Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai, Rodykim toliau!

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 07 10, 22:49)
Dailus darbelis, gražiai sendinimas atrodo  4u.gif sendinai tik vietomis, ar lūžius įtrynei tik vietomis?

Sendinau tai visa paviršių ir įtryniau visą paviršių bet gavosi tik vietomis.Sendinau "step" o įtryniau patina.Kai kuriuose vietose ji net neįsitrynė,kai nuvaliau,vietomis ji visa ir nusivale,o įtrukinėjimai liko,gal ka netaip dariau? g.gif
Atsakyti
[quote=Jennifer,2009 07 10, 08:30]
Retas atvejis, mano didžiausia svajonė, kuri pagaliau išsipildė rolleyes.gif
Rodausi ir aš blush2.gif . Rėmelis pusbroliukui - playboyukui lotuliukas.gif

Jennifer, labai patiko rėmelio skilimas bigsmile.gif . Suprantu, kad vienkomponentis. Tik ar teisingai manau, kad tepei teptuku g.gif ? Ir tikriausiai tepei labai storą sluoksnį dažų? Na, man taip dar nesigavo, tačiau labai labai norėčiau nors panašiai padaryti wub.gif blush2.gif . Jeigu negaila, pasidalink patirtim blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Man tai lempa labai patiko thumbup.gif ,tokia mano skonio... thumbup.gif ,o geles- visada grazu biggrin.gif ,dziaugsminga biggrin.gif
Atsakyti
Nu lempa tai nerealiai ziurisi (ypac kotas naturalnai senas atrodo),beje kaip ir urupejos2 sege
Lachese....melynasis katinelis perduoda linkejimus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif koks mielas smile.gif

einu pabėgioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 07 13, 17:41)
Laba  4u.gif
matau daug kam nepatinka geles  biggrin.gif

Sveika
Na man gėlės visiškai patinka.
O ypač būtent šitos servetėlės ir nosinytė.
Ryt reikės draugei parodyti virtualiai ką galima išgauti iš senienų - manau jai irgi labai patiks (ji apskritai - rožių fanė mirksiukas.gif )

Smagios kūrybos ir malonaus bendravimo drinks_cheers.gif
Atsakyti

na ir man sios gelytes patiko ant lempos thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergaites,kad patiko rozes mirksiukas.gif Cia balta spalva ir rozes ant bangos bigsmile.gif Taip sakant "vintage".Naturalus medis niekinamas ir be gailescio dazomas baltai
Ir siap tai cia ,Svedijoje tikras rojus visokiu senienu ir "babakiu" myletojams rolleyes.gif Toli net eiti nereikia,kieme stovi toks siuksliu namelis,ateini ..pamatai...pasiimi... lotuliukas.gif doh.gif dar pora lempu laukia savo eiles,dabar numalavojau kede baltai ir sprendziu dilema g.gif ar vel rozes, ar kas nors kita lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Aciu kas pagyre mano pirma blyna ax.gif naturoje atrodo 10 kartu geriau mirksiukas.gif
[quote=Vedda,2009 07 14, 00:56]
Su rozem neprasausi pro soli, bet ga;i ka nors ir kita sumastyt smile.gif Puiki lempa gavosi 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Noriu vaizduuuuu bigsmile.gif leiskit pasiganyti,kaaaa
user posted image
Atsakyti
Vedda, kur buvai anksčiau, kodėl nesirodei... smile.gif Man patiko abu darbeliai. Labai vykusiai iškomponuota, lempos gaubtas atrodo būtų vilktas audiniu gėlėtais raštais. Tikrai labai natūraliai atrodo, stovas gražiai pasendintas. Ir veidrodukas neatsilieka. thumbup.gif

Urupėja, sagė tikrai pavykusi, o dar jei pirma, tai visai tada thumbup.gif

Barsyle, na, nemėgėja aš butelių/vazų, tai nieko nenoriu ir sakyti, bet skilimai, tai liuks... thumbup.gif

Sobieska, dėkui už skanią kavą 4u.gif
biggrin.gif vasara visgi, ko norėt, aš vos prisiverčiu kažką paknibinėt, nes yra veiklos, traukia į gamtą... Nesisėdi namuose... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 07 14, 11:40)
Barsyle, na, nemėgėja aš butelių/vazų, tai nieko nenoriu ir sakyti, bet skilimai, tai liuks... thumbup.gif

na zinok ir man nepatinka su jais darbuotis schmoll.gif (nemielas man tas buteliuku darymas),bet kadangi tetos uzsiprase tai teko papeckelioti
Atsakyti