sveikos merginos! ir vaikine

kelias dienas nebuvau, ale priplepejot kaip uz tevyne. po siandien vel turbut pora dienu nebusiu, tai bus man vel darbo skaityti
tai norejau pasigirti, kad as jau irgi oficialiai viena is jusu

tik nzn ar cia dziaugtis ar verkti, nes uzdejo ir virsuj ir apacioj visus metalinius ir tokius didelius kaip arkliai... as tikejausi, kad virsutiniai bus pusiau balti kaip toj pacioj apatinej nuotraukelej sitoj nuorodoj
http://www.damonbraces.com/q02.php
o gyd sako man, tie pusiau balti daznai atsiklijuoja zmonem, is patirties patariu visus tokius detis gelezinius (kaip ant apatiniu dantu toj nuotraukoj), tai ir sudejo...
o dar negalvojau, kad jie tokie vos ne per centimetra i prieki atsikise... tai dabar kur einu tai pirmiausia mano breketai pasirodo, o po to jau as... sesuo kai pamate tai sake kad tikrai dideli, vadinas tikra tiesa...
na nereikia cia verkslenti, pati norejau tai dabar turiu dziaugsma turbut 2 meteliams...
del paciu dantu tai siaip neypatingai skauda jei nieko nekandu, bet po to kai vakare jau gerai issivalau su visom priemonem tada jau skauda kokia valanda, matyt ten viska truputi pajudinu... bet kenteti galima...
kol kas nieko, ka reikia kramtyti nevalgiau, tik daug braskiu, bananu, koses, ir smothies... ir dar baronkas mazytes, bet jas teko ciulpti, kaip ta pensininke kur visai be dantu... o saltibarsciu vakar nesugebejau "sukramtyti"...
bet uztat man ziauriai trina zandus is vidaus, tai vasku visa apsilipdzius ir vaikstau, man jis tikras issigelbejimas, neisivaizduoju ka be jo daryciau...
isvada- valio breketams!!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Naujasis @ 2009 06 25, 18:23)
Manau parašysiu laišką, dėl šito
na Naujasis, sveikinu ir tave su nauja sypsena
as manau atgal vaziuociau jeigu atsiklijuotu... tikrai gi kainuoja tai ne du litus viskas, manau turi teise paprasyti, kad sutvarkytu viska kaip turi buti.
pasiskambink ir primygtinai prasyk ar net reikalauk, kad priimtu. arba tiesiog nuvaziuok. ir manau uz toki vizita ji tikrai neturetu papildomai imti pinigu... neleisk, kad tave skriaustu. kazin jeigu ji savo sunui uzdetu breketus ir vienas atsiklijuotu, ar irgi paliktu viska kaip yra visam menesiui?? abejoju
Mūsų dienos kaip šventė