Įkraunama...
Įkraunama...

Du šunys bute

4u.gif , na ir as isikisiu su savo dziaugsmais, pas mus du peiknukai, pekinuke Lota baltos spalvos, o pries menesi isigijom juodakaili Boni taip pat pekinuka, na iskart tai buvo nedraugiskos dienos, bet dabar, jei kalyte niekur nesitraukdavo nuo manes tai dabar beveik jos nematau tiek abu draugauja zaidzia, eda kartu, miega kartu, sakiau viena karta imsiu filmiuot, o kai pasileidzia lakstyt po buta viens paskui kita patikekit, garzu ziuret lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
stai taip atrodo mano augintiniai kartu
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gitana s @ 2007 08 20, 22:03)
Laikom ir dar kaip laikom, pirma vienas atsirado po to du vaikai, po to antars suo , o galiausiai ir trecias, nes klai du laikai tai trecias jau nbsijaucia, o siaip ir nemazi retriveriai, bet jei ju neuzkabini tai gali pamirsti kad namie sunys, guli sau koridoriuje kaip kilimeliai.  ir butas musu nemazas trys kambariai su holu dar balkonus istiklinom asildem tai visiems vietos gana, tik darbelio tai man uztenka doh.gif, jeo nori svaros, kelis kart per diena plaunu grindis, vedziojimas tai vyro reikalas lotuliukas.gif . Bet uztat smagu ir vaikams ir mums, o palikti tai nera kam, jei vaziuojam tai kartu,

joo..o as maniau, kad mane viena manija "apsedo"..tik mums kiek geriau,- dabar iki rudens turim namo dali su keliais arais zemes, rudeni kraustysimes i nama su daug aru mirksiukas.gif lotuliukas.gif . Bet ir dabar nesiskundziu,- ryte isvedu panas i kiema, jos sau zaidzia, dar vaikis veliau prie ju prisijungia,- ir gaunasi viusas vaiku darzelis lotuliukas.gif .
Atsakyti
...pas mumi irgi du grazuoliai ... tiksliau grazuolis ir grazuole thumbup.gif as neiivaizduoju kaip jie galetu gyventi be vienas kito ... du sunys tai tikrai maziau rupesciu cool.gif

user posted image

Atsakyti
[quote=munkaa,2007 08 24, 16:20]
...pas mumi irgi du grazuoliai ... tiksliau grazuolis ir grazuole thumbup.gif as neiivaizduoju kaip jie galetu gyventi be vienas kito ... du sunys tai tikrai maziau rupesciu cool.gif

Labai jau zavi jusu porele wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O pas mane 3 patys graziausi ir mylimiausi šuniukai... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip šunys reagavo i naujus augintinius? aš ketinu įsigyti trečią šunį, bet mano mažoji labai pavydi, kai pas mus atsidurė antras šuo, ji labai pyko, lojo ant jo, nors ir dabar priprasti negali, nežaidžia su juo, nors jis gyvena lauke, kita ketinu laikyti namuose, tai nežinau ar ji pripras, ar nebus amžinu karu
Atsakyti
Pas mane taip pat 3 lotuliukas.gif ,-visos jaunos -8-4-2.5menesiu. Antroji labai pavydi, valdinga, labai "kankinti" mego vyresnele doh.gif Kai atsirado trecia mazyle,-zvilgsnis nukrypo i ja - tai uz ausu velka, tai uz kojos..tik va auksinė mano labradore 8 menesiuku uz maziausia kaip muras stovi. Tai jos dviese "pastato" i vieta maistautoja. Vienzo tos dvi vieningos kaip kazi kas thumbup.gif , todel vidurinioji norom nenorom turi graziai elgtis mirksiukas.gif . Kuo toliau tuo mergaites geriau sutaria ax.gif . Tiesa,- niekada neleidau skriausti silpnesnes, jei matydavau, kad skriaudzia- guldydavau ant nugaros puolanciaja ir prispausdavau prie zemes, kol nurimdavo lotuliukas.gif .
Papildyta:
Beje, jos pas mane "naminukes,- gyvena namuose, i kiema isleidziu diena pasilakstyti ir pazaisti. Manau jei taviskes abi kartu butu (namie), turetu susidraugauti ax.gif
Atsakyti
turejau sarpejuke,,vakar parsiveziau arabu kurta,,nezinau kaip bus;) sarpejuke paskelbe visiems boikota ir palindo po lova, esame visi ignoruojami,,pasipraso tik i lauka,,ir vel po lova;)
Atsakyti
Kaip čia pas jus liksma 4u.gif man tai kuo daugiau tuo liksmiau, bet yra bet... 4u.gif
Bute gal 2 užtenka, o jei turėčiau nama tai io daug turėčiau šuniuku wub.gif
Atsakyti
Sveiki visi kas cia lankotes ir lankysites smile.gif

