Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Pinavija, wow koookios peledos thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pinavija, zaismingos peledos! thumbup.gif
Atsakyti
pelėdos dėkoja už pagyras smile.gif
Atsakyti
Krikštadėžė, užsakymas ax.gif Toks mažytis pastebėjimas - mergytė nuotraukoj buvo nuogutė ir stovėjo prie lovytės...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kokia grazi dezute, Džiuga+ thumbup.gif tokia svariai vaikiska ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Buvau išvykus pailsėti į Molėtų kraštus... Grįžtu, o čia tiek gražių darbelių užderėjo... wub.gif Jau nerimstu, kaip noriu pabaigti, ką pradėjau ir padaryti šį tą įkvėpta gamtos grožio.

Hytka, tie medaliukai ir auskariukai mano akiai labai patrauklūs 4u.gif
viktooorija, rėmelis thumbup.gif
Deimuska, labai patiko visi pateikti dabeliai. Ir ypač su angelu dėl spalvų ir paskutinė - sendinimas wub.gif Pati darau duoninę dabar, todėl labai įdomu palyginti, kaip tą patį daiktą dekoruoja kitas žmogus smile.gif

Labiausiai įstrigo sobieskos dėžutė nuotraukų motyvais, taip pat įspūdinga (nors ir ne mano skonio) Kamėjos_Mėjos dėžutė. Matosi, kad padirbėta kaip visada thumbup.gif . Žaviuosi Mamuko_Indriuko stiliumi rolleyes.gif . Visada kruopštu ir skoninga, be to, labai garžūs užrašai būna wub.gif Džiuga, pasistengei, kad darbelis netrodytų lėkstas, nes dekupuotos nuotraukos toks slidus reikalas, sudėtinga pateikti... Suknutė pripiešta labai thumbup.gif gražiai įsikomponuoja... Jauki tokia dėželė gavosi smile.gif

Atsakyti
o as noriu parodyt savo mini dekupaza. mokinausi karoliukus verti, tai jau jau i ta puse kaskas gavosi. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 07 11, 19:05)
o as noriu parodyt savo mini dekupaza. mokinausi karoliukus verti, tai jau jau i ta puse kaskas gavosi. smile.gif

Suverta l. gražiai thumbup.gif , bet motyvas, mano manymu, reikalauja pertapymo, nes neryškus (ypač juoda spalva). smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 11 liepos 2009 - 20:13
QUOTE(kvartetas @ 2009 07 11, 20:05)

Daili sagė, gražiai suverti karoliukai clap_1.gif kaip sužinojau nėra lengva juos suverti.
Atsakyti
as irgi anksciau kai paziuredavau i sages pasiuvinetas maniau, kad cia ner kas veikti padaryt. o dabar kai pabandziau tai tikrai taip nebegalvoju. karoliukus siuvinejau 2d. jau nebekalbu kad dekupazinau pagrinduka. aisku jei daryciau pastoviai prasimusciau, eitu greiciau, graziau ir t.t.
o ta juoda spalvyte naturoij nera tokia pabaltavus viskas normaliai, nuejau paziurejau smile.gif .
dabar dar noriu pamegint is modelino pasidaryt pagrindukus. pasiskaiciau esme tai bandysiu. jei gausis kasnors pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Džiuga+, graži, tyra, "švari" dėželė, šauniai pritapyta suknytė ir pievelė, drugeliai viduje atrodo kaip tikri, bet tas drugelis ant mergytės kaktytės man nelimpa nors tu ką, gal realiai kitaip atrodo, bet man asmeniškai jis netinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 11 liepos 2009 - 21:57
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 11, 22:57)
Džiuga+, graži, tyra, "švari" dėželė, šauniai pritapyta suknytė ir pievelė, drugeliai viduje atrodo kaip tikri, bet tas drugelis ant mergytės kaktytės man nelimpa nors tu ką, gal realiai kitaip atrodo, bet man asmeniškai jis netinka  blush2.gif

Sia deze dovanoja, kai buvo npiesta su juostele ant galvos ir gelyte, kaip krikstynoms, gavau prasyma uzpaisyti ir pakeisti kuo nors kitu, nes mazosios mama naturaliste, suknele is lino, viskas naturalu ir t.t.
Teko keisti, taip gavosi smile.gif
Atsakyti