QUOTE(dindona @ 2009 06 30, 22:43)
Buozgalviuks, gal galetum ir mane itraukti i saraseli, bandziau issiusti duomenis i az, nezinau ar gavai? Nesioju breketus jau beveik metai. Tik sunkoka reguliariai lankytis pas ortodonta, nes gyvenu Airijoje.
dindona as irgi airijoje, busim breketuotos kaimynes
is pradziu irgi galvojau i Lt vazineti, po to viska apsvarsciau, apskaiciavau, pagalvojau, kad nusisauciau jei reiketu per tuos orouostus kas 1-2 men varineti istisus 2 metus.. o ir is darbo visas atostogas tam tektu paaukoti... tai cia airijoj ir pasidariau
Papildyta:
QUOTE(nippe @ 2009 06 30, 15:17)
Aciu!!!

as jau be breketu.Man juos atadave!!!
busiu namie nufotkinsiu viska ir ikelsiu
labai patenkinta, labai grazu, pati ortodonte nustebo KOKIE mano dantys GRAZUCIAI!!!Negaliu nupasakot, kaip dziaugiuos!!!

man kartu padare ir higieni valyma virsutinio zandikaulio, blizga, spindi viskas.Darbe pasake tikri PERLAI!!!
Tingiu skaityt kokie slaptazodziai

parasykit i AZ viska-koks skirtumas privatas ar home. As ikelsiu visas savo foto
Jau ir HOLLYWOOD'ines sypsenos
kaip tau faiiina
prisimenu kazkuriai dar merginai turi liepos 1d nuimti breketus
holivudiniu sypsenu su kiekviena diena daugeja
Papildyta:
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 06 30, 20:23)
aciu,gavau,sveika prisijungusi prie musu

panos gal pakalbam apie kainas,cia manau idmu n evienam uzejusiam :)kiek jums kainuos gydymas?po kiek mokat i menesi?man kainuos 5500,cia jau su nuemimu ir plokstelem:)
man airijoj kainuoja viskas 3,900e su pradine konsultacija, visais paverzimais, ir su tom plokstelem ir vielyciu pritaisymais jau po visko...
istikruju nuo metu pradzios kainos truputi nukrito, nes kai sausio men klausinejau buvo ir 4.5 ir 5 tukst euru. gerai, kad taip gavosi, kad keleta men teko palaukti