Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio/pienuko šildytuvai

arbatinukas geriausias sildytuvas smile.gif ax.gif
Atsakyti
Tomy Tippe
Atsakyti
as ir norejau isigyti maistelio sildytuva,nes galvojau,kad tai labai greitas ir patogus budas pasildyti maisteli,na ir dar gal del mados biggrin.gif gerai,kad pasiskaiciau foruma. jei buteliukas syla vos ne iki 9min tai man tikrai netinka.
turiu elektrini virduli,kuris maza kieki vandens uzverda per 1min,dar turiu platikini indeli,forma panasi i stiklainio,aukstas ir siauras,kad istacius buteliuka su pienu ir uzpilus karstu vandeniu ji beveik visa apsemtu.ir geriausia,kad buteliukas butu stiklinis,tada visas sildymo procesas uztrunka 2min thumbup.gif
Atsakyti
tommee tippee, pats geriausias padejejas nakti ruosti misinukus smile.gif
Atsakyti
Tomme tippee esu labai patenkinta.
Atsakyti
man tai vienas is nereikalingiausiu pirkiniu,geriausia arbatinukas smile.gif
Atsakyti
Mes su 9 men vaikuciu vaziavom i kelione tolima. Tai man maistelio sildytuvas pasiteisino 100 %, nes maniskis turi antgali,kur galima automobilyje maisteli pasildyt thumbup.gif Manau aktyviems teveliams,kurie daznai i gamta,ar tolesnes keliones vaziuoja tai labai patogu,ypac gal kai orai atsala- mazyliui visada siltas maistelis ar gerimukas po ranka...
Namu salygom sildytuva naudojom mazai,bet as pati maitinau ilgokai saviski,gal del to neprisireike...
Atsakyti
Mes tai maista sildom elektriniam garpuodyje, pirkome maximoje uz 30 lt pabandymui maista ant garu darytis lotuliukas.gif O dabar ir maista ten pasigaminti galime, ir sterilizuoti visus dukrytes atributus ir dar pasisildyti maistuka thumbup.gif
Atsakyti
pienuką šildyti prireikė tik kelis k (krūtyje pienukas visad reikiamos temperatūros tongue.gif ), o košytes šildau mažam poude įpylus truputį vandens thumbup.gif
Atsakyti
man labai pasiteisino kur kas greiciau sildo nei virdylys smile.gif virdylis kol uzkaista kol isdedi buteliuka kol isila o sidytuve iskart sildosi ant temp.100
Atsakyti