Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu teises laikyti eksternu

QUOTE(Ievuuska @ 2007 10 14, 19:25)
Šiaip būna CD su teorija (bet ten gan bendrai) bei tame pačiame kompakte ir testai. Ties kiekvienu klausimu yra nuorodos, pagal kokias teisykles yra būtent taip, o  ne kitaip. Jei turi tikrai daug kantrybės, tikrai gali pasiruošti labai gerai ir pati. Aš asmeniškai labai kruopščiai išsianalizavau visas knygas, o tik tada sėdau prie pratimų. Svarbiausia viską labai gerai suprasti, o neiškalti  mirksiukas.gif

Zinau kad reikia gerai issianalizuoti,todel ir noreciau palankyti kursus,bet sakau galimybiu neturiu.Teks gerai teorija issianalizuoti,bet kad problema pas mane yra,tai ka perskaitau kita diena nebeatsimenu blush2.gif ,tai ne nezinau kas cia man gausis is to savarankisko mokimosi doh.gif
Atsakyti
sveiki. 4u.gif siuo metu mokinuosi namie ir noriu laikytis teises, neturiu galimybiu mokytis normaliai, nes gyvenu kaime ir nera kaip privazinet i miesta. Norejau paklausti ar sunku laikyti eksternu ir kaip ten viskas vyksta, nuo ko man reikes pradeti, is mokinuos 2007m knygutes ir tokiu metu bilietus, gal kas mokosi siuo metu ir gali patarti man ar jei mokinsiuos is senesnes lados knygutes nieko baisaus ar yra daug pakitimu? O gal kas zino siu metu ar bent 2008m bilietu? Ir dar vienas klausymelis, ar laikant eksternu pravaziavimai privalomi, na tas dvidesimt valandu pravaziuot? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Visada sunkiau mokytis vienam, nei su pagalba. Čia yra toks tinklapis KET testai ir bilietai gal rasi ką nors naudingo, besimokydama.
Atsakyti
QUOTE(G3DA5 @ 2009 06 23, 12:48)
Visada sunkiau mokytis vienam, nei su pagalba. Čia yra toks tinklapis KET testai ir bilietai gal rasi ką nors naudingo, besimokydama.

aciu labai... o kaip jus laiket teise ir kada? unsure.gif
Atsakyti
As irgi mokinausi is 2007 ,pakitimu yra nusipirkau jau nauja...bet dar nesiryztu laikyt,gal ,kad 1 karta neislaikiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 06 23, 14:16)
As irgi mokinausi is 2007 ,pakitimu yra nusipirkau jau nauja...bet dar nesiryztu laikyt,gal ,kad 1 karta neislaikiau  verysad.gif

kiek mokejot uz knygute ir kur pirkot? jei nesunku pasakykit pakitimus, ar ju daug? ir kaip ten eksternu, ar is karto reikia eiti laikyti teorija i regitra, mokyklinio nebuna, ir kaip su pravaziavimais ar priklauso 20 val.? aciu...
Atsakyti
Vakar iš Likomanijos atsisiunčiau tipo dovaną sūnėnui
labai nebloga programa, sako ta pati kaip regitroj egzas...2009 lygtais metų.Ir priedo vairavimo pamokos po Maskvos miestą - žaidimo forma.....
Jei sugalvotum, kaip galima persiūst 1,6 GB failą, mielai pasidalinčiau....
Atsakyti
Nesunku mokintis eksternu mirksiukas.gif Keletą dienų paskaityti knygutę ir internete padaryti bilietų ir viskas mirksiukas.gif Nereikia mokykloj nieko laikyti iš karto į regitrą su mokyklos baigimo atestatu. Priklauso 20 val. važiavimo tik kaina skiriasi be teorijos mažiau šiek tiek. Aš užsirašiau į kursus išsilaikiusi teoriją po metų biggrin.gif
Atsakyti
na tai tada apie 1000lt turbut kainuotu be teorijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 06 27, 11:29)
kiek mokejot uz knygute ir kur pirkot? jei nesunku pasakykit pakitimus, ar ju daug? ir kaip ten eksternu, ar is karto reikia eiti laikyti teorija i regitra, mokyklinio nebuna, ir kaip su pravaziavimais ar priklauso 20 val.? aciu...

Pirkau knygyne,mokejau berods apie 15 litu,na pasikeitimu yra zinoma.

Neisivaizduoju kaip galima paskaityt kelias dienas knygute pasprest kelias dienas ir eiti laikyti,negi as tokia buka esu?Man rodos jau ir taisykles visad zinau bet klaidu darau.
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 06 30, 14:20)
Nesunku mokintis eksternu  mirksiukas.gif Keletą dienų paskaityti knygutę ir internete padaryti bilietų ir viskas  mirksiukas.gif Nereikia mokykloj nieko laikyti iš karto į regitrą su mokyklos baigimo atestatu. Priklauso 20 val. važiavimo tik kaina skiriasi be teorijos mažiau šiek tiek. Aš užsirašiau į kursus išsilaikiusi teoriją po metų  biggrin.gif

turejot galvoje vaziavimo kursus? be diplomo nieko daugiau nereikia, koki sveikatos pazymejima ar dar kazka? tai pirma regitroj issilaikau o po to pravaziavimus reikia daryt?as ir turbut tik pirma teorija issilaikysiu,opo to bus matyt kaip su pinigeliais bus... g.gif as bijau neislaikyt eksternu,nes atrodo kad moku bet klaidu padarau...
Atsakyti
o uz viska reikia is karto moketi? ar ne? kiek kainuoja issilaikyt teorija jei nerekia is karto visko moket? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kontaktas @ 2009 06 30, 13:40)
Vakar iš Likomanijos atsisiunčiau tipo dovaną sūnėnui
labai nebloga programa, sako ta pati kaip regitroj egzas...2009 lygtais metų.Ir priedo vairavimo pamokos po Maskvos miestą - žaidimo forma.....
Jei sugalvotum, kaip galima persiūst 1,6 GB failą, mielai pasidalinčiau....

ten bilietai ar kas? blush2.gif
Atsakyti