Įkraunama...
Įkraunama...

Būreliai Šiauliuose

QUOTE(astukas @ 2006 10 21, 09:48)
Na sutrepsejom mes vakar pirma valsiuka ir cia-cia-cia.  Man laaaabai patiko. Ir sekesi gerai. Tik vyras baisiai nusimine, kad nespeja i taktus pataikyt ir sake, kad gyvenime neismoks.Viska imanoma ismokt. Tikiuosi, kad jis nepasiplaus. Buvom rade pigesne vieta, bet nutarem pasilikt sitoj studijoj, nes mums ir laikas priimtinesnis ir gerai, kad 1k.sav. (uzsiemimas trunka 1,5 val.), ir arti namu. Ten dar yra aukles kambarys, zodziu galima atsivest vaikus ir aukle juos priziures kol mes soksim. Kai nebus kas priziuretu maziaus tai turesim iseiti. Dar yra vienas fainas dalykas. Kiekviena sekmadieni MAX'o pramogu centre organizuojami sokiai tiems kurie mokosi sportiniu ir pramoginiu sokiu. Ten galima pasokt tai ka jau mokemes ir dar pamoko nauju elementu, kad galima butu pasokt ir vienam, pvz. salsa ir pan. Zodziu, atradom faina pramoga.  Dar yra proga savo sliubinius batelius issiraukt. Aisku pritryne... bet nieko  .Ir raumenys pavargo, gryzom kaip is treniruokliu sales. Tai va, atradom bureli suaugusiems  thumbup.gif

mirksiukas.gif thumbup.gif tai smagu,kad jum patiko...ir dziaugiuosi ,kad rekomendavau 4u.gif
ir vadove faina ar ne???
sekmes jum sokant..ir vyreliui stiprybes ,ismoks...tegu galva auksciau ir viskas

bus ciki ciki mirksiukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

P.S o vaiko negalvojate ten vesti??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paupau: 21 spalio 2006 - 11:21
QUOTE(paupau @ 2006 10 21, 12:22)
P.S o vaiko negalvojate ten vesti??

Kol kas nevesiu. Mums kol kas uzteks vieno burelio. O dar lankom ankstyvojo ugdymo pamokeles reabilitacijoje.
Kolektyvas "Penklineje" pasirode fainas ir sokiu mokytojas idomus.
Atsakyti
Nu geras del tu sokiu suaugusiems!Kaip pavydziu jum. rolleyes.gif Mano vyro niekaip nenutemptum... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mertishe @ 2006 10 21, 12:13)
Nu geras del tu sokiu suaugusiems!Kaip pavydziu jum. rolleyes.gif Mano vyro niekaip nenutemptum... verysad.gif

