Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Naujasis @ 2009 06 25, 20:04)
Hmm gal ir teisingai sakai,bet daktarė neliepė atvažiuot biggrin.gif skambint iš naujo nemalonu gi ;D .

nu bet be breketo but irgi ..
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 25, 12:25)
uoj ,pipiras

ale grazios kokios merginos musu forume thumbup.gif

man graziau be kirpciuku is tu dvieju nuotrauku

nors tu kirpciuku visokiu buna, toj nuotraukoj pas tave tokie kaip vadinasi "nufiliruoti" ar kaip ten teisingai, na kai apacioj truputi iskarpyti ar isretinti.
manau jei butu ilgesni kirpciukai iki pat antakiu ir tokia grieztesne linija, butu geriau nei anie kirpciukai, tokia labiau stilingi butu tada...
ar apsisprendei ka nors??
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 06 25, 20:11)
ale grazios kokios merginos musu forume thumbup.gif

man graziau be kirpciuku is tu dvieju nuotrauku

nors tu kirpciuku visokiu buna, toj nuotraukoj pas tave tokie kaip vadinasi "nufiliruoti" ar kaip ten teisingai, na kai apacioj truputi iskarpyti ar isretinti.
manau jei butu ilgesni kirpciukai iki pat antakiu ir tokia grieztesne linija, butu geriau nei anie kirpciukai, tokia labiau stilingi butu tada...
ar apsisprendei ka nors??

zinok jau nusikirpau,ir butent tokius kaip paminejai lotuliukas.gif nuvariau i kirpykla,nes tosk noras uzejo,na ir ka esu patenkinta,taip faina pasikeisti,ir aciu uz komplimentus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 25, 18:14)
zinok jau nusikirpau,ir butent tokius kaip paminejai  lotuliukas.gif  nuvariau i kirpykla,nes tosk noras uzejo,na ir ka esu patenkinta,taip faina pasikeisti,ir aciu uz komplimentus 4u.gif

na ir saunu! o dabar jau lauksim nuotraukeles su naujaisiais kirpciukais smile.gif sitiek visos patarinejom, turi pasirodyt, kad ivertintume mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airijaja: 25 birželio 2009 - 19:19
QUOTE(airijaja @ 2009 06 25, 20:18)
na ir saunu! o dabar jau lauksim nuotraukeles su naujaisiais kirpciukais smile.gif sitiek visos patarinejom, turi pasirodyt, kad ivertintume  mirksiukas.gif

butinai idesiu,ryt gal nusifotografuosiu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 25, 20:08)
nu bet be breketo but irgi ..

Manau parašysiu laišką, dėl šito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujasis @ 2009 06 25, 20:23)

reikejo gryst atgal ir reikalaut ,kad uzklijuotu ,tokiuspinigus moki,o jie atsiklijuoja ir dar sako nieko tokio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buozgalviuks: 25 birželio 2009 - 19:25
sveikos merginos! ir vaikine smile.gif kelias dienas nebuvau, ale priplepejot kaip uz tevyne. po siandien vel turbut pora dienu nebusiu, tai bus man vel darbo skaityti thumbup.gif

tai norejau pasigirti, kad as jau irgi oficialiai viena is jusu smile.gif tik nzn ar cia dziaugtis ar verkti, nes uzdejo ir virsuj ir apacioj visus metalinius ir tokius didelius kaip arkliai... as tikejausi, kad virsutiniai bus pusiau balti kaip toj pacioj apatinej nuotraukelej sitoj nuorodoj
http://www.damonbraces.com/q02.php

o gyd sako man, tie pusiau balti daznai atsiklijuoja zmonem, is patirties patariu visus tokius detis gelezinius (kaip ant apatiniu dantu toj nuotraukoj), tai ir sudejo... doh.gif

o dar negalvojau, kad jie tokie vos ne per centimetra i prieki atsikise... tai dabar kur einu tai pirmiausia mano breketai pasirodo, o po to jau as... sesuo kai pamate tai sake kad tikrai dideli, vadinas tikra tiesa... schmoll.gif

na nereikia cia verkslenti, pati norejau tai dabar turiu dziaugsma turbut 2 meteliams...

del paciu dantu tai siaip neypatingai skauda jei nieko nekandu, bet po to kai vakare jau gerai issivalau su visom priemonem tada jau skauda kokia valanda, matyt ten viska truputi pajudinu... bet kenteti galima...

kol kas nieko, ka reikia kramtyti nevalgiau, tik daug braskiu, bananu, koses, ir smothies... ir dar baronkas mazytes, bet jas teko ciulpti, kaip ta pensininke kur visai be dantu... o saltibarsciu vakar nesugebejau "sukramtyti"... blush2.gif

bet uztat man ziauriai trina zandus is vidaus, tai vasku visa apsilipdzius ir vaikstau, man jis tikras issigelbejimas, neisivaizduoju ka be jo daryciau...

isvada- valio breketams!!!!!!!!!!!!!!!! clap.gif

Papildyta:
QUOTE(Naujasis @ 2009 06 25, 18:23)

na Naujasis, sveikinu ir tave su nauja sypsena smile.gif

as manau atgal vaziuociau jeigu atsiklijuotu... tikrai gi kainuoja tai ne du litus viskas, manau turi teise paprasyti, kad sutvarkytu viska kaip turi buti.

