labai reikia Jūsų pagalbos. Galbūt žinau, jog ne čia rašau, bet žinau, jog čia daug kas lankosi, tad greitai gausiu atsakymą, bet vis tiek labai atsiprašau, ir tikiuosi gauti atsakymą.
Sveikos,
labai reikia Jūsų pagalbos. Galbūt žinau, jog ne čia rašau, bet žinau, jog čia daug kas lankosi, tad greitai gausiu atsakymą, bet vis tiek labai atsiprašau, ir tikiuosi gauti atsakymą.
Norėčiau dekoruoti ant metalinio laistytuvo, ir kaip man tai padaryti, jog servetėlės nesušlaptų nuo vandens, ir ne nukristų. Galbūt man užtektų tik apibendrinti, arba duoti keletą nuorodų [lietuviškų arba rusiškų]. Dar norėčiau dekoruoti akrilinę rožinę vonią. Ji gan didelė, norėčiau dekoruoti jos šonus ir vidų. Kokias priemones naudoti, jog apsaugoti nuo karšto vandens ir nuo cheminių medžiagų.
QUOTE(NickaD @ 2009 07 05, 14:12)
Sveikos,
labai reikia Jūsų pagalbos.
labai reikia Jūsų pagalbos.
sveika
Na rasai tai cia, tik... klausimukas?
Ar esi izvis ka nors dekoravusi dekupazo budu?
Jei nori ivaldyti sias technikas - reikia ranka gerai pramiklinti su mazais pavirsiais, "pajusti" priemones, ir tik tada imtis tokiu "monstru" kaip vonia.
Pradek nuo mediniu daiktuku.
Metalas ir plastikas - kaprizingi pavirsiai... Labai kaprizingi
Linkiu tau istobuleti, kad ateityje nesunkiai galetum ne vien vonia dekoruoti
Sekmes
orintuxx pirma uzvede su tais vaikiskais rinkinukais. nors uzsisakinedama medinukus jau buvau taip suporavus. bet ji padare siek tiek anksciau nei as
. dar mastau
kriksto dukrai prijunkti, gal kokia dezute papuosaliukams ar segtukams (liko dar keletas motyvu). o kriksto sunui turbut tik pakaba galeciau padaryt. zodziu dar neapsisprendziau dadarynet ar ne.
aciu visom uz pagyras
esu ipusejusi dar viena darbeli, greitu laiku vel isslysiu i viesuma
.
aciu visom uz pagyras
esu ipusejusi dar viena darbeli, greitu laiku vel isslysiu i viesuma
QUOTE(baltė @ 2009 07 05, 13:11)
cia superine ideja, ir dovanu, nei perdaug nei permazai, reiks nusikopint ideja
Aciu visoms uz pagyras
O su darbeliais cia netycia taip
, as jau anksciau ji buvau padariusi, tik vakar kadangi ji padovanojau tai ir parodziau, o jis specialiai buvo darytas tam vyrukui mazam. O siaip juk ivairiu kompoziciju juos galima padaryti .....
O su darbeliais cia netycia taip
QUOTE(baltė @ 2009 07 03, 17:34)
"Paukšteliai žolynuose"
(grįžau prie karpymo
)

"Ežiukas pamiškėje" ir "Spalvotieji inkilai"
Nežinau, ką su šiais daryti... Sendinti ar ne? Ar trūksta jiems ko nors?

(grįžau prie karpymo

"Ežiukas pamiškėje" ir "Spalvotieji inkilai"
Nežinau, ką su šiais daryti... Sendinti ar ne? Ar trūksta jiems ko nors?

Mmm, labai gražu
QUOTE(NickaD @ 2009 07 05, 13:52)
Sveika,
visu pirmiausia reikia, kad laistytuvas butu svarus
QUOTE(kvartetas @ 2009 07 05, 15:21)
dar mastau
kriksto dukrai prijunkti, gal kokia dezute papuosaliukams ar segtukams (liko dar keletas motyvu). o kriksto sunui turbut tik pakaba galeciau padaryt. zodziu dar neapsisprendziau dadarynet ar ne.
Abiems padaryk po pakabėlę gal
Nors ne visi jas laiko praktiškomis... Pvz. aš iki šiol neturiu papuošalinės.
QUOTE(Greta_B @ 2009 07 05, 18:10)
Ačiukas. Čia irgi nemažai yra mano pritapyta. Ir žolytė, ir dangus, ir medis, kurį teko tiesiog sudėliot ir pripiešti. Ir abiejų rėmelių blogosoios pusės t. p.. yra dekoruotos. Tik nulakuoti liko... Manau, paliksiu taip, kad neperkraučiau. Jas taip pat dovanosim mergaitėms - sesutėms
labai gera ideja tokius rinkinukus vaikams dovanoti
ir praktiska ir labai grazu
pradėjau gilintis į sausus techninius dalykus
tai trumpas atsakymas apie laistytuvą.
Priemonės:
Rūdžių surišėjas, būtinai reikia naudoti kokią nors priemonę, kuri surištų rūdis, net jeigu jų ir nesimato, tai gali būtį tiesiog rūdių surišėjas, gruntas arba netgi dažai , tarkime Hammerite firmos, kurie turi visas tris funkcijas.
Visas šias prekes galite įsigyti tik iš statybinių prekių ( metalo pirminiam paruošimui netinka jokios vandeninės priemonės,tinkamos bus skiediklio vaitsprito pagrindu).
Rinkitės specialius metalo dažus, tačiau svarbu,kad jie būtų matiniai, prie matinių alkidinių priemonių puikiai limpa ir akrilinės priemonės, šiuo atveju, dekužo klijai.
Lakuokite purškiamu automobilių laku, nes realiai nėra daugiau jokių metalo lakų.
Šiuo metu tobulinuosi šioje srityje, tad būtinai informuosiu,jeigu atrasiu kokias nors naudingas priemones.
P.S. Jachtinis lakas skirtas medienai, medinėms jachtų dalims vis tik.... o ne metalui.
Priemonės:
Rūdžių surišėjas, būtinai reikia naudoti kokią nors priemonę, kuri surištų rūdis, net jeigu jų ir nesimato, tai gali būtį tiesiog rūdių surišėjas, gruntas arba netgi dažai , tarkime Hammerite firmos, kurie turi visas tris funkcijas.
Visas šias prekes galite įsigyti tik iš statybinių prekių ( metalo pirminiam paruošimui netinka jokios vandeninės priemonės,tinkamos bus skiediklio vaitsprito pagrindu).
Rinkitės specialius metalo dažus, tačiau svarbu,kad jie būtų matiniai, prie matinių alkidinių priemonių puikiai limpa ir akrilinės priemonės, šiuo atveju, dekužo klijai.
Lakuokite purškiamu automobilių laku, nes realiai nėra daugiau jokių metalo lakų.
Šiuo metu tobulinuosi šioje srityje, tad būtinai informuosiu,jeigu atrasiu kokias nors naudingas priemones.
P.S. Jachtinis lakas skirtas medienai, medinėms jachtų dalims vis tik.... o ne metalui.
QUOTE(Lachesė @ 2009 07 06, 01:52)
sito tai nezinojau