as tai prikalbinciau,bet paciai kol kas noro nera...bet ir laikelio nera....sokiam.. ax.gif
Atsakyti
labas paneles!!!! 4u.gif
taip netiketai cia jus atradau!!!!
esu siek tiek pazystama ir su Paupau ir su Astuku!!!! 4u.gif
linkejimai abiem!!! 4u.gif
beje mes vakar pradejom lankyti yamaha!!!!! smile.gif
Astukai ar pas jus irgi buna toks sarsalas per pamokeles? g.gif
kai mes buvom tai vaikai beveik neklause tos vadoves:
lakste, verke, zaide ir viskas!!! doh.gif
ar pirkotes tas knygutes ir kompaktus? g.gif
ar padeda namie? g.gif
na mes uzsimokejom uz lapkricio men gal visai ten patiks!!!!! smile.gif
Atsakyti
Sveika, sveika renuteg hi.gif
Arteja ilgi vakarai ir ieskom uzsiemimu. Saunu, nesukerpekim sokiai.gif
Tai va tu ir gali papasakot ka veikia tie maziai vyresneje grupeje. Mes ten pateksime tik sausio men.
Is tikro pasiilgom Rugilytes ax.gif Taip norejau, kad susitiktumem, bet praeita savaite turejom sveciu, o sia savaite visokie reikaliukai ir dar ruosiames kelionei (sestadieni tu-tu) yahoo.gif Nebent galetumem susimatyt ketvirtadieni ryte (jei nesat ilgos miegaliukes flirt.gif).
Pas mus grupeje panasiai. Vaikai tiesiog tyrineja aplinka, bet kai kada buna susitelke, pvz. kai sakom eilerastukus beveik visiems labai patinka. O kiti labiau megsta sokti. Cia jau priklauso nuo vaiko ir nereikia jo tramdyti ir riboti jo laisves lotuliukas.gif Tai nera privalomas pamokos atsedejimas. Knygele ir kompakta pirkau ir daznai klausomes namie. Ir ten yra eilerastuku kuriuos daznai deklamuoju ir Domui laaabai patinka. Vis kartoja "dar". Jau man nusibosta, o jam tai ne ploja.gif Pas jus aisku kitokia programele. Pradzioj tai mums labai padejo, jis ismoko sutelkti demesi. Papasakok apie pamokeles turini, mes viska norim zinot gossip.gif
Atsakyti
sveikute,
na pirmas kartas yamahoje man toks idomus buvo...
visiska priesingybe nei vaiku klinikose.
toks sarsalas.... ax.gif
bet tikiuosi veliau bus geriau
rugile ispradziu bijojo to astunkojo kai isai pasisveikino, bet poto jau apsiprato kai reikejo atsisveikinti.
o tas astunkojis tai toks zaisliukas ji vadove uzsideda ant peties ir pasisveikina bei atsisveikina su vaikais.
noreciau ir as susitikti. 4-dieni turbut galesiu.
8 val biski iseisiu bet uz valandos busiu laisva.
taigi galim susimatyti.
beje Dalia rase kad ateiciau.
gal ir ja reikia pakalbinti?
Atsakyti
dar noriu paklaust.>gal ka zinot apie Bumce..???????????nuo keliu metuku ten..kaip ten kas vyksta??
Atsakyti
Bumce priima tik didesnius vaikus.
ten pas ja tokie mokyklinukai man atrodo.
o kaip jums sekasi sokti???
kada jau parodysit judesiukus??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paupau @ 2006 10 25, 18:52)
dar noriu paklaust.>gal ka zinot apie Bumce..???????????nuo keliu metuku ten..kaip ten kas vyksta??

Sveiki, mano mergaite lanko Bumce. Ten priima ir mazesnius, ne tik mokyklinukus.Nuo kokio amz.negaliu tiksliai pasakyti, bet matau labai mazu, gal 2-3m. Vaikai suskirstomi i grupeles pagal amziu. Uzsiemimai vyksta 2k.per savaite po 1,5val. Veikla ivairi - dainuoja, soka, lipdo, piesia irpan. Ir kartas nuo karto filmuojasi laidelei. Sokiai derinami su dainelemis ir statomi kiekv.dainai.Kokia daina dainuoja, tai dainai ir soki mokosi. Dabar stato muzikinius spektaklius, neseniai rode spektakli vaikams kulturos centre pagal V.V.Landsbergio knyga vaikams "Arklio Dominyko meile". Labai grazu buvo... Ruosiasi statyti nauja -"Cipolino nuotykius". Vadoves moka bendrauti su vaikais, vaikai jas myli. Kaina nemaza - menesiui 80lt, o ir uz rubus, kurie reikalingi pasirodymams, moka patys teveliai. Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
oho Bumce biski brangininke...
o kiek uz drabuzelius reikia moketi?
Atsakyti
tai va tiesa pasakius net nezinau...nes prasita karta jei reikejo manes paziurejau kaipten viskas vyksta dainavimas man kazko nelabai vaikai sedi ir dainuoja typo rodo kaip saule sviecia ir pan.....o sokiai tai fainai...tai va as dar vis besvarstanti esu....
o pas bumce su teveliais???mum kur nuo 2-3 metuku??? g.gif
nezinaugal cia dar pasidomet kulturuos namuose kur vyksta...as noriu,kad ivairesne veikla butu..o pas bumce tai gal ir nieko but??jei ten viska po biskiuka veikia..gal idomiau??? g.gif
nebezinau..............
siaip siandien nejom nes pupa neseniai uzmygo.....o va jau reiktu kelt..vistiek bus pykta tai siandien neisime....
Atsakyti