Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 4 tema.

i 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų yra draudžiami.
Atsakyti
Noriu paklausti,jai isigyji abonimenta,ar galima uz ta abonimento suma imti kremuka?ar ta abonimento suma skirta tik paciam deginimuisi? ax.gif blush2.gif o uz kremus atskirai moketi
Atsakyti
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 09 21, 13:18)
Noriu paklausti,jai isigyji abonimenta,ar galima uz ta abonimento suma  imti kremuka?ar ta abonimento suma skirta tik paciam deginimuisi? ax.gif  blush2.gif o uz kremus atskirai moketi

už kremus teks pačiai mokėt. Jie neįeina į abonimento sumą schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, noriu nueiti i soliariuma, nes pasidare baisu, kad mane tokia balta varna dar nusines, bet kazkaip nedrasu, nes nelb zinau kokia tvarka ten, ir apskritai kaip juo naudotis. smile.gif
Pirmam kartui, zinau kad nederetu buti daugiau nei 5 min. Bet gal galit issamiai papasakoti, kaip veikia soliariumas, ir is kur zinosiu kada 5 minutes praejo, kokia tvarka ir ka tureciau tureti su savimi einant i soliariuma. 4u.gif
Kuo issamiau, tuo geriau. Aciu jums ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrone1965 @ 2010 11 14, 14:25)
sveikos mergaites, noriu nueiti i soliariuma, nes pasidare baisu, kad mane tokia balta varna dar nusines, bet kazkaip nedrasu, nes nelb zinau kokia tvarka ten, ir apskritai kaip juo naudotis. smile.gif
Pirmam kartui, zinau kad nederetu buti daugiau nei 5 min. Bet gal galit issamiai papasakoti, kaip veikia soliariumas, ir is kur zinosiu kada 5 minutes praejo, kokia tvarka ir ka tureciau tureti su savimi einant i soliariuma.  4u.gif
Kuo issamiau, tuo geriau. Aciu jums  ax.gif

čia kažkiek info smile.gif
taip, pradėkit nuo kokių 5 min. Šiaip atėjus į soliariumą, pasakykit, kad atėjot pirmą kartą, darbuotojos patars, kiek minučių reiktų eit.
į gulimą ar stovimą priklauso tik nuo jūsų. Gulimam galim daugiau atsipalaiduot, atsiguli ir mėgaujies, o stovimam man jau darbas. Nors stovimam lygiau įdegsit smile.gif
darbuotojos nustatys soliariumo laiką, laikui praėjus lempos pačios užges. Įsijungt soliariumą turėsit pati, paspaudus START mygtuką.
degintis reiktų nuogai, jokių metalinių sagtelių, užsegimų ir pan. Aš ir auskarus išsiveriu smile.gif
su savimi reiktų turėt gumelę plaukams surišt, jei ilgi ir kremą (rekomenduojama)
veidas turėtų būt be krempudros. Ir šiaip reiktų degintis švaria oda, kad nebūtų kokios nepageidaujamos reakcijos smile.gif
jei dar kas įdomu, klauskit smile.gif
Atsakyti
atrodo mazdaug aisku. aciu jums uz pagalba, reikes apsilankyti. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Patinka man soliariumas. Ėjau porą kartų per mėnesį, tris kartus.. Dabar kažkaip laiko pritrūko, tai jau nebuvau porą mėn.. Nenaudoju šiaip jokių skaninačių įdegį kremų, bet įdomu, ar jie bent kiek veiksmingi ? ax.gif
Atsakyti
anksciau eidavau i soliariuma,bet jei jau nori pastoviai buti idegusi,tai daug pinigeliu kainuoja.esu ir kremukus bandziusi, sunku pasakyti,ar jie duoda kazkoki efekta, gal kazkiek... o toms,kas pirma kart nori eiti,bet nedrista,tai ten viskas labai paprasta, nes kai pasakai, kiek laiko noresi isbuti soliariume,tai darbuotoja pati nustato laika,o jus, isitaisiusi soliariume, tiesiog paspaudziate start ir nesirupinate daugiau niekuom,nes laikas pasibaigs savaime wink.gif na, nebent muzikyte pasigarsint noresit,ar vejuka pasireguliuoti.man asmeniskai labiau patiko stovimas soliariumas,nes pazastys ir sonai gali geriau idegti,o gulimam rankas laikome priglaustas.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti