Pinavija, wow koookios peledos
Pinavija, zaismingos peledos!
pelėdos dėkoja už pagyras
Krikštadėžė, užsakymas
Toks mažytis pastebėjimas - mergytė nuotraukoj buvo nuogutė ir stovėjo prie lovytės...

kokia grazi dezute, Džiuga+
tokia svariai vaikiska
Buvau išvykus pailsėti į Molėtų kraštus... Grįžtu, o čia tiek gražių darbelių užderėjo...
Jau nerimstu, kaip noriu pabaigti, ką pradėjau ir padaryti šį tą įkvėpta gamtos grožio.
Hytka, tie medaliukai ir auskariukai mano akiai labai patrauklūs
viktooorija, rėmelis
Deimuska, labai patiko visi pateikti dabeliai. Ir ypač su angelu dėl spalvų ir paskutinė - sendinimas
Pati darau duoninę dabar, todėl labai įdomu palyginti, kaip tą patį daiktą dekoruoja kitas žmogus
Labiausiai įstrigo sobieskos dėžutė nuotraukų motyvais, taip pat įspūdinga (nors ir ne mano skonio) Kamėjos_Mėjos dėžutė. Matosi, kad padirbėta kaip visada
. Žaviuosi Mamuko_Indriuko stiliumi
. Visada kruopštu ir skoninga, be to, labai garžūs užrašai būna
Džiuga, pasistengei, kad darbelis netrodytų lėkstas, nes dekupuotos nuotraukos toks slidus reikalas, sudėtinga pateikti... Suknutė pripiešta labai
gražiai įsikomponuoja... Jauki tokia dėželė gavosi
Hytka, tie medaliukai ir auskariukai mano akiai labai patrauklūs
viktooorija, rėmelis
Deimuska, labai patiko visi pateikti dabeliai. Ir ypač su angelu dėl spalvų ir paskutinė - sendinimas
Labiausiai įstrigo sobieskos dėžutė nuotraukų motyvais, taip pat įspūdinga (nors ir ne mano skonio) Kamėjos_Mėjos dėžutė. Matosi, kad padirbėta kaip visada
o as noriu parodyt savo mini dekupaza. mokinausi karoliukus verti, tai jau jau i ta puse kaskas gavosi.
QUOTE(kvartetas @ 2009 07 11, 19:05)
o as noriu parodyt savo mini dekupaza. mokinausi karoliukus verti, tai jau jau i ta puse kaskas gavosi.
Suverta l. gražiai
QUOTE(kvartetas @ 2009 07 11, 20:05)
Daili sagė, gražiai suverti karoliukai
as irgi anksciau kai paziuredavau i sages pasiuvinetas maniau, kad cia ner kas veikti padaryt. o dabar kai pabandziau tai tikrai taip nebegalvoju. karoliukus siuvinejau 2d. jau nebekalbu kad dekupazinau pagrinduka. aisku jei daryciau pastoviai prasimusciau, eitu greiciau, graziau ir t.t.
o ta juoda spalvyte naturoij nera tokia pabaltavus viskas normaliai, nuejau paziurejau
.
dabar dar noriu pamegint is modelino pasidaryt pagrindukus. pasiskaiciau esme tai bandysiu. jei gausis kasnors pasirodysiu
o ta juoda spalvyte naturoij nera tokia pabaltavus viskas normaliai, nuejau paziurejau
dabar dar noriu pamegint is modelino pasidaryt pagrindukus. pasiskaiciau esme tai bandysiu. jei gausis kasnors pasirodysiu
Džiuga+, graži, tyra, "švari" dėželė, šauniai pritapyta suknytė ir pievelė, drugeliai viduje atrodo kaip tikri, bet tas drugelis ant mergytės kaktytės man nelimpa nors tu ką, gal realiai kitaip atrodo, bet man asmeniškai jis netinka
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 11, 22:57)
Džiuga+, graži, tyra, "švari" dėželė, šauniai pritapyta suknytė ir pievelė, drugeliai viduje atrodo kaip tikri, bet tas drugelis ant mergytės kaktytės man nelimpa nors tu ką, gal realiai kitaip atrodo, bet man asmeniškai jis netinka 
Sia deze dovanoja, kai buvo npiesta su juostele ant galvos ir gelyte, kaip krikstynoms, gavau prasyma uzpaisyti ir pakeisti kuo nors kitu, nes mazosios mama naturaliste, suknele is lino, viskas naturalu ir t.t.
Teko keisti, taip gavosi