jei turit problemu su stuburu tai jie pades bet po to nuo paprastu batu tuoj pat negerumai stuburui uzeina. as basutes turiu tai vasara superbuvo o va dabar jau su baciukais vaikstau paprastais tai nugara rakina nerealiia. svajoju kada nusipirksiu baciukus kad galeciau vaikscioti

QUOTE(wwwi @ 2009 09 24, 13:27)
matavausi ir as siuos batus kauno akropolyje, gino rosi parduotuvej. jausmas tai idomus, koja linguoja tai link pirstu, tai link kulno
tik idomu, kai pripranti nesioti juos kas diena, kas buna, kai vel apsiauni tradicinius batus, ypac su aukstesniu kulniuku
o sakykit, kaip jie nesiojasi? nesudyla padai nuo kasdienio vaiksciojimo?

o sakykit, kaip jie nesiojasi? nesudyla padai nuo kasdienio vaiksciojimo?
Na aš tai aviu ir savo įprastinius batus, tai man didelio diskomforto nėra, bet gal dėl to, kad aš neaviu labai aukštų, max 5 cm kulniukas pas mane

Šiaip nemanau, kad būtų labai sudėtinga vėl eiti su aukštakulniais, juk jais vaikščioti jau mokate

QUOTE(plyta @ 2009 09 24, 16:16)
jei turit problemu su stuburu tai jie pades bet po to nuo paprastu batu tuoj pat negerumai stuburui uzeina. as basutes turiu tai vasara superbuvo o va dabar jau su baciukais vaikstau paprastais tai nugara rakina nerealiia. svajoju kada nusipirksiu baciukus kad galeciau vaikscioti 

Tai taip, juk jų esmė ir yra, kad nuimti apkrovas nuo stuburo, kelių, klubų, t.y paskirstyti apkrovas tolygiai. Reiktų rinktis taip pat kitokią avalynę, na sakysim turinčius anti shok, aš pvz .perku Tamaris firmos, man jie visai neblogai. Na taip kaip MBT nebus, bet vis geriau, nei paprasti bateliai.
Sėkmės renkantis

QUOTE(Baruuzhele @ 2009 09 29, 16:18)
o gal zinote kur Klaipedoj butu galima pasimatuoti tokius batus, kad tikslu dydi zinociau? 

Rašo, kad Akropolyje, Gino Rossi parduotuvėje

http://www.swissmasai.lt/Shops.aspx
QUOTE(Baruuzhele @ 2009 09 29, 16:18)
o gal zinote kur Klaipedoj butu galima pasimatuoti tokius batus, kad tikslu dydi zinociau? 

palangoje tai centre, vytauto g. netoli maximos yra
Papildyta:
QUOTE(saigma @ 2009 09 26, 09:28)
Batus pirkau šioje parduotuvėje:
MBT
Tuomet kai ieškojau čia buvo pigiausiai ir pristatymas nemokamas JAV
O perku per Taurę
MBT
Tuomet kai ieškojau čia buvo pigiausiai ir pristatymas nemokamas JAV

O perku per Taurę

tai va, as irgi ziurejau, linkuose kur pas Taure tai keliose parduotuvese pardavineja sia avalyne... bet tau pigiai kainavo, kaip gali buti 390 Lt? Per akcija pirkai baciukus, ar ne? Cia su visais procentais taurei ir siuntimu tau tiek kainavo??
As nemaciau MBT aukstaauliu kazkaip, o tokie pas juos yra??

QUOTE(dianita @ 2009 09 30, 16:05)
gal gali nuotraukyte imesti kaip atrodo?

http://www.walkerswa...=mbt_wmns_shoes
QUOTE(dianita @ 2009 09 30, 15:05)
palangoje tai centre, vytauto g. netoli maximos yra
Papildyta:
tai va, as irgi ziurejau, linkuose kur pas Taure tai keliose parduotuvese pardavineja sia avalyne... bet tau pigiai kainavo, kaip gali buti 390 Lt? Per akcija pirkai baciukus, ar ne? Cia su visais procentais taurei ir siuntimu tau tiek kainavo??
gal gali nuotraukyte imesti kaip atrodo?
Papildyta:

nu ir dabar tų batų kaina ta pati 130 US,
va čia nuo žemiausios kainos, prasideda nuo 69 US:
http://www.walkerswa...e...shoes&dsp=1

Papildyta:
QUOTE(Grryne @ 2009 09 30, 19:10)
negrazus man asmeniskai
kaip ten sakoma dėl skonio nesiginčijama. O šiaip šių batų esmė kokį poveikį daro sveikatai ir kūnui:4u:
QUOTE(Grryne @ 2009 09 30, 19:10)
negrazus man asmeniskai
siaip radus modeli, kad aulas tiktu (man siu batu netiktu aulas tokio dizaino), tai uzsidejus visai kitaip atrodo, pati maciau ant lentynos basutes tas vasarines ir baisiai atrode, o vaikinukas uzsidejes vaiksciojo, tai graziai ir to pado nesimate... jie uzsidejus tikrai gerai atrodo..
man problema ta, kad reikia dar idekla gamintis uz 140 lt ir tuose batuose isimti ju vidpadi ir ideti pagaminta

o as kazkur maciau aukstaaulius juodus mbt batus.. ar ne www.6pm.com parduotuveje?

dar radau parduotuve internete, cia raso kad didziausias mbt batu pasirinkimas, tai apacioje nuotraukytes yra su batais ant kojos, visai nieko atrodo:
http://www.footwearetc.com/mbt/
QUOTE(dianita @ 2009 10 01, 11:39)
siaip radus modeli, kad aulas tiktu (man siu batu netiktu aulas tokio dizaino), tai uzsidejus visai kitaip atrodo, pati maciau ant lentynos basutes tas vasarines ir baisiai atrode, o vaikinukas uzsidejes vaiksciojo, tai graziai ir to pado nesimate... jie uzsidejus tikrai gerai atrodo..
man problema ta, kad reikia dar idekla gamintis uz 140 lt ir tuose batuose isimti ju vidpadi ir ideti pagaminta
kaina isauga...
o as kazkur maciau aukstaaulius juodus mbt batus.. ar ne www.6pm.com parduotuveje?
dar radau parduotuve internete, cia raso kad didziausias mbt batu pasirinkimas, tai apacioje nuotraukytes yra su batais ant kojos, visai nieko atrodo:

O kas čia per padukai? Ir kodėl jie reikalingi? Sorriux jei klausiu, bet labai smalsu

O ta prduotuvė kur nurodei ir nebloga, pasirinkimas truputuką didesnis, na spalvinių variantų. O kainos tai tos pačios.
Merginos,o patogu vairuoti su jais?Atrodo tokie dydeli

QUOTE(saigma @ 2009 10 01, 14:05)
O kas čia per padukai? Ir kodėl jie reikalingi? Sorriux jei klausiu, bet labai smalsu

tai as del pasirinkimo ir rodziau parduotuve, o kainos tai visur vienodos...
man pirmame zingsnyje kompu tikrino peda, reikejo tuo ilgu taku eiti, o kompas fiksavo kaip minu ir t.t... tai biski ploksciapedystes rado ir nedaminimu kazkokiu, tai patare pasigaminti paduka pagal atspausdinta mano pedos ivertinima.. kartu su mbt batais butu geras variantas..
realiai as noreciau kasdienai prie dzinsu tureti mbt batus, juodus gal kaip kedukus ar nabuko spalvos (maciau yra verstos odos lyg ir), tai butu kaip tik kasdienai