pasiskambink ir primygtinai prasyk ar net reikalauk, kad priimtu. arba tiesiog nuvaziuok. ir manau uz toki vizita ji tikrai neturetu papildomai imti pinigu... neleisk, kad tave skriaustu. kazin jeigu ji savo sunui uzdetu breketus ir vienas atsiklijuotu, ar irgi paliktu viska kaip yra visam menesiui?? abejoju
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 25, 19:15)
o gal nori pasirodyt mirksiukas.gif

Tai breketus rodžiau, o save nelabai noriu viešinti ax.gif Gal koki albumiuka susikurtume ax.gif

QUOTE(Achilles @ 2009 06 25, 19:51)
hm, kaip įdomiai.. tai ką tau dabar iki kito vizito vaikščiopti su atsiklijavusiu? nu nieko sau gydymo nepakeičia . bet tai kaip vaikščiot  doh.gif  ir dar nespėjus namo grįžt atsiklijavo  doh.gif

Na, pvz mano broliui atsiklijavo vienas breketas kaip jam atrodo du kartus, tai antrą kartą jį ortodontė išviso išėmė, nes sakė kad jis didelio vaidmens nevaidina, tai jei netrukdo tai nieko baisaus. Ir uždės ji jau kai duos elastikus, t.y. liepos 15d.
Atsakyti
[quote=airijaja,2009 06 25, 20:35]
sveikos merginos! ir vaikine smile.gif kelias dienas nebuvau, ale priplepejot kaip uz tevyne. po siandien vel turbut pora dienu nebusiu, tai bus man vel darbo skaityti thumbup.gif

tai norejau pasigirti, kad as jau irgi oficialiai viena is jusu smile.gif tik nzn ar cia dziaugtis ar verkti, nes uzdejo ir virsuj ir apacioj visus metalinius ir tokius didelius kaip arkliai... as tikejausi, kad virsutiniai bus pusiau balti kaip toj pacioj apatinej nuotraukelej sitoj nuorodoj
http://www.damonbraces.com/q02.php

o gyd sako man, tie pusiau balti daznai atsiklijuoja zmonem, is patirties patariu visus tokius detis gelezinius (kaip ant apatiniu dantu toj nuotraukoj), tai ir sudejo... doh.gif

o dar negalvojau, kad jie tokie vos ne per centimetra i prieki atsikise... tai dabar kur einu tai pirmiausia mano breketai pasirodo, o po to jau as... sesuo kai pamate tai sake kad tikrai dideli, vadinas tikra tiesa... schmoll.gif

na nereikia cia verkslenti, pati norejau tai dabar turiu dziaugsma turbut 2 meteliams...

del paciu dantu tai siaip neypatingai skauda jei nieko nekandu, bet po to kai vakare jau gerai issivalau su visom priemonem tada jau skauda kokia valanda, matyt ten viska truputi pajudinu... bet kenteti galima...

kol kas nieko, ka reikia kramtyti nevalgiau, tik daug braskiu, bananu, koses, ir smothies... ir dar baronkas mazytes, bet jas teko ciulpti, kaip ta pensininke kur visai be dantu... o saltibarsciu vakar nesugebejau "sukramtyti"... blush2.gif

bet uztat man ziauriai trina zandus is vidaus, tai vasku visa apsilipdzius ir vaikstau, man jis tikras issigelbejimas, neisivaizduoju ka be jo daryciau...

isvada- valio breketams!!!!!!!!!!!!!!!! clap.gif
graziai aprasei viska lotuliukas.gif bet ka sveikinu,jug grozis reikalauja auku,tik neisivaziduoju kodel tavo breketai dideli g.gif

Papildyta:
QUOTE(Kašariukė @ 2009 06 25, 20:42)
Tai breketus rodžiau, o save nelabai noriu viešinti  ax.gif Gal koki albumiuka susikurtume  ax.gif
Na, pvz mano broliui atsiklijavo vienas breketas kaip jam atrodo du kartus, tai antrą kartą jį ortodontė išviso išėmė, nes sakė kad jis didelio vaidmens nevaidina, tai jei netrukdo tai nieko baisaus. Ir uždės ji jau kai duos elastikus, t.y. liepos 15d.

galime susikurti 4u.gif
Atsakyti
Dėl albumiuko tai čia gerą idėją pasiūlėte thumbup.gif Tikrai ne visos nori viešintis, o tarp savęs nuotraukytėm pasidalinti nieko tokio 4u.gif thumbup.gif Išsiuntinėjam pass į AŽ ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 06 25, 20:59)
Dėl albumiuko tai čia gerą idėją pasiūlėte  thumbup.gif  Tikrai ne visos nori viešintis, o tarp savęs nuotraukytėm pasidalinti nieko tokio  4u.gif  thumbup.gif  Išsiuntinėjam pass į AŽ ir viskas  ax.gif

tai sukurkite gal kas bendra albuma sumetame foto ten smile.gif
Atsakyti