Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(grite @ 2009 07 09, 11:30)

Galvoju, kur aš mačiau tokį popierių, tik neprisiminiau, ar čia deko popierius, ar ryžinis g.gif man labai patinka, kaip išdėstei motyvus, nebūčiau pagalvoju, kad šis popierius gali taip atrodyti smile.gif

QUOTE(viktooorija @ 2009 07 09, 11:40)

Dėl dėklo, tai gera idėja, įsivaizduoju, kaip į jį žiūri, tikrai vizitinė kortelė turguje biggrin.gif
Man labiausiai patiko plaukų šepetys - gražiai skilo, man tik truputį trūksta šešėlių, bet viskas ateina su patirtimi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 09 liepos 2009 - 11:08
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 07 09, 10:28)
Efauto, supersandryte, grite - ačiū  4u.gif
Pirmoje nuotraukoje matosi, kaip atrodė paveiksliukas, visi kiti šonai mano pritapyti  smile.gif

OHO bigsmile.gif na, balionas tau uz tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 07 09, 12:22)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 07 08, 22:11)
"Minutėlė"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

iš visų pusių  smile.gif

Nerealiai graži dėžutė. Tikrai sveikinu thumbup.gif Jau, kad visos padirbėjot... Tiek daug darbelių. Šaunuolės.
Atsakyti
Aciu visoms uz mano dezutes pagyrimus 4u.gif biggrin.gif malonu kad jums patiko smile.gif
Kamėja_Mėja, tavo ,,Minutele" tiesiog be zodziu wub.gif tokia gyvybinga, ryski 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jennifer radijukas - idomi ideja, buvo paprastas-tapo isskirtiniu 4u.gif
Grite - tavo dezute faina thumbup.gif , nematytas motyvas 4u.gif
Victooorija - gera pradzia 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kamėja_Mėja, Tavoji "Minutėlė" nuostabi... wub.gif wub.gif wub.gif Man patinka tas spalvingumas ir matosi, kad labai kruopščiai padaryta.. thumbup.gif
Atsakyti
Nedrasiai pasirodau ir as . Cia mano vieni is pirmuju darbeliu blush2.gif blush2.gif
Labai nesipeikit, bet kritika priimu su malonumu 4u.gif
Remelis
user posted image

Dezute arbatai (spalvos realiai kazkokios kitokios , bet ir taip ir kitaip bandziau paveiksluot vistiek truputi kitaip gaunasi)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gandriuke, kaip pirmi darbeliai, manau, kad puikus. Tik remelyje kazkaip noretusi, kad drugeliai skristu i skirtingas puses, bet cia turbut kiekvieno skonio reikalas ax.gif O del dezutes, tai man nelabai patiko ryskus serveteles konturas (nera tarsi tokio perejimo i fona). Tikiuosi nesupyksi, kad truputi pakritikavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguteliute @ 2009 07 09, 18:34)
Gandriuke, kaip pirmi darbeliai, manau, kad puikus. Tik remelyje kazkaip noretusi, kad drugeliai skristu i skirtingas puses, bet cia turbut kiekvieno skonio reikalas  ax.gif  O del dezutes, tai man nelabai patiko ryskus serveteles konturas (nera tarsi tokio perejimo i fona). Tikiuosi nesupyksi, kad truputi pakritikavau  blush2.gif

Ne ne nepyksiu smile.gif Man ir paciai matosi tai , kad nelabai grazu... Bet kazkaip nesigauna tas perejimas verysad.gif Ir is kur jus gaunat tiek atspalviu dazu, nes kazkokios visos tos spalvos labai ryskios g.gif
Atsakyti
Gandriuke,tavo darbeliai,kaip pradziai,tikrai puikus. thumbup.gif ,tvarkingi biggrin.gif
O spalvas reikia maisytis paciai,paprastai tokiu kaip yra pakuotese neuztenka,norint pritaikyti prie uzklijuotu motyvu.
Atsakyti
visu nuostabus darbeliai,ypac patiko kvarteto kortine ir padeklas ir nepakartojama kamejo mejos dezute wub.gif
o cia mano dezutei mazajai beatai 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 09 liepos 2009 - 20:03
Hytka labai vyke auskarai thumbup.gif
Atsakyti