Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(boruzka @ 2009 07 09, 16:49)
* kur jus cia busit pajury? as nuo liepos 25 ilsesiuos, bet busim visa savaite .Liepos 25,26 Klaipedoje Europiadoje, ziuresim festivalio uzdaryma, kazkuriom dienom Neringa ...

Juodkrantej 4u.gif bent jau Peperoni tai tikrai bus, o as daznai ten bunu tik nz ar tom dienom busiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 07 09, 11:43)
Tai Tu rankomis fokusuoji, taip? Pas Tave kaip suprantu 50tukas smile.gif
o va yra naujas su fokuso varikliuku, tik jo 35mm, Puke turi, tai man klausimas ar ne per platus, nes fiksuotas, zoomo neturi smile.gif

Ne puke, bet irgi turiu. Man visgi portretams platokas. Norisi bent 50 mm...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 07 09, 17:28)
Ne puke, bet irgi turiu. Man visgi portretams platokas. Norisi bent 50 mm...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 08, 13:52)
A.M as uz naktine foto arba lietu 4u.gif

Sorry kad tiek ilgai neapsireiskiu,skelbiu nauja tema NAKTINE FOTO ,lietu paliekam ateiciai.Kiek laiko skiriam sitai temai?
Atsakyti
A.M pagaliau biggrin.gif

make up 4u.gif
user posted image
Atsakyti
kamuoliukas
user posted image
Papildyta:
ne drauges
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 10, 04:56)
ne drauges

oi, Sea, cia kaip is to multiko, kur princese karve uz uodegos melze thumbup.gif biggrin.gif "sene, duok pieno" - nepameni? biggrin.gif
Atsakyti
Puke, pamenu pamenu biggrin.gif issiunciau tau email mirksiukas.gif
Papildyta:
na dar viena ikeliu biggrin.gif p.s laukiu kritikos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 10, 05:16)

man si labiausiai patinka ir ta su karvyte idomi smile.gif

tavo auto irgi grazus,kiek iziurejau 4u.gif tik apdirbimas nlb,kaip ir paskut.foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 10 liepos 2009 - 08:47
man make up ir kamuoliukas patiko ax.gif
Atsakyti
A.M, patinka man naktinis fotografavimas, super tema 4u.gif kaip suprantu menesi vyks?

QUOTE(Sea_ @ 2009 07 10, 05:16)

Man si pati paciausia bigsmile.gif Nu kaip patiko, Sea_, jei nenustosiu grozetis tarsiuos kaip nors, originala gauti blush2.gif Dar patiko kamuoliukas ir paskutine foto, tik spalvu naturaliu norc ax.gif
Atsakyti
Maisa nuo lieto kaip pastebejau ir paciai nesunku pasisiust is kokio tankesnio pamusalo smile.gif

Sea, prajuokino foto su karve biggrin.gif Apdirbimui ir as nepritariu smile.gif

Is esmes man labai viskas atsibodo, atleiskite, kad nekomentuoju, bet tiesiog neturiu ka pasakyt, kartais sustoju, sakau nugi pagalvok, duok koki patarima, gal pravers, bet nic niekas i galva nesauna, atrodo nuomones neturiu, tiesiog prascroolinu foto ir tiek, jei kas patraukia demesi - pasakau smile.gif
Atsakyti