, bet taip ir neisdrysau leist paziuret ka daryt, nes, o jeigu puls ta suni tai labai gaila butu.
Na tai kaip manot kas galetu su mano pavyduoliu suniu buti ? Ir kaip manot tokios veisles sunys tarkim patinai sutartu ? Jeigu viena is ju iskastruot ? Nebutu konkurencijos ?