Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

Lebut, kolege dezute lupo lupo visa diena (mano plastmasines geles) galiausiai issinese dukrai rodyt blush2.gif o ryt nakti fotoaparatas gris- As kantri, as labai kantri (taip ir patikejau) lotuliukas.gif
Atsakyti
dekui visom pagyrusiom mano laikrodi 4u.gif o kas nepatikejo ,kad tai servetele,tai isties servetele pirkta is kriese mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komplimentus auskariukams 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms, kurios pagyre smile.gif
Labai patiko lekste su katinais, evanevoa auskariukai, o gajytes pakabyte kokia miela su avelemis 4u.gif
merginos ieskokite savo miestu dekupa parduotuvese akrilano firmos gamybos lako, pas mus Klaipedoje prekiauja viena dekup parduotuve sitos firmos gamintu dvikomponenciu laku, jei kas vaziuosit i Klaipeda , tai adresiukas sitos parduotuves: Aukstoji g. 7 (salia parodu rumu) mirksiukas.gif
Atsakyti
Is serijos "angelai"...

Angelas ant debesies
user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytelis mergytės, Taip seniai pas jus buvau. Sugrįžau, kaip sakoma, paklydėlė. biggrin.gif
Sobieska, angelytis be galo gražus. Jaučiu jiems silpnybę...
Visų darbeliai tikrai šaunūs. Įstrigo atmintin laikrodis su Elviu, nepamenu kieno, tikiuosi nepyksite ax.gif
Dėžutė kortoms(nes pati dabar tam tikslui ir tokio pat kirpimo gaminu) blush2.gif
Dėžutė su pieštu medžiu
Na o dabar pasirodysiu ko aš pridirbau tongue.gif
Dantukų dėžutė daryta prieš sesiją, bet nepamenu ar rodžiausi.
user posted imageuser posted image
Puodelis MB
user posted image
Atsakyti
[quote=sobieska,2009 06 26, 07:52]
Is serijos "angelai"...

Angelas ant debesies

Nepaprasto grožio dėžutė..... 4u.gif
Atsakyti
labai grazi kvarteto dezute.O Mamukas indriukas tai sunervijo:)tik parsisiunciau ta servetele laikrodziui:))))))nu teks pergalvoti kazka, arba padaryti toki pat:)))) cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 26 birželio 2009 - 08:24
Fantastiška Sobieskos dėželė wub.gif
Atsakyti
Sobieska,tavo angelas labai...labai......................................................
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 06 24, 17:00)
Labai svarbus ir skubus užsakymas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsitempiau iš senos temos, bet negalėjau nepagirti, gražu, puiku 4u.gif
Atsakyti
Aciu, man si dezute ir labai patiko, kai padariau...Laukiu nesulaukiu rugsejo, kai galesiu pradet dirbti normaliai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 26 birželio 2009 - 09:51