Turiu viena rimta klausima i kuri prasau atsakyti tuos, kurie buvo susidure, zino ar gali bent kazka patarti. Tai esme tokia, kad laikau vieno kambario bute Pitbuli, jam arti 3 metu (neagresyvus zmonems, sunims irgi, kurie jo nepuola, siaip jam nuo mazens buvo viskas drausta). Jis yra lepunas, viskas jam, viskas jo, nes kaip supratot nera jam su kuo dalintis, todel lepunas numeris 1 biggrin.gif Na ir ateityje norime gal greiciau planuojame su mama isigyti dar viena suniuka. Nezinau tik ar patina ar kalyte ? Zinoma butu su dokumentais is veislyno. O veisles nusiziuretos tokios: mama nori bulterjero, o as stafordsyro bulterjero. Pastarasis mane tenkina ugiu, nes jeigu ka galetume kartu su mama vedziot vienu metu abus sunis, nes jeigu isigijus kiauliuka tai mamai manau butu sunku ji islaikyti, o stafbuliuka manau kaip tik. Tai ir priejome prie pagrindinio klausimo. Ar mano suo priimtu nauja augintini i musu seima ? Kokia pirma reakcija butu sunio jeigu i namus atsirastu naujas is veislyno (2-3 men) suniukas. Nes tarkim kaip mano suniui buvo nepamenu kiek bet tarp 8-1.5 metu. Tai kaip vedziojom suni ir pamatem kaip is vaziuojancios masinos ismeta suniuka tai pasiemem ji i namus kol iskvietem nuara, kad atvaziuotu pasimt. Tai mano suo vos neisprotejo. Ta suni paleidom i virtuve o ji pasodinom salia tai vis norejo prie to sunio prieit. Neurzge, bet inkste, nezinau ar is pavydo ar noredamas susipazinti, bet taip ir neisdrysau leist paziuret ka daryt, nes, o jeigu puls ta suni tai labai gaila butu.

Na tai kaip manot kas galetu su mano pavyduoliu suniu buti ? Ir kaip manot tokios veisles sunys tarkim patinai sutartu ? Jeigu viena is ju iskastruot ? Nebutu konkurencijos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alt23: 22 lapkričio 2008 - 19:29
As turejau neveislini suniuka, kalyte,jai jau buvo apie 7metus ir isigijom pitbulyte 1,5 me. augo viskas gerai kol toji pasijuto virsesne.suejus 3metam netiketai ji pradejo uzkabineti senute,po to atsirado vaikas,kuris irgi uzkliuvo, tada vyras...pitbule man buvo idealas,prieraisi ,klusni,taciau...teko atsisveikinti,nes po 3 metu jie pasikeicia.jei suo lepunelis nemanau kad jis sutiktu su dar vienu draugu ir dalintusi tuo ka turejo,juk rasete, kad nepuola tol kol jo neuzkabina.nezinau ar jum priimtina butu laikyti sunis taip, kad tektu atskirti.neaisku koki isigysite.jei jis bus nuolaidesnis gali kenteti nuo suns patyciu, jei arsesnis-amzinos kovos.tokie jau tie pitbuliai
Atsakyti