Įkraunama...
Įkraunama...

Du šunys bute

QUOTE(spirgiux25 @ 2009 03 19, 15:18)
Pabandysiu aiškiau parašyt  biggrin.gif
Labradorė pradeda žaist - tai yra, šokinėja ant biglės, šiai nepatinka ir pradeda pykt, gintis, na tada jau prasideda visos linksmybės - tenka išskirt...  doh.gif

Va todėl ir sakau, kad greičiausiai Colė stato Kyrą į vietą, o ta mazgė nepasiduoda. O tavo Kyra šiaip turi kokių "žaidimo partnerių"? Kai ji apskritai žaidžia su kitais šunimis?
Atsakyti
QUOTE(spirgiux25 @ 2009 03 19, 15:18)
Labradorė pradeda žaist - tai yra, šokinėja ant biglės, šiai nepatinka ir pradeda pykt, gintis, na tada jau prasideda visos linksmybės - tenka išskirt...  doh.gif

Būtent TAIP aš ir viską ir įsivaizdavau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Redos @ 2009 03 19, 16:21)
Va todėl ir sakau, kad greičiausiai Colė stato Kyrą į vietą, o ta mazgė nepasiduoda. O tavo Kyra šiaip turi kokių "žaidimo partnerių"? Kai ji apskritai žaidžia su kitais šunimis?

Turi kaimynų aviganį, kuris jau nuo jos bėga... ax.gif ( apie 6-7 mėn jam )
Atsakyti
QUOTE(spirgiux25 @ 2009 03 19, 15:23)
Turi kaimynų aviganį, kuris jau nuo jos bėga...  ax.gif ( apie 6-7 mėn jam )

Visų pirmiausia, jūs turėtumėt SAVAS bėdas/problemas IŠSPRĘST - ir tik tuomet rūpintis kaimynais ar pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 03 19, 16:35)
Visų pirmiausia, jūs turėtumėt SAVAS bėdas/problemas IŠSPRĘST - ir tik tuomet rūpintis kaimynais ar pan.  ax.gif

Blogai supratot, norėjau pasakyt, kad labrė jam tiek "šoka į akį", kad tas net bėga jau nuo jos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spirgiux25 @ 2009 03 19, 15:37)
Blogai supratot, norėjau pasakyt, kad labrė jam tiek "šoka į akį", kad tas net bėga jau nuo jos.  4u.gif

Pala-pala... Apie jūs dabar kalbat? g.gif

Ar apie saviškes, ar apie santykius tarp šunų-kaimynų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 19 kovo 2009 - 15:43
QUOTE(Jolyte @ 2009 03 19, 12:27)
Pasulis ir laikosi ant tokių "nuprotėjusių" žmoniųsmile.gif
Augintiniai labai fainulkos. Bandyk pratinti vedžioti kartu, nes jiems judėjimo reik nemažai, o kad tau po du kartus vedžiojant  gali būti to judėjimo per daug:). |Žodžiu laikykis ir nesuk galvos , kas ką kalba. Aš pati auginu bute dvi mopses ir katinėlį. Kalba visi ir daug ir koks buvo masinis atkalbinėjimas nuo antros mopsės, o ką-nesigailiu nė trupučio. Viena vienokio charakterio, kita-kitokio, problemų, kol kas , jokių dėl to.
Viska sbus gerai, pamatysi  ax.gif

Gal buti, kad ir per daug ateityje to vedziojimo po viena bus, bet kol kas kitaip neimanoma.
Kalyte visko bijo, dreba, bet po truputi judam i prieki, kas mane labai dziugina, net praeiviai bando padeti, kad kuo maziau bijotu ax.gif
Pirmaji vakara nei metro nepaejo, tik guzesi ir drebejo, o vakar vakare jau apie 3km vakare praejom, aisku su sustojimais ir drebulio priepuoliais, bet vistiek pazanga mirksiukas.gif
Manau po savaites ar keliu viskas bus tvarkoje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2009 03 19, 12:39)
Šaunuolė, kad išgelbėjai kalytę!

Beje, kviečiame užsukt ir į beveisliukų temą group.gif

Jau lekiu, aciu uz kvietima smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rufi: 19 kovo 2009 - 16:02
QUOTE(Rufi @ 2009 03 19, 16:06)
Jau lekiu, aciu uz kvietima smile.gif

Kad nėr už ką - visuomet smagu susipažint su tokiais žmonėmis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lanna @ 2009 03 19, 12:56)
Nu ir kas, kad sakys. Tai Jusu gyvenimas, Jus ji tvarkot,  ne aplinkiniai.

Vyro gimines poziuris i sunis senamadis, jau ir taip daug burbejo, kad kaip cia suo lovoj miega ir laikomas lygiaverciu seimos nariu, o dabar ir antras atsirado sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 03 19, 16:39)
Pala-pala... Apie jūs dabar kalbat?  g.gif

Ar apie saviškes, ar apie santykius tarp šunų-kaimynų?

Pasirodo, čia aš nesuprantu, apie ką jūs kalbat biggrin.gif Redos klausė manes, ar mano labrė turi kokį šunį, su kuriuo žaidžia, tai aš atsakiau, kad yra kaimynų šuo, kuris nesupranta jos žaidimo - šokinėjimo, todėl nuo jos bėga... smile.gif

O kaip maniškės "sutaria", anksčiau parašiau. ax.gif
Atsakyti
O pas mane 4 šunys. Vokietė ir rotveilerė lauke, voljeruose, o du foksiukai (porelė- 2 metų kalytė ir 4 mėn patinukas) kambaryje. Tai santykiai susiklostę taip- rotveilerė nedraugauja su niekuo, ypač reikia saugoti, kad nesusitiktų su vokiete ir fokse kalyte. O vokietė puikiai žaidžia ir su mažaisiais.
Kambaryje dėl dviejų šunų problemų nematau. Aišku, daugiau purvo prineša iš lauko, dūkdami bardakų pridaro, bet bent jau inventoriaus neniokoja- baldai ir batai dar sveiki. Truputį su nerimu laukiu, kada foksas patinėlis suaugs ir teks kažkaip atskirti nuo kalės rujos metu, bet gyvename dviejų aukštų name, turiu ir du narvus (jeigu ką... rolleyes.gif ),tai gal kaip nors izoliuosiu vieną nuo kito... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 03 19, 16:35)
Visų pirmiausia, jūs turėtumėt SAVAS bėdas/problemas IŠSPRĘST - ir tik tuomet rūpintis kaimynais ar pan.  ax.gif

Ir kokios tos jos problemos? blink.gif Na nepuldinėkit taip žmogaus, ji juk į klausimus atsakinėja.
Atsakyti