mimo, puiki idėja su medžiaginėm rankytėm
, nors, kiek žinau, tai prie stingstančios masės ir vėliau prilipdyt detales galima
, tiesa pati dar nemėginau to daryti
QUOTE(mimo @ 2009 09 04, 14:52)
Prasom paziureti i mano mazute besilaukiancia miskinuke (ugis 4cm):
ir i Sopraniste (16 cm ugio):
Sopraniste turejo buti ilga cigarile berukanti retro dama...ja pradejau lipdyti pries gerus pora metu.Kadangi ore stingstanti mase labai greitai sustingo-tai ranku nebesugebejau prilipdyti. Taip ir voliojosi vargse-gaila buvo ismesti. Galu gale nusprendziau,kad reikia uzbaigti. Is medziagos susukau vat tokias rankytes ir ikisau i kisenes
Dar koki stoveli suresiu ir bus gerai 
ir i Sopraniste (16 cm ugio):
Sopraniste turejo buti ilga cigarile berukanti retro dama...ja pradejau lipdyti pries gerus pora metu.Kadangi ore stingstanti mase labai greitai sustingo-tai ranku nebesugebejau prilipdyti. Taip ir voliojosi vargse-gaila buvo ismesti. Galu gale nusprendziau,kad reikia uzbaigti. Is medziagos susukau vat tokias rankytes ir ikisau i kisenes
Kokios mažutės
Sopranistės žvilgsniukas - daug naktinio, pašėlusio gyvenimo mačiusios moteriškės
aciu
Tai vat,kad neisejo ranku prilipdyti,jos vis ziauriai iskildavo ir nusvirdavo,kiek betaisiau. Gal ir i gera
QUOTE(mamune @ 2009 09 04, 22:12)
Kai žinai ko ieškoti tai ir nesunku, bet kartais tikrai nerandu ko noriu, vien jau anglų kalbos spragos kiek koją pakiša
labas, merginos, cia rasau nuoroda, kur galima rasti daugybe idomiu puslapiu kostiumo ir kostiumo istorijos tema. ten viskas suskirstyta i daugybe potemiu. tikiuosi kam nors bus naudinga ikvepimui
http://www.costumes.org/
http://www.costumes.org/
Labas vakarėlis!!! Atskubu su džiugia žinia, kad baigiau savo neriniuotąją damą
Tiesa, nėrinius, visgi, teko pirkti, nes pažiūrėjau, kad siūlų jau nepakaks 2 nėriniui
(kažkada buvo pirkti servetėlei, bet taip jos ir nenunėriau. O dabar paskaičiavus, pigiau nėrinio nusipirkti, nei dar siūlų
)
Taigi, pristatau savąją lėlę. Norėtųsi vardo, bet kol nesugalvojau, tai kol kas norėtųsi pavadint kokia "Dama su kamelijom", bet ne tą gėlę įdaviau, tad pavadinsiu "Dama su šuneliu"
(mes šitas gėles šuniukais vadinam, nes pirštais suspaudus žiedas prasižioja ir "loja" kaip šuniukas
) Lėlė medžiaginė- veidukas darytas iš kojinės, kimštos vata
Dažytas ir nulakuotas. Kūnas irgi iš medžiagos ir vatos. "Stuburas ir kaklas" medžio, rankų "kaulai" vieliniai. Nėriau pirštinaites ir skrybėlaitę. Sukniai norėjau dailios medžiagos, bet tokios neturėjau, tad medžiagą išsiuvinėjau siuvamąja mašina- labai patiko

Taigi, pristatau savąją lėlę. Norėtųsi vardo, bet kol nesugalvojau, tai kol kas norėtųsi pavadint kokia "Dama su kamelijom", bet ne tą gėlę įdaviau, tad pavadinsiu "Dama su šuneliu"

jurvite,o as tai akiu nuo pirstiniu negaliu atitraukt
Kaip sitaip imanoma kiekviena pirsteli nunerti-jie gi tokie plonyciai?! Labai grazu. Saunuole,kad pati medziaga issiuvinejai-originaliai atrodo. Man nepatinka leles blizgus veidelis. As esu viena lelyte visa nulakavus-irgi blizgejo, nuo to karto vien akytes ir lupytes lakuoju. Bet tai skonio reikalas. Siaip saunuole,kad stengiesi-lauksim nauju darbeliu!
Dėkui už gerą žodį
O man tas veido blizgėjimas šiaip visai nieko...
Žinoma, geriau būtų, kad neblizgėtų, bet o kaip tos porcelianinės lėlės? Jos irgi blizga, ir man visai gražiai atrodo
Turėsiu kada kokio tepalo padaryt matinį veidą, padarysiu matinį
O dėl pirštinaičių, tai taip, buvo kiek pabodę 10 pirštukų nerti
(nunėriau ilgas juosteles (3eilučių, stulpeliu be jokio užmetimo), tada sulenkus susiuvau ir kiekvieną prisiuvau prie pirštinės. Medžiagą tai labai patiko siuvinėt
Galvoju, gerai taip kokį servetėlių rinkinuką pasidaryt ar visą staltiesę išsiuvinėt
Jurvite, labai miela tavo damute. Paziurejus i nuotrauka niekad nebuciau pasakiusi, kad veidelis is kojines ir vatos padarytas, atrodo kaip lipdytas
Taip, labai gražus lapinas
(nors iš pradžių baltu šuniuku palaikiau
) Visgi, man tie mistiniai personažai kaip sapnų pardavėjai, fėjos ir pan- nelabai priimtini
Šiaip, norėčiau turėti pasakų personažų kolekciją, bet šitų "sutvėrimų"- nelabai... Matyt todėl, kad jie už mano kultūros ribų
Ir iš viso, kas tie sapnų pardavėjai? Niekur info apie juos nėra
QUOTE(jurvite @ 2009 09 05, 19:11)
Labas vakarėlis!!! Atskubu su džiugia žinia, kad baigiau savo neriniuotąją damą
...
...
Norėtųsi kojeles dar pamatyt