Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 4 tema.

user posted image

sena tema čia smile.gif
Atsakyti
Turiu dar viena soliariumo problemele unsure.gif

Taaigi, einant i soliariuma nesioju tuos apsauginius juodus akinukus, tie kur su tokia tystancia guma uzsirisa biggrin.gif

Siandien islindus is soliariumo pastebejau kad aplink akis liko balta doh.gif
Taip baisiai atrodo, nezinau ka daryt :S

Be ju eiti ten nepatartina, gali susigadinti akis, labai pavojinga..

Gal kuri turit patarimu? unsure.gif
O pacios eidamos ar uzsidedat ka nors akims apsaugoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytte @ 2009 06 20, 18:04)
Turiu dar viena soliariumo problemele  unsure.gif

Taaigi, einant i soliariuma nesioju tuos apsauginius juodus akinukus, tie kur su tokia tystancia guma uzsirisa  biggrin.gif

Siandien islindus is soliariumo pastebejau kad aplink akis liko balta  doh.gif

Gal kuri turit patarimu?  unsure.gif
O pacios eidamos ar uzsidedat ka nors akims apsaugoti?  4u.gif

dėjaus vieną kart ir paskutinį doh.gif guliu ar stoviu užsimerkus, nežinau ar labai kenkia tai akims unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 20, 21:16)
dėjaus vieną kart ir paskutinį  doh.gif  guliu ar stoviu užsimerkus, nežinau ar labai kenkia tai akims  unsure.gif

aš irgi užsimerkiu smile.gif nenoriu baltų ratilų aplink akis unsure.gif

Karolytte
, maskuok krempudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 20, 21:25)
aš irgi užsimerkiu smile.gif nenoriu baltų ratilų aplink akis unsure.gif 

Karolytte
, maskuok krempudra smile.gif

Nu tai kita karta ir as uzsimerkus eisiu ax.gif
tik ten mano soliariume prikabinta plakatu, tiek baisybiu prisiskaiciau
wacko.gif

Apie tai, kaip gadina naktini regejima, visokios akiu ligos , zodziu , baisu mega_shok.gif
Bet cia tik kelis kartus i soliariuma einu, prasides geri orai tuoj ir nustosiu eit, tai kelis kartus be akiniu nuejus gal nepakenks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytte @ 2009 06 20, 21:52)
Nu tai kita karta ir as uzsimerkus eisiu  ax.gif
tik ten mano soliariume prikabinta plakatu, tiek baisybiu prisiskaiciau
wacko.gif

Apie tai, kaip gadina naktini regejima, visokios akiu ligos , zodziu , baisu  mega_shok.gif
Bet cia tik kelis kartus i soliariuma einu, prasides geri orai tuoj ir nustosiu eit, tai kelis kartus be akiniu nuejus gal nepakenks  rolleyes.gif

Aš tik du kartus buvau, ir buvau be akinių, tai irgi manau, kad nieko labai blogo blush2.gif
Atsakyti
Labutis, as tai daug metu vaiksciuoju i soliariuma thumbup.gif wub.gif ir visada be akiniu biggrin.gif ir vis dar gerai matau mirksiukas.gif rolleyes.gif
Dar siandien buvau solisune tai nauji kremukai pas ju yra, kaina patraukli, nebrangiai, po 35lt, 40lt, cia ju nauja produkcija..
as tai pvz visada deginuosiu su kremuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smsNata @ 2009 06 20, 22:19)
Labutis, as tai daug metu vaiksciuoju i soliariuma  thumbup.gif  wub.gif  ir visada be akiniu  biggrin.gif  ir vis dar gerai matau  mirksiukas.gif  rolleyes.gif 
Dar siandien buvau solisune tai nauji kremukai pas ju yra, kaina patraukli, nebrangiai, po 35lt, 40lt, cia ju nauja produkcija..
as tai pvz visada deginuosiu su kremuku  biggrin.gif

Tai niekas ir nesako, kad poveikis akims atsirast turi po kelių apsilankymų tongue.gif Pasijaus vėliau ir odai, ir akims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytte @ 2009 06 20, 21:04)
Turiu dar viena soliariumo problemele  unsure.gif

Taaigi, einant i soliariuma nesioju tuos apsauginius juodus akinukus, tie kur su tokia tystancia guma uzsirisa  biggrin.gif

Siandien islindus is soliariumo pastebejau kad aplink akis liko balta  doh.gif

Gal kuri turit patarimu?  unsure.gif
O pacios eidamos ar uzsidedat ka nors akims apsaugoti?  4u.gif

As, kai pradejau juose lankytis, irgi dedavaus akinukus. Iki to karto, kai po gero kremo irgi isejau su baltais ratilais aplink akis biggrin.gif nuo to karto jokiu akiniu, uzsimerkiu ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smsNata @ 2009 06 20, 22:19)
Labutis, as tai daug metu vaiksciuoju i soliariuma  thumbup.gif 

O cia reikia labai dziaugtis,kad daug metu eini i soliariuma doh.gif ,nieko gero tame nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilla27 @ 2009 06 21, 16:40)
O cia reikia labai dziaugtis,kad daug metu eini i soliariuma doh.gif ,nieko gero tame nera unsure.gif

ir nieko baisaus nera smile.gif ... tiesiog norisi palaikyti idegi po vasaros, tai karta per dvi savaites galima nuvaryti ar du biggrin.gif
Reikai butinai gera krema naudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smsNata @ 2009 06 21, 21:46)
ir nieko  baisaus nera  smile.gif ... tiesiog norisi palaikyti idegi po vasaros, tai karta per dvi savaites galima nuvaryti ar du biggrin.gif 
Reikai butinai gera krema naudoti  mirksiukas.gif

Tarsi kremas pati didžiausia apsauga tongue.gif
Atsakyti