Įkraunama...
Įkraunama...

Būreliai Šiauliuose

QUOTE(wfr @ 2010 04 17, 17:59)
Pabandyk Laura susirasti Aukstabalio vidurineje mokykloje,nes ji ten dirba.. Pietiniam randasi jei kartais nezinotum, berods Tiesos gatve 1, netoli Tomo kavines..

Manau, kad per tiek laiko jau susirado biggrin.gif Juk zinute rasyta beveik pries metus doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry Lips @ 2010 04 17, 23:49)
Manau, kad per tiek laiko jau susirado  biggrin.gif  Juk zinute rasyta beveik pries metus  doh.gif  mirksiukas.gif

tikiu,kad surado ;] bet galbut pravers ir kitoms mamos info
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Dukrytei 4 metukai,gal zinote kur tokio amziaus vaikuciams uzsiiminetu pramoginiais sokiais g.gif aciu uz info 4u.gif
o gal kartais yra ir baleto bureliai Siauliuose ir jogos uzsiemimai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo river*: 21 gegužės 2010 - 14:09
http://www.moksleivi...h...t=1&grid=11

Dar reiketu paieskot privaciu studiju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2010 05 21, 16:49)
http://www.moksleivi...h...t=1&grid=11

Dar reiketu paieskot privaciu studiju unsure.gif

Aciu uz nuorodele 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ? unsure.gif Mano 12kmetis labai nori lankyti breiką , ar Šiauliuose yra tokių studijų? g.gif
Papildyta:
QUOTE(astukas @ 2010 05 21, 16:49)

radau , ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Mamoms, kurios nori, kad jų paauglys lankytų užsiėmimus, kur išmoktų naujų įdomių dalykų (kurių neišmoksta mokykloje), bendrautų su kitais motyvuotais paaugliais ir tiesiog prasmingai leistų laisvalaikį, rekomenduoju pasidomėti „Sėkmės klubu“. Tai tokia savaitgalinė mokykla, vykstanti kas antrą šeštadienį po ~5 valandas neformalioje aplinkoje, kur vyresniųjų klasių moksleiviai klausosi profesionalių lektorių paskaitų labai įdomiomis (net man pačiai) temomis. Pavyzdžiui, greitasis skaitymas, lyderystė, emocinis intelektas, bendravimas ar verslumas. Mano sūnus lanko ir yra labai patenkintas, peteisino visus mūsų lūkesčius. Dabar man pačiai ramu, nes savaitgaliais jis turi ką veikti ir neslankioja gatvėmis, o ir pažymiai pagerėjo thumbup.gif Dabar jis labiau motyvuotas mokytis, o ir išmoko įvairių technikų, kaip tai daryti efektyviau. Žodžiu, puikus atradimas mūsų šeimoje yra „Sėkmės klubas“, siūlau visiems pasidomėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norejau paklausti gal zinote kur butu galima leisti 5 metu mergaite i anglu kalba.?
Atsakyti
QUOTE(Dalg @ 2009 11 09, 18:33)
mano dukra lanko dailuji ciuozima akropoli
kaina 200lt i menesi priima nuo ketveriu trenere vaida
dar lanko lauros remeikienes dainavimo studija kaina 80lt i menesi priima nuo penkeriu (prie megos iejimas is popcafee kavines puses)
taip pat lanko ir yamaha muzikos mokykla apie ja galite suzinoti tinklapyje www.muzikosmokykla.lt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunė_lė: 22 rugpjūčio 2010 - 14:29
Gal kas vedėte savo vaikus į bacio studiją (modeliukus) ar "flamingą", kokie atsiliepimai? Mano mergytei 3,6 m, gal dar ką rekomenduotumėte? g.gif
Atsakyti
Mane taip pat domina ka galima butu sugalvoti trimeciui apart yamahos mokyklos.
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 09 02, 08:42)
Mane taip pat domina ka galima butu sugalvoti trimeciui apart yamahos mokyklos.
Aciu!

jei patinka muzika, tai lankykit "EN-DEN-DU" . jie priima nuo 3 metų.
Atsakyti