QUOTE(Nanuk @ 2009 06 26, 01:33)
Ne, be abejo neisgules.
Reikes narkozes. Tik keista...

man sake gydytoja, kad i vena kazka leidzia, o ne klizmute ir ne tablete...
Na net nežinau, gal tos klizmutės kiek silpnesnės

, gal todėl ir nesuveikė

, na bet reik manyt, kadjų visokių yra, va santariškėse kai rijo žarną, davė kažkokią narkozę, kad būtų sąmoningas, bet atsipeikėjęs neatsimintų, kas buvo. Nu labai keistas reginys buvo, lyg ir žiūri, lyg ir klauso, ryja žarną, bet visiškai neveldo kūno... net nemoku papasakot kaip jis atrodė, vėliau atsipeikėjo ir jokių vemimų, jokio regreso ar kitų pasekmių
Papildyta:
QUOTE(F @ 2009 06 26, 11:47)
Aš nemanau, kad pažįstu. Lietuvoje suaugusiems to nediagnozuoja.
Tai dar nereiškia, kad jų nėra, bet gal tai dar pasikeis, tiesiog LT diagnozuojama nuo 1998m berods, taigi oficialiai jie dar neužaugę
Papildyta:
QUOTE(Nanuk @ 2009 06 26, 14:19)
Aciu Pou uz atsakyma, blembackis, jau susinervinau... kokie gi ten nuodai, kad vemia vaikas po to... na kazkokie durniai jie ten garbes zodis. Rusijoje va tik svelniu migdomuju suleidzia ir nevemia niekas. Lietuvoje amzinai kazkaip viskas ne kaip pas zmones.
O kiek taviskiui buvo metu tuomet?
Ir ar nepastebejai po to regreso?
Ar vaikas, ar suaugęs nesvarbu, tiesiog visi skirtingai reaguoja, man ir pačiai darė aš atsipeikėjus jaučiausi kaip šlapiu maišu trenkta, svaigo galva, kojos sunkios, bet nepykino visiškai, o vat su vietine nejautra kitaip, kažkada teko siūt žaizdą, dabar traukt dantį - nu neveikia ji man

skauda be proto