QUOTE(Romeniukas @ 2009 07 03, 23:51)
va kas išpjauta
Marijampolėj užsisakiau

labai grazu
  labai grazu   
  ,o mano penkiamete dukra pamacius susuko super suknele!!!
 ,o mano penkiamete dukra pamacius susuko super suknele!!!  
 . neistraukia nei per zingsni kai as darau ka , o klausimu milijonas
  . neistraukia nei per zingsni kai as darau ka , o klausimu milijonas   ir sukneles man renka ir sukuosenas
  ir sukneles man renka ir sukuosenas   

,pekuti negi tu suknele marijampolej nuomavai?neuzmaciau niekur tokios.
,pekuti negi tu suknele marijampolej nuomavai?neuzmaciau niekur tokios. . neistraukia nei per zingsni kai as darau ka , o klausimu milijonas
  . neistraukia nei per zingsni kai as darau ka , o klausimu milijonas   ir sukneles man renka ir sukuosenas
  ir sukneles man renka ir sukuosenas   

su sukuosena gal dar apsieisim
 su sukuosena gal dar apsieisim  .o visuose vestuvinuose darbeliuose ji man padeda.tai klijais patepa,tai iskerpa.didzioji padejeja!
 .o visuose vestuvinuose darbeliuose ji man padeda.tai klijais patepa,tai iskerpa.didzioji padejeja!  na,bet ir vestuves jos krikstatevio,tai stengiasi ir ji
 na,bet ir vestuves jos krikstatevio,tai stengiasi ir ji  

Labai graži suknelė.
 Labai graži suknelė. 

Buvom su sese (jaunąja būsima) ir mama, tai išsirinkom, tikrai graži, ir labai derės prie pamergių, nes jų ryškiai violetinės, o mano bus avietės spalvos, tai bus kaip derinys
 Buvom su sese (jaunąja būsima) ir mama, tai išsirinkom, tikrai graži, ir labai derės prie pamergių, nes jų ryškiai violetinės, o mano bus avietės spalvos, tai bus kaip derinys   Tik va, gaila, nenufotografavau, negaliu parodyti ir jums
 Tik va, gaila, nenufotografavau, negaliu parodyti ir jums   
  Aš tokią pačią žiūrėjau Anykščiuose nuomoje. Kiek kainavo? Nes Anykščiuose tai 300 Lt norėjo už ją.
 Aš tokią pačią žiūrėjau Anykščiuose nuomoje. Kiek kainavo? Nes Anykščiuose tai 300 Lt norėjo už ją. Pavogsiu aš šitą mintį iš tavęs
 Pavogsiu aš šitą mintį iš tavęs