Labai įspūdingai išformuotas kūnas, mamune
. Gracija jau kaip ir darosi tamstos lėlyčių vizitine kortele
Mamune, o iš kokios masės tavo GAIVOS veidelis?
Beje, Žmona taip pat įspūdinga
gražūs visi tavo darbeliai 
Beje, dabar dar pastebėjau yylos pokštininką
koks mielutis, o jau kepurytė
šaunuolė
Beje, dabar dar pastebėjau yylos pokštininką
Pavonija, prašom pasiviešint su savo stebuklu
. Norėjau pakomentuot tavo temukėj, bet ji užsidarė
. Labai fainas duetas
. Puikiai kaip visada išlaikytas stilius
vyla labai zavus juokdarys
Kad jau čia taip tylu ir visos savais darbais užsiėmusios, tai pagirsiu "Širdeles" dar kartą.
Man labai kompozicijos spalvos ir širdelių plaukučiai patinka. Tiesa, pavonija, o kur galima lininių pakulų rast? Atrodo super
Man labai kompozicijos spalvos ir širdelių plaukučiai patinka. Tiesa, pavonija, o kur galima lininių pakulų rast? Atrodo super
Oho, kiek grazuoliu uzderejo! mamune, yyla, Tei,pudra, Pavonija-labai grazios lelytes
Šv. Bernardas de Mentonas (arba tiesiog Vienuolis)

Pagaliau šiandien radau įkvėpimo pabaigt savo pirmą lėlę - tik ketvirtos rūšies klijais pavyko prie kepamo modelino prilipdyt dirbtinę odą
Ši lėlė daryta Senas Naujas organizuotuose kursuose. Eidama į kursus jau turėjau idėją, ką lipdysiu. Idėja kaip ir pavyko, bet techniniai dalykėliai man dar labai kliūna. Lėlė iš kepamo modelino. Vaizduojamas šventasis, Šveicarijos Alpėse pastatęs prieglaudą pasiklydusiems keliautojams, kurių dar ir ieškodavo po sniego lavinomis kartu su senbernarais. Šunų figurėlės pirktinės, "rožančius" irgi atvežtinis iš kalnų.

Pagaliau šiandien radau įkvėpimo pabaigt savo pirmą lėlę - tik ketvirtos rūšies klijais pavyko prie kepamo modelino prilipdyt dirbtinę odą
Pudra, dėkui, kad nelikai abejinga
, Senukuose yra pakulų prie santechnikos prekių, tik teks gerai išplauti ir išvėdinti , nes smirda , išdžiūvus iššukuoti
.
mimo,
mimo,
QUOTE(yyla @ 2009 07 21, 15:03)
Koks jis mielas
QUOTE(mamune @ 2009 07 21, 21:43)
O man nerodo
QUOTE(pavonija @ 2009 07 24, 20:17)
QUOTE(LoJoo @ 2009 07 25, 23:44)
Kokia įdomi mintis. Kodėl būtent jis?
Norėtųsi didesnės nuotraukos, iš arčiau, daugiau nuotraukų. Smalsu apžiūrėt detales