Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlyčiukės (4)

mimo, puiki idėja su medžiaginėm rankytėm thumbup.gif , nors, kiek žinau, tai prie stingstančios masės ir vėliau prilipdyt detales galima mirksiukas.gif , tiesa pati dar nemėginau to daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 09 04, 14:52)
Prasom paziureti i mano mazute besilaukiancia miskinuke (ugis 4cm):
ir i Sopraniste (16 cm ugio):
Sopraniste turejo buti ilga cigarile berukanti retro dama...ja pradejau lipdyti pries gerus pora metu.Kadangi ore stingstanti mase labai greitai sustingo-tai ranku nebesugebejau prilipdyti. Taip ir voliojosi vargse-gaila buvo ismesti. Galu gale nusprendziau,kad reikia uzbaigti. Is medziagos susukau vat tokias rankytes ir ikisau i kisenes rolleyes.gif Dar koki stoveli suresiu ir bus gerai tongue.gif

Kokios mažutės bigsmile.gif
Sopranistės žvilgsniukas - daug naktinio, pašėlusio gyvenimo mačiusios moteriškės hihihi.gif Man ji primena kabare artistę, kaip senuose filmuose hihihi.gif
Atsakyti
aciu smile.gif Tai vat,kad neisejo ranku prilipdyti,jos vis ziauriai iskildavo ir nusvirdavo,kiek betaisiau. Gal ir i gera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamune @ 2009 09 04, 22:12)
Aciu, Vovere 74 uz nuorodas, darbstuole, netingi ieskot mirksiukas.gif

Kai žinai ko ieškoti tai ir nesunku, bet kartais tikrai nerandu ko noriu, vien jau anglų kalbos spragos kiek koją pakiša doh.gif
Atsakyti
labas, merginos, cia rasau nuoroda, kur galima rasti daugybe idomiu puslapiu kostiumo ir kostiumo istorijos tema. ten viskas suskirstyta i daugybe potemiu. tikiuosi kam nors bus naudinga ikvepimui mirksiukas.gif

http://www.costumes.org/
Atsakyti
Labas vakarėlis!!! Atskubu su džiugia žinia, kad baigiau savo neriniuotąją damą thumbup.gif Tiesa, nėrinius, visgi, teko pirkti, nes pažiūrėjau, kad siūlų jau nepakaks 2 nėriniui doh.gif (kažkada buvo pirkti servetėlei, bet taip jos ir nenunėriau. O dabar paskaičiavus, pigiau nėrinio nusipirkti, nei dar siūlų doh.gif )
Taigi, pristatau savąją lėlę. Norėtųsi vardo, bet kol nesugalvojau, tai kol kas norėtųsi pavadint kokia "Dama su kamelijom", bet ne tą gėlę įdaviau, tad pavadinsiu "Dama su šuneliu" lotuliukas.gif (mes šitas gėles šuniukais vadinam, nes pirštais suspaudus žiedas prasižioja ir "loja" kaip šuniukas lotuliukas.gif ) Lėlė medžiaginė- veidukas darytas iš kojinės, kimštos vata biggrin.gif Dažytas ir nulakuotas. Kūnas irgi iš medžiagos ir vatos. "Stuburas ir kaklas" medžio, rankų "kaulai" vieliniai. Nėriau pirštinaites ir skrybėlaitę. Sukniai norėjau dailios medžiagos, bet tokios neturėjau, tad medžiagą išsiuvinėjau siuvamąja mašina- labai patiko thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
jurvite , sveikinu su savitai įdomia naująja lėle 4u.gif

O paskaicius visą informaciją apie lėlės kūrimą, tai iš tikro žaviuosi labai tikrovišku veidu sukurtu tokiomis "sudėtingomis" medžiagomis thumbup.gif

Todėl manau, iš kokybiškos lipdymo masės tu tikrai sukursi nuostabią lėlę, tau to ir linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
jurvite,o as tai akiu nuo pirstiniu negaliu atitraukt 4u.gif Kaip sitaip imanoma kiekviena pirsteli nunerti-jie gi tokie plonyciai?! Labai grazu. Saunuole,kad pati medziaga issiuvinejai-originaliai atrodo. Man nepatinka leles blizgus veidelis. As esu viena lelyte visa nulakavus-irgi blizgejo, nuo to karto vien akytes ir lupytes lakuoju. Bet tai skonio reikalas. Siaip saunuole,kad stengiesi-lauksim nauju darbeliu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėkui už gerą žodį 4u.gif O man tas veido blizgėjimas šiaip visai nieko... ax.gif Žinoma, geriau būtų, kad neblizgėtų, bet o kaip tos porcelianinės lėlės? Jos irgi blizga, ir man visai gražiai atrodo rolleyes.gif Turėsiu kada kokio tepalo padaryt matinį veidą, padarysiu matinį mirksiukas.gif O dėl pirštinaičių, tai taip, buvo kiek pabodę 10 pirštukų nerti doh.gif (nunėriau ilgas juosteles (3eilučių, stulpeliu be jokio užmetimo), tada sulenkus susiuvau ir kiekvieną prisiuvau prie pirštinės. Medžiagą tai labai patiko siuvinėt thumbup.gif Galvoju, gerai taip kokį servetėlių rinkinuką pasidaryt ar visą staltiesę išsiuvinėt g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 06 rugsėjo 2009 - 09:09

Jurvite, labai miela tavo damute. Paziurejus i nuotrauka niekad nebuciau pasakiusi, kad veidelis is kojines ir vatos padarytas, atrodo kaip lipdytas thumbup.gif Labai kruopstu! Saunuole 4u.gif

Atsakyti
Taip, labai gražus lapinas thumbup.gif (nors iš pradžių baltu šuniuku palaikiau doh.gif blush2.gif ) Visgi, man tie mistiniai personažai kaip sapnų pardavėjai, fėjos ir pan- nelabai priimtini unsure.gif Šiaip, norėčiau turėti pasakų personažų kolekciją, bet šitų "sutvėrimų"- nelabai... Matyt todėl, kad jie už mano kultūros ribų biggrin.gif Ir iš viso, kas tie sapnų pardavėjai? Niekur info apie juos nėra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 06 rugsėjo 2009 - 12:01
QUOTE(jurvite @ 2009 09 05, 19:11)
Labas vakarėlis!!! Atskubu su džiugia žinia, kad baigiau savo neriniuotąją damą thumbup.gif
...

bigsmile.gif Kaip gražu thumbup.gif Pirštinaitės tai išvis sužavėjo. Skrybėlė graži, aš dabar kaip tik vargstu su viena, kažkodėl net nepagalvojau nunerti doh.gif
Norėtųsi kojeles dar pamatyt ax.gif Kuom apavėt?
Atsakyti