Įkraunama...
Įkraunama...

Palangės

Sveiki,
Kur Vilniuje perkate klijuoto uosio palanges? Galvoju ar laiptininkai gamina palanges g.gif
O gal esate pirkę iš http://www.normedas.lt. Jie Šiauliuose, bet į Vilnių pristatytų. Tik va nemačius pirkti kažkaip nesinori.
Atsakyti
Sveiki, gal turite parekomenduoti, kur galima būtų nusipirkti MDP palanges Vilniuje? Norime kaina suderinti su kokybe blush2.gif
Bei kad būtų platus spalvų asortimentas, nes mums reikia nelabai tokios standartinės ir populiarios spalvos..
Atsakyti
Labai ieskau vidiniu mediniu palangiu Kaune. Gaila, cia raso daugiau, kas iesko, o ne dalinasi patirtimi, kas jau turi ir galetu rekomenduoti..Bet visgi..gal "uzklys" zinantis smile.gif
Aciu labai!
Atsakyti
Kiek žinau gaminamos palangės iš ąžuolo ir uosio, Panevežyje, bet vežamos ir į kitus miestus ir šalis;

http://www.eliteja.lt/

Atsakyti
Pagyvenau bute, kur buvo labai mažos ir siauros palangės. Dabar jau žinau, kad jei kada kils klausimas dėl palangių, jos bus tikrai plačios! smile.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote ar gaminotes azuolines palanges, kokios ju kainos siuo metu?
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 03 22, 21:10)
virtuvej labai lengvai ishprendem palanges klausima- daremes virtuves baldus, tai is to paties stalvirsio pratese. visu virtuves baldu aukshti derinom prie palangiu. rezultatu tikrai likau patenkinta  bigsmile.gif

Man kaip tik šiuo metu aktualus klausimas - virtuvės stalviršio sujungimas (pratęsimas) su palange. Tik daug neaiškumų man kyla... Nes dabar pas mane seno lango palangė tik 80cm nuo grindų, o juk baldų stalviršio aukščio standartas - mažiausiai 85cm... Tai ar čia reiktų naują langą užsakinėt pamažintą 5cm, kad jis kartu su palange įsimontuotų 5cm aukščiau (bet būtų gaila sumažėjusio lango ploto...), ar galima stalviršį leist 5cm žemiau nei standartas? g.gif
Gal kas žinot, kaip kiti daro, ir galėtumėt patart?..
niuma, gal galėtum parašyt, kokio aukščio pas tave buvo ir yra palangė, o gal pas tave visi aukščiai ir taip sutapo su standartais?
Atsakyti
QUOTE(Tigrine* @ 2014 10 14, 20:42)
Man kaip tik šiuo metu aktualus klausimas - virtuvės stalviršio sujungimas (pratęsimas) su palange. Tik daug neaiškumų man kyla... Nes dabar pas mane seno lango palangė tik 80cm nuo grindų, o juk baldų stalviršio aukščio standartas - mažiausiai 85cm... Tai ar čia reiktų naują langą užsakinėt pamažintą 5cm, kad jis kartu su palange įsimontuotų 5cm aukščiau (bet būtų gaila sumažėjusio lango ploto...), ar galima stalviršį leist 5cm žemiau nei standartas? g.gif
Gal kas žinot, kaip kiti daro, ir galėtumėt patart?..
niuma, gal galėtum parašyt, kokio aukščio pas tave buvo ir yra palangė, o gal pas tave visi aukščiai ir taip sutapo su standartais?

Tigrine, nežinau, koks Jūsų ūgis, bet jeigu nesate coliukė, tikrai siūlau nenusimažinti su stalviršio aukščiu. Nes tada bus nepatogu dirbti, turėsite lankstytis (ir gal net ir baldų negalima pagaminti žemesnių nei 85 cm - čia jau reiktų baldininkų klausti).
Pas mus tokia pati bėda (palangė 5 cm žemiau nei numatytas stalviršis). Kadangi langą keisti pasirodė per brangu blush2.gif , darysime taip: virtuvinio stalviršį darysime tokiame aukštyje, kokio reikia, o palangę darysime tokiame aukštyje, kokiame gaunasi. Tik palangę darysime ne iš stalviršio, o derinsime prie medžio masyvo grindų (darysime irgi iš medžio masyvo, ir spalva bus tokia, kaip grindų).
Atsakyti