Žvilgsnis tiesiog gyvas, emocijos
, Pudra, puiku
Pudra, kokia lėlė, kokia lėlė, žodžių trūksta
kiek daug lėlėi duoda geras nufotografavimas. Čia tikriausiai su geru fotiku, su plačiu objektyvu? Sakykit, kas žinot, ar su muiline skaitmenine galima kažkokį panašų efektą gauti? na, gal nepanašų, bet tiesiog gerai nufotografuot
kiek daug lėlėi duoda geras nufotografavimas. Čia tikriausiai su geru fotiku, su plačiu objektyvu? Sakykit, kas žinot, ar su muiline skaitmenine galima kažkokį panašų efektą gauti? na, gal nepanašų, bet tiesiog gerai nufotografuot
pudra-kokia miela
pudra[B]
labai graži lėlė ir meškutis, kaip supratau, pačios siūtas
Labai norėtusi iš arčiau apžiūrėti
O lėlės dydis nurodytas sėdinčios ar stovinčios?
Man toks įspūdis - panelė tik ką nusilakovo nagus, bet meškio vistiek iš rankų nepaleidžia
Gal jau ir trečia yra užgimusi
(esu labai smalsi)
labai graži lėlė ir meškutis, kaip supratau, pačios siūtas
O lėlės dydis nurodytas sėdinčios ar stovinčios?
Man toks įspūdis - panelė tik ką nusilakovo nagus, bet meškio vistiek iš rankų nepaleidžia
Gal jau ir trečia yra užgimusi
Pavonija, sige, yyla, mamune, rooma, ačiū, malonu, kad patiko
.
Sige, kas tiesa, tai tiesa, už fotografijas dėkui MB
. Jo fotikas veidrodinis, bet kiek esu girdėjus, kad ir su muiline galima visai neblogų rezultatų išgaut, svarbu, kad geras būtų apšvietimas.
Mamune, jau laukiu nesulaukiu, kada irgi pamatysim kokią naują lėlytę
.
Rooma, taip, meškiukas mano siūtas - jo vardas Čarlis, jau gyriausi apie tai meškiukų temukėj
. Stovinčio meškino ūgis - 22 cm, o lėlytės aukštį matavau jai sėdint
.
Nea, aš ne tokia greita, manau, kad lėlės pamažu turi gimti, tai trečios dabar teks truputį palaukti
. O dėl tų lakuotų nagų, tai ir pati turėjau tokią mintį
. Gal kada bus proga - galėsiu lėlytę gyvai parodyti
.
Sige, kas tiesa, tai tiesa, už fotografijas dėkui MB
Mamune, jau laukiu nesulaukiu, kada irgi pamatysim kokią naują lėlytę
Rooma, taip, meškiukas mano siūtas - jo vardas Čarlis, jau gyriausi apie tai meškiukų temukėj
Nea, aš ne tokia greita, manau, kad lėlės pamažu turi gimti, tai trečios dabar teks truputį palaukti
Pudra, gražiai padirbėjai. Tik Jasavičienės braižas labai stipriai dar jaučiasi. Na bet kai jau technologija įvaldyta, tikiu su laiku atsiras ir savas braižas
Tuo pačiu ir aš paisrodysiu su naujausiu darbeliu: "Miglos mūza" ir jos įnamiai - priimkit į būrį

daugiau čia
Tuo pačiu ir aš paisrodysiu su naujausiu darbeliu: "Miglos mūza" ir jos įnamiai - priimkit į būrį

daugiau čia
nu nieko sau
duodat vaizdų viena po kitos
, Tei, įspūdinga
tikra balerina 5 poza atsistojus, o jau įnamiai kokia simpatiški ir kas jie tokie galėtų būti
.
[img-->
QUOTE(Tei @ 2009 07 15, 16:36
[img)
[img)
Tei, tu taip pat šaunuolė
. Ir eskizas man tavo albume labai patiko
, visada pasipaišai prieš lipdydama? Koks lėlytės aukštis?
QUOTE(pudra @ 2009 07 16, 00:26)
[b] visada pasipaišai prieš lipdydama? Koks lėlytės aukštis?
Ačiū labai visoms.
Lelytė 34 cm aukščio. Ir aha, stengiuos nusipiešti lėlės idėja prieš lipdydama, kad nepamiršt pirminio sumanymo ir patogu vis užmest akį darant stovėseną ir dėliojant proporcijas