Sveikutes

Vaje, kaip skyrelis atgijo! Aciu, Hope, kad pakvietei uzeiti - per savo darbus ir keliones buciau dar pusmeti neradus laiko cia ilisti
Taip, maniske jau keliaus rudeni i mokykla, beje, HOPE, prie pat tavo namu

Ji jau pries kokius 2 metus is klausos ismoko rasyti spausdintinem raidem (rasytinem nemokau, mokykloj ismoks), skaityt pradejo gal pries koki gera pusmeti, dabar gan laisvai skaito, pieniniai dantukai jau 7 net iskrite, 2 seniai uzauge nuolatiniai, bando ir kiti islysti. Neseniai nuvedziau pas dantu gydytoja pirma karta gyvenime, tiesiog parodyti, nes buvo neramu, ko tie dantukai ilgai nelenda, mat iskrido virsutiniai priekiniai rudeni, o dar nauji neislindo. Tai gydytoja baisiausiai nustebo, sake su tokiais priziuretais dantim siais laikais ateina vienetai ir sake, kad man reikia uzkabinti medali

Na, kadangi mano dantimis kazkodel tevai niekada nesirupino ir jie buvo ganetinai baisus, uzaugus ir gerokai pasitaupius teko pakloti keleta tukstanteliu, kad jie butu lygus ir balti..... tai jau dukrytes dantukais rupinuosi nuo gimimo.... Zodziu, sake visiskai normalu, kad iskrenta pieninis dantukas, o nuolatinis tik po kokio gero pusmecio, viskas ok.
Vitaminu duodu mazei (ypac koralinio vandens, net pati praso jau), ir kuo daugiau lankau koralinio klubo paskaitas, tuo daugiau visko duodu

Ir kuo daugiau rezultatu gauna mano seima is tu produktu, tuo labiau norisi jais dalintis su kitais... Gydytis reikia ne tada, kai jau uzpuola baisi liga, o profilaktiskai gerai maitintis ir vartoti kokybiskus papildus, nes gyvenant musu laikais, manau, kad neimanoma suvalgyti tiek naturaliu produktu, kad visko uztektu organizmui ir galetume gyventi tiek, kiek zmogus uzprogramuotas - 120-160 metu.... taigis....
Vasara, kiek pavyks, vesim maze dar i darzeli, nes neturim tiek laiko, kad nuolat ja uzimti protinga veikla, o kad slampinetu is kampo i kampa, tai jau neeee... Balandi paatostogavome Egipte 16 nakvyniu - ugnikalnis pratese musu atostogas, del to labai dziaugemes

Maze pernai Turkijoje ismoko plaukti, simet Egipte ismokem nardyti, kai jau atsisedom i lektuva skrist namo, ziuriu: asaras braukia baisiausiai susigraudinusi, sako: "noooooriu naaaardyt", tai gerasirdis tetis prizadejo, kad dar simet atskrisim. Ziuresim, kaip cia bus... Siaip Egiptas man nepatiko - nepatiko netvarka, nuolatinis arbatpinigiu kaulijimas, bet jau raudonosios juros povandeninis pasaulis..... 16 dienu pranardziau ir noriu dar, nors dar ir dabar akyse visos spalvotos zuveles po vandeniu, kalmarai, koralai ir kitos grozybes....
Dziugu, kad atsigavo skyrelis, labai idomu skaityti, kaip auga jusu maziai, prisimenu visus, kai buvo maziukai, linkejimai visoms
Papildyta:
QUOTE(Žilvinė @ 2010 05 10, 10:47)
dėl vasaros tai tradiciškai prie jūros, į Druskininkus ir jau pasvajoju į Turkiją nulėkti. tik dar nieko nesidomėjau. kada ten orai tinkamiausi. nesu buvusi. gal patarsit?
į Egiptą jau žinau, kad balandžio mėn labai tinkami orai.
cia jau kaip kam patinka. Mums patinka karstas oras ir vanduo-arbatele. Geguze, birzelio pirmoje puseje mums Turkijoje per salta, o va liepa - puikumelis, pernai beveik visa liepa buvome Turkijoje - ryte, vakare - 32 laipsniai, diena ne nezinau kiek, is vandens retai islysdavome

Rubu praktiskai nereikia, tik maudymuku ir kokios suknytes "ant" petneseliu, o mazei ilgom rankovem maikyciu, kad petuku nesusviltu. Tad i Turkija skrisciau ne anksciau kaip birzelio antroje puseje ir grizti reiktu ne veliau, kaip pirmomis spalio dienomis, nes mazdaug tada prasideda lietus.
Balandzio men Egipte susalau. Na koks malonumas, kai pusvalandi panardzius oda pasiurpsta ir pradedi drebeti, o jei dar vejuota diena, tai ir ant kranto salta, turi susivyniot i viska, ka turi... Nors kitiems atvirksciai - balandi jau per karsta, bet man sunku suprasti...