Įkraunama...
Įkraunama...

Būreliai Šiauliuose

QUOTE(MUMMY112 @ 2012 12 21, 09:59)
Sveikos 4u.gif
Kas girdėt apie karate būrelius Šiauliuose?Sūnus nori, tačiau aš stabdys. Parekomenduotų kas nors protingą trenerį, kad atsakingai darbas su vaiku vyktų. ..

Man irgi butu labai idomu. Noreciau savo vyresneli leisti, kad energijos pertekliu islietu smile.gif)
Atsakyti
Gal zinote kur siauliuose nuo 3 ar 4 metu priima i vaidybos, teatro studija? Ieskau bet niekur nerandu. Ku ku zuikiai raso kad organizuoja, bet grupe nesusirenka, nera norinciu. Mes labai noretume lankyt vaidyba bet nerandam kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2013 03 05, 12:01)
Gal zinote kur siauliuose nuo 3 ar 4 metu priima i vaidybos, teatro studija? Ieskau bet niekur nerandu. Ku ku zuikiai raso kad organizuoja, bet grupe nesusirenka, nera norinciu. Mes labai noretume lankyt vaidyba bet nerandam kur smile.gif

Moksleivių namuose pasidomėkite
http://www.moksleivi...h...;lg=lt&gt=3
Atsakyti
Ar kas vedat į muzikos mokyklą?
Noriu pradėti nuo rugėso leisti savo dukrą, jai bus beveik 6 m. Kaip ten tokius mažiukus moko? Kaip priėmimas vyksta, ar reikia pavasarį eit registruotis?
Atsakyti
QUOTE(Whatever @ 2013 01 22, 00:07)
Man irgi butu labai idomu. Noreciau savo vyresneli leisti, kad energijos pertekliu islietu smile.gif)

Vėlokai atrašysiu, bet sis dėlto ax.gif Skambinausi su vienu treneriu, užsiėmimai vyksta pietiname, centre bei ginkūnuose. Sakė, jog tik nuo penkerių metų, ir tai dar sunku su kai kuriais, mat jie disciplinos nepaiso, kas ten yra svarbu. Dėl įgūdžių panaudojimo ne vietoje: nepasitaiko, mat iškart yra šalinami iš būrelio. Na nžn, mes tikriausiai keliausim nuo rudens, mums kaip tik penkeri sueis ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit info apie plaukimo stovyklas Delfine? Nuo keliu metu galima lankyti? Kazin ar mano mergaites 6m ir 9m galetu buti toj pacioj grupej? Ar maista valgykloj galima rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Nefertary @ 2013 05 26, 15:37)
Sveikos, gal kas turit info apie plaukimo stovyklas Delfine? Nuo keliu metu galima lankyti? Kazin ar mano mergaites  6m ir 9m galetu buti toj pacioj grupej? Ar maista valgykloj galima rinktis?

Tikrai gali tokio amziaus lankyti. Man atrodo grupes yra berniuku ir mergaiciu taip kad jos abi mergaites ir turetu buti kartu, nors ten viskas vyksta kartu. Abejoju kad maista galima rinktis. Jis ten pakankamai simboliskas.
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2013 03 05, 13:01)

Teatro studija "Bildukas". Jis yra Lieporiu skvere, ten kur Penkline, tik giliau kitame pastate. Galima tiesiog pasiskambinti paciai vadovei tel. 860011100, Danguole Galiniene.

Gal zinot kur yra breiko burelis. Lyg ir buvo kazkur kazkada bet neberandu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas: 27 gegužės 2013 - 08:04
Gal zinot kokius sporto burelius 3-4 metu vaikams?
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2013 05 27, 07:57)
Gal zinot kur yra breiko burelis. Lyg ir buvo kazkur kazkada bet neberandu.

i Flaminga neskambinot?

QUOTE(jeliva @ 2013 05 27, 12:54)
Gal zinot kokius sporto burelius 3-4 metu vaikams?

nuo 4 metu mergaitems yra sportines gimnastikos burelis.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2013 05 28, 09:35)
1. i Flaminga neskambinot? 
2. nuo 4 metu mergaitems yra sportines gimnastikos burelis.

1. Ju puslapyje neuzsimenama unsure.gif
2. Ir tikriausiai dailusis ciuozimas Akropolyje g.gif Is bedos bent jis arciau sporto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2013 05 28, 20:53)
1. Ju puslapyje neuzsimenama  unsure.gif

nuoroda i si kolektyva radau tinklapyje "asfaltovaikai", kur surasyta info apie klubus/burelius sokancius ivairius "gatves" sokius. nebent ten info pasenusi g.gif ir nepataisyta g.gif

stai cia: http://www.siauliai....to_mokyklos.php didesnes dalies esanciu sporto klubu sarasas musu mieste. pasidairykit po tinklapius mirksiukas.gif , gal ka atrasit ir 4-meciams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 28 gegužės 2013 - 22:13