Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

QUOTE(%ziema% @ 2010 04 05, 23:47)
info galima susirinkti ir pagal cia esancius aprasymus 4u.gif  http://salonasexpert.../produktai/0/60
jums gal reiketu kazko is KÉRASTASE Biotic arba is KÉRASTASE Spécifique g.gif

Oi ačiū, labai geras puslapiukas, taip aiškiai viskas aprašyta.... thumbup.gif
Aš kažkaip irgi labiau linkstu į tas abi linijas, labiau gal į Specifique, nes jau riebina šaknis tai žiauriai, o galai kaip elektros pakratyti piestu stoja nuo sausumos doh.gif Kantrybės nebėr taip dažnai plaut galvą, būtų dar trumpi jie, tai nesunku, bet dabar kol išdžiūna.... doh.gif
QUOTE(Gelaite @ 2010 04 08, 07:20)
Kiek atsimenu tu is Siauliu? Jei taip, tai tada su kerastase Siauliuose dirba Bonasforca grozio salonas. Ten nuejus tau tikrai padetu issirinkti ir rekomenduotu kokia linija tinka mirksiukas.gif

Gera atmintis biggrin.gif 4u.gif
Na kažką girdėjau, kad BonaS turi Kersatase, bet gal turėsiu jų paslaugom naudotis, kad pakonsultuotų, o aš turiu savo kirpėją, tą patį padaro už 3 kart žemesnes kainas doh.gif
O dar gal ir pirkt turėsiu.... biggrin.gif Nuėjus juk nesakysiu, parinkit man priemones, na parinks, parekomenduos, o aš - ačiū ir viso gero lotuliukas.gif Vistik turiu kaip klientė manau apsilankyt g.gif
O be to pirkčiau tikrai ne iš LT, noriu užsisakyt, taip gerokai pigiau ir labiau apsimoka manau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 05, 16:49)

Nežinau kokiaą liniją rinktis, jei mano plaukai tamsiai rudi, galai žiauriai sausi, šaknys dar žiauriau mėgsta riebaluotis  doh.gif

Aš manau,kad šampūną galėtumėte naudoti iš purinančios serijos, o aliejuką -Oleo Relax arba net eleksyrą,jei labai sausi galai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 04 09, 08:02)
Aš manau,kad šampūną galėtumėte naudoti iš purinančios serijos, o aliejuką -Oleo Relax arba net eleksyrą,jei labai sausi galai smile.gif

o kuris cia oleo relax eleksyras? g.gif toks? LUMIÈRE NUTRI-SCULPT
user posted image
Nes as va parsisiunciau oleo -relax aliejuka, nes jau ankstesnis buteliukas i pabaiga eina...hm buciau zinojus gal ta eleksyra buciau isbandziusi doh.gif
Papildyta:
o gal kas bandete sita? kazkokie maisto papildai... g.gif Kérastase Nutrients Densi-Recharge Daily Hair Densifying Food Supplement
user posted image
Atsakyti
Na išsirinkau šitą šampūną - KERASTASE BAIN DIVALENT
user posted image

Kondišiną nuskalaujamą - KERASTASE LAIT VITAL
user posted image

Ir po plovimo va tokį patepliot - KERASTASE FLUIDE CHROMA RICHE
user posted image

Nežinau kaip čia viskas tiks, bet pagal aprašymą, tai turėtų būt pats tas.... g.gif
Toks šampūnas - idealiausias variantas dabartinei plaukų būklei....
Kondicionierius - be jo neišplaunu plaukų, o po to neiššukuočiau, dar jis drėkina sausus, tai tepčiau tik nuo pusės įtariu....
O tas po plovimo, tai irgi pagal aprašymą visai stebuklingas turėtų būt biggrin.gif ik galvoju ar čia ta ružava linija ne blondiniškiems plaukams skirta, ar galima ir rudaplaukėms naudot? g.gif

