Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonas plaukų pigmentas

Sveikutes, smile.gif
Turiu tokia problemele, is prigimties esu tamsiu plauku, bet ne raudonu. Taciau balinant plaukus vis islenda tas raudonasis pigmentas, t.y. kad i kaip as juos bedazyciau gaunu ryza atspalvi, geriausiu atveju, visciuko geltonumo. verysad.gif O taip norisi baltu plaukuciu... negi tkrai nieko neimanoma padaryti? g.gif
pilkinancius sampunus, balzamus ir t.t. esu isbandzius, ir nors iseina nebe geltona, bet jau zila spalva. doh.gif
Gal turit kas nors panasiu bedu ir sprendimo budu? rolleyes.gif
Atsakyti
mano situacija labai panasi i tavaja.... man kirpeja sake kad negalima pilkintojo sampunu naudoti nuolat, tad juo plauk tik kas antra karta mazdaug, tada nepaliks negrazi spalvyte. taip pat sake rinktis plauku prieziuros priemones skirtas blondinems, cia jau irgi pasikonsultuok, kad jie negeltonintu (nes kai kurie taip daro) na o jei niekas nepadeda, vadinasi tavo, kaip ir mano, pigmentas per stiprus, ir teks rinktis tamsesne spalvyte unsure.gif
Atsakyti
Jeigu pigmentas labai stiprus, tai belieka balinti milteliais, bet tada plaukai labai nukentes blush2.gif Geriau rinkites koky medaus, karameles atspalvy - dabar jie ant bangos rolleyes.gif
Atsakyti
As jau n metu vargstu del sitos problemos doh.gif . Esu isbandziusi visokias plauku spalvas, bet geriausiai jauciuosi ir kiti labiausiai giria sviesia spalva. Bet ta sviesi visada su ryzu atspalviu gaunasi, kad ir ka bedaryciau... Siaip mano naturali plauku spalva yra ruda (ne ryza), bet yra tas raudonas pigmentas.
Dabar kirpeja siulo toliau saknis dazyti sviesia spalva ir dar atskirai ant virsaus specialiai pabalinti keleta sruogu, bet bijau, kad taip pabalintos sruogos man apskritai nuo visos chemijos nuluzines doh.gif Tai ir vaikstau tokia visciuko spalvos blondine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2009 06 30, 19:23)
As jau n metu vargstu del sitos problemos doh.gif . Esu isbandziusi visokias plauku spalvas, bet geriausiai jauciuosi ir kiti labiausiai giria sviesia spalva. Bet ta sviesi visada su ryzu atspalviu gaunasi, kad ir ka bedaryciau... Siaip mano naturali plauku spalva yra ruda (ne ryza), bet yra tas raudonas pigmentas.
Dabar kirpeja siulo toliau saknis dazyti sviesia spalva ir dar atskirai ant virsaus specialiai pabalinti keleta sruogu, bet bijau, kad taip pabalintos sruogos man apskritai nuo visos chemijos nuluzines doh.gif Tai ir vaikstau tokia visciuko spalvos blondine biggrin.gif

O pilkinanty sampuna bandet? 4u.gif Keune dazai 1517 yra y pilkuma, gal nebutu tokia geltona spalva mirksiukas.gif Su kuo dabar dazot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 30, 20:26)
O pilkinanty sampuna bandet? 4u.gif  Keune dazai 1517 yra y pilkuma, gal nebutu tokia geltona spalva mirksiukas.gif  Su kuo dabar dazot? 4u.gif

bandom. visai neblogas shvarzkopf pilkinantis. geresnis uz keunes. bet visu geriausia efekta duoda Eurokose rusiskas kazkos. Rokolor rodos. tik su juo atsargiai reikia elgtis, geriausia praskiest 1:10 ir tik perskalaut nes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif buvo man tks nuotykis kad galva ploviau n+k kartu ir is namu niekur nejau kelias dienas. melyni plaukai netiko man labai biggrin.gif
o del keune 1517 tai bandziau ir juos bet geriau suveike Alfaparf kazkurie. tik numeriuko db nebepamenu.
Atsakyti
sveikos, gal naudojote IRIDA.M CLASSIC rusiska plauku sampuna ? kaip naudojote? koks efektas? balta pakuote 25mlx3 platininio atspalvio
Papildyta:
QUOTE(eri92ka @ 2010 12 19, 19:55)
sveikos, gal naudojote IRIDA.M CLASSIC rusiska plauku sampuna ? kaip naudojote? koks efektas? balta pakuote 25mlx3 platininio atspalvio

manodrabuziai.lt/drabuziai/moteriski/kosmetika/plauku-prieziura/1534863-sampunas-irida
Atsakyti
Raudonasis plauko pigmentas yra pats stipriausias...Nuolat su tuo kovot - bergždžias reikalas, tada reikia nebe sniego baltumo blond stengtis būti, o auksinio atspalvio, arba vario blond spalva...nes realiai - bandant bet kuria kaina pigmentą iš plauko išimt atveriant tuos visus jo žvynelius ir t.t. - pats blogiausias dalykas plaukams...Palaipsniui apskritai be plaukų galima likt arba net labai stiprų slinkimą išprovokuot...gera kirpėja net nesitengtų to daryt, nes po kelių kartų plaukas ne tai kad lūš, jis ims trupėti - bus suardomos visos plauko jungtys...

irida - doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 20 gruodžio 2010 - 16:51
man taip pat pašviesinus plaukučius toks ryžumas išlindo, kirpėja siūlė panaudot iš medinių šukų сенко firmos kažkokį skysti perskalavimui, kuris naikina geltoną atspalvį. nebandžiau, netikėjau, kad kas pasikeis. gal kas bandėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anti-carla: 26 gruodžio 2010 - 22:00
QUOTE(anti-carla @ 2010 12 26, 22:59)
man taip pat pašviesinus plaukučius toks ryžumas išlindo, kirpėja siūlė panaudot iš medinių šukų сенко firmos kažkokį skysti perskalavimui, kuris naikina geltoną atspalvį. nebandžiau, netikėjau, kad kas pasikeis. gal kas bandėt?

Man kirpeja kaip tik nerekomendavo jo naudot namie paciai, nors as ji ir turiu, siaip nelabai su juo eina lygiai persiskalauti todel kad paciai sudetinga nes reikia pilti ne ant vienos vietos, todel nusidazo plemais doh.gif
Atsakyti
tai jis pakankamai veiksmingas, kad matosi tie plėmai?
Atsakyti
QUOTE(anti-carla @ 2010 12 26, 23:35)
tai jis pakankamai veiksmingas, kad matosi tie plėmai?

Siaip veiksmingas, bet kimba tik i sviesius plaukus i ryzus nelabai todel ir atrodo plemuoti doh.gif
Atsakyti