Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

Labai sudomino si naujove- MBT batai. Apie juos pasiskaiciau is pradziu Mazylio zurnale, paskui http://www.swissmasa...CFYoVzAodeBxQBg. Isgirdusi, kad Audimo parduotuves jais prekiauja nulekiau pasimatuot. Busena idomi bigsmile.gif Tik jau kaina doh.gif 800-900lt. Tad sugalvojau uzvest diskusija, gal kuri jau esat bandziusi ar tikrai jie veikia? g.gif
Atsakyti
Mačiau kažkuri panelė naujuose pirkiniuose kažkada rodėsi kad nusipirko g.gif
Va čia http://www.supermama...?...42587&st=72 . Jei niekas neatsilieps - gal per až bandykit pasiteirauti, kaip ten jie veikia. Aš asmeniškai geriau nusipirkčiau abonementą į sporto klubą 4 mėnesiams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 25 birželio 2009 - 14:42
Labas,
Šiandien tik pasiėmiau šiuos batus thumbup.gif
Nerealiai patogūs, labai smagu vaikščioti su jais.Toks jausmas, kad galėčiau labai daug nueiti ir ilgai bigsmile.gif

O ar jie veikia ar ne galėsiu pakomentuoti po kurio laiko. Nes su jais negalima iš kart eiti ilgai, reikia pradėti nuo valandos ir ilginti laiką.
Šiaip apsiavus šiuos batus laikysena tikrai iš kart pagerėja, nes neišeina kūprintis thumbup.gif O daugiau komentarų vėliau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
How MBT's Work
MBT Exploded View

The inimitable effectiveness of Masai Barefoot Technology is the result of the interplay between different components.
# Activates Neglected Muscles
# Increases Buttock Muscle Activity by 9%
# Increases Rear Thigh Muscle Activity by 19%
# Increases Lower Limbs Activity by 18%
# Decreases Stress On Knee & Hip Joints by 19%
# Increased Abdominal Muscle Activity
# Improves Posture & Gait
# Tones & Shapes The Body
# Can Help With Back, Hip, Leg & Foot Problems
# Can Help With Joint, Muscle, Ligament & Tendon Injuries
# MBT Activates The Whole Body

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2009 07 13, 20:51)
Labas,
Šiandien tik pasiėmiau šiuos batus thumbup.gif
Nerealiai patogūs, labai smagu vaikščioti su jais.Toks jausmas, kad galėčiau labai daug nueiti ir ilgai bigsmile.gif

O ar jie veikia ar ne galėsiu pakomentuoti po kurio laiko. Nes su jais negalima iš kart eiti ilgai, reikia pradėti nuo valandos ir ilginti laiką.
Šiaip apsiavus šiuos batus laikysena tikrai iš kart pagerėja, nes neišeina kūprintis thumbup.gif  O daugiau komentarų vėliau 4u.gif  mirksiukas.gif

O kur pirkai ir kiek mokėjai? ax.gif
Atsakyti
ir as nusiziurejau MBT rudeniui ilgus, stiliovi man jie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2009 07 14, 10:53)
O kur pirkai ir kiek mokėjai? ax.gif

Iš USA parsisiunčiau, kainavo per pus pigiau nei LT pirkčiau (400LT). Tiesa pirkau nukainuotus. Bet jei renkantis iš naujų modelių, tai ir pigiau gaunasi mirksiukas.gif

Rinkausi iš šios parduotuvės MBT batai
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agniukee @ 2009 07 14, 10:59)
ir as nusiziurejau MBT rudeniui ilgus, stiliovi man jie  thumbup.gif

man ir jie faini, bet jau jų kaina doh.gif Nebent koks sale papultų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2009 07 14, 12:28)
man ir jie faini, bet jau jų kaina doh.gif  Nebent koks sale papultų tongue.gif

apie 1000 lt gaunas ilgi, buvau susiradus, bet pagailo tokios sumos doh.gif
Atsakyti
sudominot su tais mbt smile.gif ziuriu ebay labai pigiai tokius pardavineja, bet kaip atskirt ar originalas ? unsure.gif http://myworld.ebay.com/aryana_2007
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2009 07 14, 14:14)
Tai taip 1000 ir man gaila tongue.gif  Na reik ieskot ir koki sale uztaikyti mirksiukas.gif

Tai yra jau labai daug firmu, gaminanciu tokio tipo batukus - pvz Sketchers ir pan, tai ten kazkur biski virs 100$ kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2009 07 14, 14:14)
Tai taip 1000 ir man gaila tongue.gif  Na reik ieskot ir koki sale uztaikyti mirksiukas.gif

jeikur ka uzmatytumet, tai pasakykit, busiu labai dekinga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 07 14, 14:26)
Tai yra jau labai daug firmu, gaminanciu tokio tipo batukus - pvz Sketchers ir pan, tai ten kazkur biski virs 100$ kainuoja.

Man tai norisi tikru smile.gif Jei mbt- tai mbt, jei crocs- tai crocs, jei ugg- tai ugg. O ne kazko panasaus mirksiukas.gif isimciu nelabai yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 07 14, 14:23)
sudominot su tais mbt  smile.gif ziuriu ebay labai pigiai tokius pardavineja, bet kaip atskirt ar originalas ? unsure.gif  http://myworld.ebay.com/aryana_2007

Na visko gali būti, dar gali būti ir nešioti. Taigi rizikuojate. Kur pirkau, tai orginalūs, bet palyginus kainas tai kaip ir tos pačios, tik senų modelių kainos mažos, o kur naujesni tai tas pats rolleyes.gif

QUOTE(shopingas @ 2009 07 14, 14:26)

Na šių dar neteko matyti, bet kažin ar tas pats, galbūt. g.gif O šiaip už savuosius MBT ir mokėjau virš 100 US. Čia kur kalbėjom tai apie tam tikrą modelį - ilgaaulius (390 US) mirksiukas.gif
Atsakyti