Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojo pažymėjimo keitimas

QUOTE(lorijana-as @ 2013 05 20, 09:47)
Sveikos merginos 4u.gif  Gal, kas buvote susidurusios su panasia situacija,  jau kuri laika esu be teisiu,neturiu jokiu nusizengimu, gyvenu UK ir i LT neplanuoju artimiausiu metu, kaip man issisiimti naujas teises neturint senu, ar is regitros ar policijos reiketu gauti irodymus , kad neturiu nusizengimu ir galiu vairuoti. Is tikruju net nezinau ka tokioje situacijoje daryti, gal galetumet padeti siuo klausymu?  ax.gif

o leiskit pasidomet-kas nutiko su jusu turimomis teisemis? g.gif nes siaip jei buvo pavogtos-reikejo pranest policijai ir gautumet naujas.o kol nezinau kas nutiko su senosiomis-patart nieko negaliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 05 20, 12:27)
o leiskit pasidomet-kas nutiko su jusu turimomis teisemis? g.gif nes siaip jei buvo pavogtos-reikejo pranest policijai ir gautumet naujas.o kol nezinau kas nutiko su senosiomis-patart nieko negaliu 4u.gif

na blogas zmogus man jas tiesiog sunaikino, policijai buvo pranesta, bet bylos niekas neuzvede, tai net nezinau ka tokioj situacijoj daryti...
Atsakyti
QUOTE(lorijana-as @ 2013 05 20, 17:01)
na blogas zmogus man jas tiesiog sunaikino, policijai buvo pranesta, bet bylos niekas neuzvede, tai net nezinau ka tokioj situacijoj daryti...

jeigu buvo pranesta,eikit i policija,sakykit,kad buvo prarastos teises,kokiu budu,kada,jie isduos pazyma apie prarasta dokumenta.su ja be problemu gausit naujas teises 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Mes su vyru pagaliau pasikeitem teises,vaziavom su visais dokumentais tiesiai i DVLA ir po nepilnu 2 savaiciu teises jau turejom rankose thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

nezinau, gal busit aptare tokia situacija, nepaskaiciau visko...

Noreciau pasikeist savo teises i angliskas, bet beda tame, kad tos lietuviskos dar mano mergautine pavarde, o dabar jau kita pavarde, ar imanoma taip pasikeist, ar pirma turiu grizt i LT ir pasikeist i dabartine pavarde?
Atsakyti