sveikos paneles ir moterys. Turiu tokia problemele. gal atsiras, kurios taip pat tokia turejo. daziau plaukus juodai. mano naturali spalva yra lietuviska pelenu. nebenoriu buti tamsiaplauke.. sviesinau plaukus.. dabar ties saknimis yra pilki plaukai, o daug plauku yra raudoni(ryzoki), bet labiau raudoni.. ka patartumet daryti? nebezinau kaip elgtis... kaip ta raudoni panaikinti?
QUOTE(black_devil999 @ 2011 07 25, 21:17)
sveikos paneles ir moterys. Turiu tokia problemele. gal atsiras, kurios taip pat tokia turejo. daziau plaukus juodai. mano naturali spalva yra lietuviska pelenu. nebenoriu buti tamsiaplauke.. sviesinau plaukus.. dabar ties saknimis yra pilki plaukai, o daug plauku yra raudoni(ryzoki), bet labiau raudoni.. ka patartumet daryti? nebezinau kaip elgtis... kaip ta raudoni panaikinti?
gal nueikit i kirpykla? ten jums manau pades

QUOTE(black_devil999 @ 2011 07 25, 20:17)
Raudonumą panaikinti namų salygomis gali būt labai sunku.Jei jūsų plaukai bendrai yra šviesesni nei jūsų natūrali spalva,dedant panašią į jūsų natural.spalvą yra rizika kad plaukai vėl nutamsės.Todėl dažyt reikėtų labai atsargiai,ir geriausia būtų šį darbą patikėti kirpėjai,ji matydama plauką,jo stovį,esamą ir norimą spalvą geriausiai galės rasti sprendimą. Internetu nematant labai sunku konsultuoti,ir baisu negerai patarti,todėl visgi siūlyčiau apsilankyti pas kirpėja,kuri jums profesionalo akimis paaiškins visus galimus variantus.
Sėkmės gryžtant į norimą spalvą

QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 26, 22:29)
Jeigu pigmentas labai stiprus, tai belieka balinti milteliais, bet tada plaukai labai nukentes
Geriau rinkites koky medaus, karameles atspalvy - dabar jie ant bangos 

aš turiu labai daug geltono pigmento ir visada norėjau būti baltapūke ir buvau daug metų,plaukai sniego baltumo ir su jokiais kreminiais dažiukais neišgausit baltų plaukų,turint tiek geltno pigmento,tokiu atveju naudojami balinimo milteliai,dažymai kas kartč daromi du,pirmu dažymu dažomos šaknys milteliais,antru dažymu dažomos šaknys kreminiais dažais,kuri ne tik dar pašviesina,bet ir uždeda labai gražų atspalvį ir atspalvį reikia rinktis tokį,kokios spalvos plaukučių norėtumėte,taip pat atspalvis turi būti su labai maža dalele pilkumo,tokiu būdu plaukai netaps pilki,murzini,o labai gražios šviesios spalvytės.Ir dažyti kas kartą ne per visą ilgi,užtenka kas kartą padažyti tik šaknis.O plaukų būklė priklauso nuo to,ar ant natūralių plaukų dažyta,tokiu būdu jie nenušiursta,gražūs,švelnūs lieka ir be abejo,jeigu šviesinsite ant tamsiai dažytų plaukų,tai kol išgaunama spalvytė,plaukai nukentės.Aš savo plaukais labai džiaugiausi,spalvytė tobula gaudavosi.Ir dar mažas patarimas,nedarykite to pačios namuose,reikia žinoti tam tikrus niuansus.Jeigu kam kyla klausimų,galite ir man parašyti,pakonsultuosiu

Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2010 12 20, 17:49)
Raudonasis plauko pigmentas yra pats stipriausias...Nuolat su tuo kovot - bergždžias reikalas, tada reikia nebe sniego baltumo blond stengtis būti, o auksinio atspalvio, arba vario blond spalva...nes realiai - bandant bet kuria kaina pigmentą iš plauko išimt atveriant tuos visus jo žvynelius ir t.t. - pats blogiausias dalykas plaukams...Palaipsniui apskritai be plaukų galima likt arba net labai stiprų slinkimą išprovokuot...gera kirpėja net nesitengtų to daryt, nes po kelių kartų plaukas ne tai kad lūš, jis ims trupėti - bus suardomos visos plauko jungtys...
irida -

irida -

baltai dažiau daugybę metų ir ne kirpėjos blogumas,jei apsiima,esmė,kad kirpėja neapsiimtų dažyti tų,kur mato,kad plaukas silpnas,dažytas kita spalva ir t.t.Reikia labai gerai įvertinti plauko būklę ar galima tai daryti

Papildyta:
QUOTE(Giselle @ 2010 12 26, 23:27)
Man kirpeja kaip tik nerekomendavo jo naudot namie paciai, nors as ji ir turiu, siaip nelabai su juo eina lygiai persiskalauti todel kad paciai sudetinga nes reikia pilti ne ant vienos vietos, todel nusidazo plemais 

plėmais dar nusidažo ir dėl to,kad ten,kur plaukas baltesnis,šviesesnis,jis daug stipriau paims tą pilkumą

Papildyta:
QUOTE(Giselle @ 2010 12 26, 23:41)
Siaip veiksmingas, bet kimba tik i sviesius plaukus i ryzus nelabai todel ir atrodo plemuoti 

į tamsesnius kimba,bet nedaug,pilkintojas tam ir yra,kad iš labai šviesių plaukų išmuštų baltumą ir nugesintų geltonumą