Dabar belieka viską užsisakyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 13 balandžio 2010 - 17:10
o stai tokios priemones kaip KERASTASE FLUIDE CHROMA RICHE yra tas pats kaip silikonas? nes renkuosi is NOAH naturalaus aliejuko ir sitos kerastase priemones.Kazi kuris plaukui naudingesnis?
Atsakyti
as tai kirpejos patarimu uzsisakiau tokias priemones:
plauku galiukams: LUMIÈRE NUTRI-SCULPT
user posted image
sampuna besivelentiems plaukams Kérastase Nutritive Bain Oléo-Relax Smoothing
user posted image
ir toki kremuka Kérastase Nutritive Oléo-Relax Slim Smoothing Cream
user posted image
kaip panaudosiu parasysiu atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 13, 18:09)
Na išsirinkau
Nežinau kaip čia viskas tiks, bet pagal aprašymą, tai turėtų būt pats tas.... g.gif
Toks šampūnas - idealiausias variantas dabartinei plaukų būklei....
Kondicionierius - be jo neišplaunu plaukų, o po to neiššukuočiau, dar jis drėkina sausus, tai tepčiau tik nuo pusės įtariu....
O tas po plovimo, tai irgi pagal aprašymą visai stebuklingas turėtų būt  biggrin.gif  ik galvoju ar čia ta ružava linija ne blondiniškiems plaukams skirta, ar galima ir rudaplaukėms naudot?  g.gif

Dabar belieka viską užsisakyt  4u.gif

Manau tavo pasirinkimas tikrai geras, as pati su panasiais plaukais panasu varianta naudoju ir man labai tinka. Sampuna naudoju is pilkos serijos Bain Gommage, raso, kad tinka nuo pleiskanu, bet jis man puikiai isplauna riebias plauku saknis, pakelia plaukus nuo saknu, ko nepadaro BAIN DIVALENT (nors jis skirtas tam), vietoj kondicionieriaus naudoju kauke morkavos serijos tai super sudrekina, suminkstina plaukus. Ir taip pat naudoju FLUIDE CHROMA RICHE, buvau blonde dabar rudais plaukais, bet jis puikiai tinka, padeda issukuoti plaukus ir jie labai blizga, kvepia wub.gif
Tai manau, nenusivilsi siuo variantu 4u.gif
P.S. Kainos pigiausios Lookfantastic ir jei perki 3 kerastase priemones duoda dovanu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 balandžio 2010 - 16:38
turiu klausima 4u.gif
noriu nusipirkti kerastase sampuna,ar jo sudetyje yra SLS (sodium laureth sulfate)?
labai aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 04 23, 00:00)
turiu klausima 4u.gif
noriu nusipirkti kerastase sampuna,ar jo sudetyje yra SLS (sodium laureth sulfate)?
labai aciu is anksto 4u.gif

yra
Atsakyti
QUOTE(Simoniux18 @ 2010 04 21, 22:21)
ir toki kremuka Kérastase Nutritive Oléo-Relax Slim Smoothing Cream
user posted image
kaip panaudosiu parasysiu atsiliepimus 4u.gif

kremukas riebina plaukucius bet gal perdaug pritepiau doh.gif

i 
Necituokit "paklodžių" viena tam, kad parašytumėt komentarą apie vieną kremą.
Atsakyti
QUOTE(Simoniux18 @ 2010 04 26, 12:57)
kremukas riebina plaukucius bet gal perdaug pritepiau doh.gif

O jis nenuplaunamas?
Gal tepkit tik nuo pusės plaukų, ties šaknimis, viršugalviu nereikia.... g.gif
Atsakyti
Kokius jau gerus metus turiu tą ružavoj pakuotėj po plovimo fluidą, tai nieko ypatingo man jis.Vienas pliusas- fainas kvapas, toks švelnus lyg aviečių.reik labai atsargiai nepadaugint, užtenka vos kelių paspaudimų plaukams perbraukti, bet nei blizga man po jo plaukai, nu aišku iššukuot lengviau.Kai kito neturiu, tai sunaudosiu.
Atsakyti