Dėkoju už nuomones dėl spagetinės, vienareikšmiškai reikalingas daiktas

O galėtų būti atvirkščiai
QUOTE(rosee @ 2009 07 13, 10:01)
Vakar buvau pas
savo dukriuką ir, taip širdį suskaudo, kad mano dovanoti tuperio indukai mėtosi belikur, be jokios pagarbos, kaip maximiniai, o šitokius pinigus už juos mokėjau dabar lb gailiuosi, geriau sau būčiau ką geresnio nusipirkusi

, kaip nevertina, tai ko norėti, kad kiti suprastų jų vertę.
Va, pasiskundžiau savo draugytėms TW fanėms
Na jo, vadinasi, kad jai tokių dovanų nereikia daugiau dovanoti

Eina sau, va brolio žmonai padovanosiu ir dar receptukų pridėsiu. Gal naudos?
QUOTE(Will @ 2009 07 13, 11:11)
kas čia per pyragas?
Pasirodo ledų tortas
Ledų tortas
Reikės:
Biskvitui:
3 kiaušiniai
3 šaukštai cukraus
3 šaukštai miltų
Kremui:
1 litras ledų;
2 pakeliai žele (vyšnių);
0,5 kg vyšnių;
1-2 šaukštai cukraus (priklauso nuo vyšnių rūgštumo
Papuošimui:
1 pakelis žele;
200g vyšnių su kotukais
Biskvitui mikseriu išplakame atskirai trynius su cukrumi ir baltymus, juos sumaišome ir atsargiai įmaišome miltus.
Iškepame apvalioje silikoninėje formoje 190 C temperatūroje. Atvėsiname. Iš vyšnių išimame kauliukus. 200g vyšnių
su cukrumi naudodami Quick Chefą sumalame į tyrelę. 2 pakelius žele užpilame 400ml verdančio vande-niu,
išmaišome kol ištirps, atvėsiname, kad liktų truputį šilta. Minkštus ledus sumaišome su žele ir vyšniomis. I torto žiedą
dedame biskvitą, ištepame trintomis vyšniomis, supilame ledų kremą, papuošiame vyšniomis. Atšaldome šaldytuve.
1 pakelį žele užpilame 400ml verdančio vandens, ištirpiname, atvėsiname ir supilame ant sustingusio tor-to. Dedam į
šaldytuvą, kad sustingtų žele.
Papildyta:
Ir dar... mažučiui vaikučiui, jei tik yra laiko, tikrai ruoščiau šviežiai maistuką. O jei yra laiko SM, vadinasi, kad visgi yra šiek tiek laiko

Juk viena bulvytė, morkytė, mėsytės lašiukas ar žuvytės ir pan., ir t.t. Bet čia tik mano nuomonė, todėl gali ji ir nesutapti su kitų