Turiu bėdą merginos, mažius rankytę susilaužė. Rugsėjo 1 atkeliama. Ir kada jis pasivys bendraamžius, tiksliau bendraklasius
QUOTE(Sigita-Dani @ 2009 08 22, 20:20)
Vadų žaidė... ir dar dešinė... o kiekviena praleista pamoka aukso vertės...
dieve, su tais vaikais visko buna
QUOTE(cezi @ 2009 08 22, 20:23)
Vadų žaidė... ir dar dešinė... o kiekviena praleista pamoka aukso vertės...
Cezi, uzjauciu labai
QUOTE(Sigita-Dani @ 2009 08 22, 15:45)
...
o ka padare, kaip uzgavo, jei nepaslaptis zinoma?
Mano vaikiukas man tai supykes ir uz plauku patempia ir man duoda per pirstus atgal jei as jam per juos suduodu, bet su vaikuciais labai mielas yra, net kaip gauna, jis neduoda atgal, nors tikrai reiktu kad moketu apsiginti, o ne vien milu milu apsikabines darytu.
o ka padare, kaip uzgavo, jei nepaslaptis zinoma?
Mano vaikiukas man tai supykes ir uz plauku patempia ir man duoda per pirstus atgal jei as jam per juos suduodu, bet su vaikuciais labai mielas yra, net kaip gauna, jis neduoda atgal, nors tikrai reiktu kad moketu apsiginti, o ne vien milu milu apsikabines darytu.
Maniskis kieme smelio dezeje zaide, ten pries tai kazkas iskase duobes, jis sedejo ir rausesi duobeje.
pro sali is kito pastato vede VRC "klientus". Du bernai-sernai prieina prie mano vaiko (2 metuku) ir pradeda jam aiskinti, kad jis yra ******, kad tuoj ji ten uzkas... as nespejau ne mirkteleti, kai vienas paeme smeli ir maniskiui visa gniuzte i veida suvare.
Toliau aisku "laiku" atejo kazkoks bicas, kuris juos ten daboja ir liepe jam atsiprasineti...
Bet man nuo to ne buvo lengviau.
QUOTE(Kriiste @ 2009 08 22, 21:38)
Cezi, uzjauciu labai
, bet gal gali jis ir su sulauzyta rankyte mokytis, aisku nerasys, dar kazko nedarys - bet bent mokysis sedet ramiai ir klausyt, gal ka isgirs ir kas isliks 
Nu ir aš galvoju, kad vistiek reiks leist, tik iš šono, kažkaip drastiškai atrodo - močia despotė vaiką sugipsuotą į mokyklą varo...
QUOTE(cezi @ 2009 08 22, 21:54)
Nu ir aš galvoju, kad vistiek reiks leist, tik iš šono, kažkaip drastiškai atrodo - močia despotė vaiką sugipsuotą į mokyklą varo...
ne despote, nepergyvenk
Pas mus irgi visi suluzeliai eidavo dar kai mokiausi
O nznkas mums darosi - Milda vel varo i kelnes po polnoj programe
QUOTE(Kriiste @ 2009 08 23, 10:07)
O nznkas mums darosi - Milda vel varo i kelnes po polnoj programe
Negana to = pradejo itikinet kad tetis prisisiojo 
Nu jau tas jūsų tėtis
QUOTE(cezi @ 2009 08 23, 13:47)
nu - nueina i jos kambari ir ant jos lovos, i jos kelnes ir kojines sysiu padaro
Dar siandien teciui matavo savo maikute - sako kai uzaugsi - bus gera
QUOTE(Kriiste @ 2009 08 23, 13:54)
nu - nueina i jos kambari ir ant jos lovos, i jos kelnes ir kojines sysiu padaro

QUOTE(cezi @ 2009 08 23, 14:07)
gales pats ir valyt tada