Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai - 5

Turiu bėdą merginos, mažius rankytę susilaužė. Rugsėjo 1 atkeliama. Ir kada jis pasivys bendraamžius, tiksliau bendraklasius verysad.gif doctor.gif
Atsakyti
ohmy.gif Kaip tai nutiko?
Atsakyti
QUOTE(Sigita-Dani @ 2009 08 22, 20:20)
ohmy.gif Kaip tai nutiko?

Vadų žaidė... ir dar dešinė... o kiekviena praleista pamoka aukso vertės...
Atsakyti
dieve, su tais vaikais visko buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 08 22, 20:23)
Vadų žaidė... ir dar dešinė... o kiekviena praleista pamoka aukso vertės...

Cezi, uzjauciu labai console.gif , bet gal gali jis ir su sulauzyta rankyte mokytis, aisku nerasys, dar kazko nedarys - bet bent mokysis sedet ramiai ir klausyt, gal ka isgirs ir kas isliks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigita-Dani @ 2009 08 22, 15:45)
...
o ka padare, kaip uzgavo, jei nepaslaptis zinoma?
Mano vaikiukas man tai supykes ir uz plauku patempia ir man duoda per pirstus atgal jei as jam per juos suduodu, bet su vaikuciais labai mielas yra, net kaip gauna, jis neduoda atgal, nors tikrai reiktu kad moketu apsiginti, o ne vien milu milu apsikabines darytu.

Maniskis kieme smelio dezeje zaide, ten pries tai kazkas iskase duobes, jis sedejo ir rausesi duobeje.
pro sali is kito pastato vede VRC "klientus". Du bernai-sernai prieina prie mano vaiko (2 metuku) ir pradeda jam aiskinti, kad jis yra ******, kad tuoj ji ten uzkas... as nespejau ne mirkteleti, kai vienas paeme smeli ir maniskiui visa gniuzte i veida suvare.
Toliau aisku "laiku" atejo kazkoks bicas, kuris juos ten daboja ir liepe jam atsiprasineti...
Bet man nuo to ne buvo lengviau.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 08 22, 21:38)
Cezi, uzjauciu labai console.gif , bet gal gali jis ir su sulauzyta rankyte mokytis, aisku nerasys, dar kazko nedarys - bet bent mokysis sedet ramiai ir klausyt, gal ka isgirs ir kas isliks unsure.gif

Nu ir aš galvoju, kad vistiek reiks leist, tik iš šono, kažkaip drastiškai atrodo - močia despotė vaiką sugipsuotą į mokyklą varo...
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 08 22, 21:54)
Nu ir aš galvoju, kad vistiek reiks leist, tik iš šono, kažkaip drastiškai atrodo - močia despotė vaiką sugipsuotą į mokyklą varo...

ne despote, nepergyvenk mirksiukas.gif
Pas mus irgi visi suluzeliai eidavo dar kai mokiausi 4u.gif

O nznkas mums darosi - Milda vel varo i kelnes po polnoj programe doh.gif Negana to = pradejo itikinet kad tetis prisisiojo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 08 23, 10:07)
O nznkas mums darosi - Milda vel varo i kelnes po polnoj programe doh.gif Negana to = pradejo itikinet kad tetis prisisiojo blink.gif

Nu jau tas jūsų tėtis doh.gif devil.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 08 23, 13:47)
Nu jau tas jūsų tėtis doh.gif  devil.gif  hihihi.gif

nu - nueina i jos kambari ir ant jos lovos, i jos kelnes ir kojines sysiu padaro doh.gif

Dar siandien teciui matavo savo maikute - sako kai uzaugsi - bus gera doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 08 23, 13:54)
nu - nueina i jos kambari ir ant jos lovos, i jos kelnes ir kojines sysiu padaro doh.gif

Dar siandien teciui matavo savo maikute - sako kai uzaugsi - bus gera doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žiūrėkit, kad tėtis kakų nepedarytų, tada bus linksmiau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 08 23, 14:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Žiūrėkit, kad tėtis kakų nepedarytų, tada bus linksmiau... lotuliukas.gif

gales pats ir valyt tada cool.gif nu ji pas mus ziauri estete - jau nuo 7 menesiu i kelnes kaku nedaro - nes slykstu labai blink.gif , kai plaunu sikniuka jai - visad issiviepus ir klausia kaip man neslykstu doh.gif
Atsakyti