Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai - 5

QUOTE(ritatitas @ 2009 06 26, 18:39)
O del hyperbaric oxygen treatment, tai mes tik siandien pirma karta, o viskas vyksta Zveryno naturalios medicinos centre, seansas 120 lt darysim 9 kartus nes vaziuosim teti aplankyti tai visu 10 neiseina.
Mano zuikis mazas, t.y.5 metu toks smulkutis tai mes kartu ten lindom, pats ilindimas sunkus buvo, bet isbuvom 30 min, labai karsta buvo nes dviese, niu paziuresim kaip bus. As noriu viska isbandyti, kad sazine negrauztu  ax.gif

Ar čia yra tas gydymas deguonimi?
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2009 06 26, 01:33)
Ne, be abejo neisgules.  doh.gif
Reikes narkozes. Tik keista...  g.gif  man sake gydytoja, kad i vena kazka leidzia, o ne klizmute ir ne tablete...  g.gif

Na net nežinau, gal tos klizmutės kiek silpnesnės g.gif , gal todėl ir nesuveikė g.gif, na bet reik manyt, kadjų visokių yra, va santariškėse kai rijo žarną, davė kažkokią narkozę, kad būtų sąmoningas, bet atsipeikėjęs neatsimintų, kas buvo. Nu labai keistas reginys buvo, lyg ir žiūri, lyg ir klauso, ryja žarną, bet visiškai neveldo kūno... net nemoku papasakot kaip jis atrodė, vėliau atsipeikėjo ir jokių vemimų, jokio regreso ar kitų pasekmių
Papildyta:
QUOTE(F @ 2009 06 26, 11:47)
Aš nemanau, kad pažįstu. Lietuvoje suaugusiems to nediagnozuoja.

Tai dar nereiškia, kad jų nėra, bet gal tai dar pasikeis, tiesiog LT diagnozuojama nuo 1998m berods, taigi oficialiai jie dar neužaugę

Papildyta:
QUOTE(Nanuk @ 2009 06 26, 14:19)
Aciu Pou uz atsakyma, blembackis, jau susinervinau... kokie gi ten nuodai, kad vemia vaikas po to... na kazkokie durniai jie ten garbes zodis. Rusijoje va tik svelniu migdomuju suleidzia ir nevemia niekas. Lietuvoje amzinai kazkaip viskas ne kaip pas zmones.  verysad.gif
O kiek taviskiui buvo metu tuomet?
Ir ar nepastebejai po to regreso?

Ar vaikas, ar suaugęs nesvarbu, tiesiog visi skirtingai reaguoja, man ir pačiai darė aš atsipeikėjus jaučiausi kaip šlapiu maišu trenkta, svaigo galva, kojos sunkios, bet nepykino visiškai, o vat su vietine nejautra kitaip, kažkada teko siūt žaizdą, dabar traukt dantį - nu neveikia ji man schmoll.gif skauda be proto
Atsakyti
Nanuk, jei taip bijai dėl narkozės (nors š tikrai nemanau, kad ji gali kažkaip siaubingai pakengti) tai daryt KT ji trumpiau trunka
Papildyta:
4u.gif Ice sveikinu su puikia diena, linkiu jų dar daug daug tokių
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2009 06 26, 19:02)
Ar čia yra tas gydymas deguonimi?

taip tas pats, paziuresim kas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maugle @ 2009 06 26, 18:26)
Sveikute, Ritatitas smile.gif
Kazkada seniai klausei apie delfinu terapija. Tai rasau asmeniskai, nes dabar sita zinute visai iskristu is forumo konteksto.
Ukrainoje ir Turkijoje daugiau akcentuoja delfinu gebejima skleisti ypatingo daznio garso bangas ir ju poveiki zmogui.

iki  4u.gif

Labukas, aciu labai az ishsamu atsakyma! I Ukraina vaziuojam, nes LT patekti nera shansu, ir dar paskaiciau, kad ten vyksta atviroje juroje, taigi cia apie ta pati ypatinga dazni, niu paziuresim. Aciu ir iki! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 06 26, 19:18)

Tai dar nereiškia, kad jų nėra, bet gal tai dar pasikeis, tiesiog LT diagnozuojama nuo 1998m berods, taigi oficialiai jie dar neužaugę

Aš manau, kad po kokių 5-10 metų viskas pasikeis, užaugs tie, kuriems diagnozuota vaikystėj, ir pradės dirbti mano kartos gydytojai (mums aiškinama, kad autizmas tęsiasi visą gyvenimą, o neišnyksta suaugus ar nepavirsta į šizofreniją kaip anksčiau), kurie galės diagnozuot ir suaugusiems. Tai turėtų tada jų labai padaugėti.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 06 26, 21:42)
Aš manau, kad po kokių 5-10 metų viskas pasikeis, užaugs tie, kuriems diagnozuota vaikystėj, ir pradės dirbti mano kartos gydytojai (mums aiškinama, kad autizmas tęsiasi visą gyvenimą, o neišnyksta suaugus ar nepavirsta į šizofreniją kaip anksčiau), kurie galės diagnozuot ir suaugusiems. Tai turėtų tada jų labai padaugėti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 06 26, 21:42)

thumbup.gif

gal truputi neitema paklausiu, kaip jusu maziukai uzmiega , nes va mano berniukas kol uzmiega tranko su delniuku per veiduka , galvyte , na kartais i siena su galvyte ir taip , kol uzmiega
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 06 26, 22:44)
thumbup.gif

gal truputi neitema paklausiu, kaip jusu maziukai uzmiega , nes va mano berniukas kol uzmiega tranko su delniuku per veiduka , galvyte , na kartais i siena su galvyte ir taip , kol uzmiega

labutis 4u.gif

nu ir duodat jus, savaite nebuvau prie PC, tai po to tris dienas vijausi jus doh.gif , bet idomios diskusijos blush2.gif

Mano mergina uzmiega greit ir ramiai - tik butinai suka savo plauku sruoga apie pirsta, jei ner galimybiu (pvz ziema masinoje ar vezimuke su kepuryte) - neuzmiega visai, bet as ja guldau tik kai jau pati pasipraso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 06 26, 19:18)

Paziuresime kaip bus, nedaug liko - uz 1m.5men mano sunui bus 18, tada ir suzinosime ka jam diagnozuos.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 26, 23:57)
labutis 4u.gif

nu ir duodat jus, savaite nebuvau prie PC, tai po to tris dienas vijausi jus doh.gif , bet idomios diskusijos blush2.gif

Mano mergina uzmiega greit ir ramiai - tik butinai suka savo plauku sruoga apie pirsta, jei ner galimybiu (pvz ziema masinoje ar vezimuke su kepuryte) - neuzmiega visai, bet as ja guldau tik kai jau pati pasipraso blush2.gif

as negaliu leisti gult kada jis nori miego nes eitu gult tik 24 ar net 1h ,tad guldau kartu su broliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 06 27, 02:27)
Paziuresime kaip bus, nedaug liko - uz 1m.5men mano sunui bus 18, tada ir suzinosime ka jam diagnozuos.

Labai lauksim to jūsų gimtadienio, nes ištiesų, tai kažkaip nerealiai skamba - visą gyvenimą neįgalus ir staiga 18 gimtadienis išgydo
Papildyta:
Beje o kelintais metais jum diagnozavo autizmą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 27 birželio 2009 - 08:22